СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-3

• 10 464
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
9-9:30 за мен е раничко, няма да смогна да се оправя, въпреки че Киара обикновено се буди рано. А кой е Северния парк?

# 196
Ейй, много късно видях  Confused
Малчо днес черпи, защото има имен ден  bowuu Наздраве  Wine Glass

# 197
  • София
Честит имен ден на малчо! Да ви е жив и здрав и много да го слушате!  Simple Smile   bouquet

# 198
9-9:30 за мен е раничко, няма да смогна да се оправя, въпреки че Киара обикновено се буди рано. А кой е Северния парк?

Който се намира на север ...  Joy Joy Joy
Парка се намира между Свобода и Надежда 6 част... Единия му край откъм Свобода грани4и с Илиенци...

# 199
Ч.И.Ден на всички празнуващи днес Константин и Елена.Да сте живи ,здрави и мн.щастливи.
Днес се засякохме с Милена(пепеляшка)в градинката и утре съм пак на линия от 9:30-11ч.Ще се радвам да се видим.

# 200
М@я, да ти е жив и здрав именника! Честито и на всички други именници!

Да си призная, не знаех, че има и Севрен парк. Знаех само за Южния и Западния Simple Smile

Нашето пътуване се отлага за петък, но имам доста задачки и най-вероятно няма да успявам да идвам в градинката. Но на тези, които ходят, пожелавам безвалежно време и приятно изкарване Hug

# 201
Благодаря за поздравите  Hug Аз днес пак се оглеждах и пак никой не разпознах... утре и Стефи ще дойде.. дано разпознаем някой  Laughing

# 202
В тези  дъждовни ние ще си седим в нас.Дано др.седмица се пооправи и има слънчице да се разходим с кеф.

# 203
Е така се оправи времето, че почнах да се топя чак  Wink

Ние няма кой знае с какво да се похвалим. Детегледачката си нямаше друга работа, та сутринта повдигна въпроса за яслите и градините и цял ден се притеснявам дали сме приети и къде  Confused В събота нали трябва да излезе класирането..... Ели, ти къде водиш Яна, в частна или държавна?

# 204
Ели, ти къде водиш Яна, в частна или държавна?

За държавна нямам никакъв шанс, загубих всякаква надежда след като видях под какви номера съм успяла да се запиша в системата... Не тая никакви надежди, така че започнах да я водя в една частна ясла и за сега съм много доволна. Единственият проблем е, че не е много близо и все с кола трябва да се ходи до там и обратно.
Кажи какво става с твоята работа, доволна ли си?

# 205
Толкова съм доволна, та чак напускам  Mr. Green Минаха 3 месеца и не ми предложиха промяна на условията, а при тези хич не ми е на сметка да работя. В понеделник пак ще приказваме с шефката, ама според мен няма смисъл. Сега се настройвам на вълна ПОЧИВКА  Sunglasses И срещички  smile3508

А за яслата аз съм убедена, че частната е по-добра от държавната! И аз не знам дали сме приети, и по-точно в коя, защото в тази, в която искам сме на предпоследното свободно място, а не знаем колко с предимства има  Confused И ние ще сме с колата всеки ден, защото в тази до нас изобщо не се вреждаме, а другите 2 са в съседния квартал. Да видим дали ще видим великото класиране тези почивните дни.....

# 206
Стискам палци на всички да имате положителен резултат за детските градини, че като знам каква борба беше с тази система...
За нас няма надежда, но не е и толкова фатално да не ни приемат, защото аз така или иначе в близката година нямам намерение да се връщам на работа и ще си я гледам Яна, дори да не продължи с частната.  Wink

Таня, сигурно така е по-добре, щом не си доволна и от условията, няма смисъл да продължаваш. Все ще се появи нещо по-интересно и по-добро в бъдеще, а сега ще може да се порадваш повече на Ива и да си починеш хубаво  Peace

# 207
Привет!
Приети сме по второто си желание, но си мисля да изчакам второ класиране, ако по някаква случайност се докопаме до първото. Тони вие?

# 208
И ние сме приети.Направо съм  мн. щастлива,но и ние бяхме предни номера.Живот и здраве на есен с песен...

# 209
Ауу, едва намерих темичката в края на втората страница! Аз се включвам с малко неприятна случка. Днес бях в градинката на Пиротска и Опълченска и видях една лелка /според мен детегледачка/ как тормози детенцето. По едно време се намесих, но съм решила да се свържа с родителите да ги питам дали знаят как се отнасят с бебето им. Става дума за момиченце - 6-7 месечно някъде. Количката беше червено peg perego. Ако някой се сеща за кого говоря много ще се радвам. Въпросната лелка е да кажем около 50+, пълничка и с руса, къдрева коса. Искрено се надявам да не е родна баба. Крещеше и заплашваше детето през цялото време. После почна да го бие през ръчичките, защото посягало към лъжичката с каша. Накрая го хвана /ужасно грубо/ и му върза ръчичките с коланите на количката  Sick И после аз се намесих  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт