СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-3

• 10 436
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
Таня, браво и честита нова работа! Дано да е по-добре от предишната и да свикнеш бързо.  Peace

Аз пък също реших, че се връщам вкъщи да си гледам Яна от другата седмица. Така и не успях да намеря жена, която да може да стои по 10 часа на ден, а и честно казано не ми се работи и в събота, както е прието в тази фирма. В крайна сметка шефката ми предложи по-добри условия като работно време и предложи да се върна, ако уредя въпроса с гледането на детето. Та ако реша поне ще имам възможност пак да работя тук.
Така че от другата седмица вече мога и аз да се включвам в разходките и смятам един ден да се съберем вкъщи да си поиграят децата и ние да се видим.  Laughing

# 61
Така че от другата седмица вече мога и аз да се включвам в разходките и смятам един ден да се съберем вкъщи да си поиграят децата и ние да се видим.  Laughing

Идеално предложение  Peace Един следобеден домашен купон ще ни дойде добре  Grinning Та кога да дойдем викаш  Mr. Green

# 62
  • BG
Здравейте и от мен!  Hug

Много ме е срам, че не съм писала от известно време  Embarassed , но напоследък помагам на мъжа ми в работата, че неговата помощничка нещо се разболя и никаква я няма  Sad

Бих искала да ви почерпя виртуално, защото Евтим днес навърши 7 месеца!

Танче, честита нова работа! Желая ти много успехи!  Peace

# 63
Стефи, да ви е жив и здрав, Евтим!  Hug

Иначе за събирането предлагам да е около 16 ч, защото Яна до тогава спи обикновено. А деня можем да уточним допълнително, само да е от сряда нататък. Ще се радвам, ако успеем да се съберем този път.  Peace

А какво стана с Gab_i, някой има ли информация за нея?

Тони, мислих си дали не можеш да добавиш и линкове към старите ни теми за всеки случай?

Последна редакция: сб, 09 фев 2008, 11:42 от Belisima

# 64
  • BG
Благодаря, Belisima!  Hug

Бих могла да се класирам за среща ако е след 16ч., евентуално - зависи къде точно ще се уговорите.

newsm23 Сега замислих, че като изключим МОЛ-а, май няма къде да се събират майки с деца и да не е опушено  newsm78 Имам предвид, че в сладкарниците се пуши и за децата не е добре. Незнам как стои въпроса с детските центрове (незнам дали така се казват местата където има място където да си играят децата под надзор?!).
Сигурно преди 2 години този въпрос щеше да ми се види много нелеп, защото бях страстна пушачка, но сега когато имам дете и не пуша нещата се промениха и мисля по различен начин.

# 65
Стефи на патерицачестита месечинка на Евтим.Да е жив и здрав и мн.палав.
Ели ще се радвам са се видим. Сега ще имаш мн.свободно  време и няма с какво да се оправдаваш.  bouquet А за Gab_i нищо не знам ,а кога и беше термина... newsm78?Габи пиши като можеш.

# 66
  • BG
mama toni, благодаря!  Hug

Габи, чакаме с нетърпение хубави новини!  Peace

Много ми се искаше днес да се разходим, но е толкова студено ...  cold

# 67
  • София
Здравейте и от нас   bouquet.
Докато успея да се организирам и да пиша, колко време мина.

Честито на всички, които имат (или са имали) повод за празнуване - кой нова работа, кой месечинка ...

Ще се радвам, като се постопли времето, да се присъединим с дребния на някоя разходка и да се запознаем.

Ето малко снимки на дребчо - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215830, паролата е 123456.

До скоро, надявам се, че ще успявам да се включвам по-често.

# 68
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ МОМИЧЕТА и...не чак толкова влюбени!А НА МАЛКИТЕ НИ СЪКРОВИЩА МНОООГО ЦЕЛУВКИ!

# 69
Тони, честит празник и на теб! Благодаря за прекрасната честитка  bouquet Heart Eyes

# 70
Здравейте! Предлагам утре да се съберем около 16 ч. вкъщи. Нека който има възможност и желание да дойде, да ми пише на лични, за да ви обясня къде точно живея. Ще се радвам да дойдете!  Hug

Честит празник на всички, които празнуват!  txtloves

# 71
А без деца може ли? Blush Praynig

# 72

Естествено, стига да има на кого да ги оставиш   Party  И все пак ще ми е мъчно, че няма да мога да ги видя двамата слудури  Wink

# 73
Големия му цъфна и другото ухо,пие Аугментин...кашля ужасно...

# 74
Големия му цъфна и другото ухо,пие Аугментин...кашля ужасно...

Много неприятно  Sick

Impatient, много е сладък мъникът! Да ви е жив и здрав!  Hug

Хей, никой ли няма да дойде днес?!

Общи условия

Активация на акаунт