СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-3

• 10 445
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Срещата беше супер готина! Wink Но се 4удя,как така я няма най-голямата клюкарка Wink Тони,да ка4и и други снимки !  Joy hahaha Joy

Всъщност тази снимка е от Тони. Нека качи и други Simple Smile За съжаление нашите са станали като в мъгла - Ива е намазала обектива на фотоапарата, но това го установих чак у дома, като видях снимките...
А вчера времето си беше супер и да се затворим в клуб щеше да има само едно предимство - нямаше да търчим подир децата толкова. Не, че аз лично съм тичала де  Wink

# 106
Оооо ето я клюкарката как без мен Wink. Супер беше разходката.Мн.доволни останахме. Ето една снимчица и от мен.

Това са мацките ,а там далечината на снимката се спотайва  Naughtyи Stephy с малкия Етко.Ето тук:
Другия път срам не срам ви искаме при нас. Hug

# 107
И аз се крия там  Whistling

# 108
Охоооо  Partyвече ви разкрихме от всякъде.Само не разбрах,защо не се видяхме newsm78...?Всичко от срам ли беше Thinking..? А ето от клю клю още една снимка от този следобед.

# 109
Какво ли са видяли горките деца,4е така заме4тано гледат нагоре???   Thinking newsm78    Joy hahaha

# 110
Какво ли са видяли горките деца,4е така заме4тано гледат нагоре???   Thinking newsm78    Joy hahaha

Чисто нова пързалка се спуска от висините  Mr. Green

# 111
Ооооо теб гледаха,теб. Но какво са мечтали незнам.

# 112
Къде се изгубихте момичета Thinking. Тази седмица о/о мен само неприятности и проблеми smile3518.А глава не спира да ме боли ,може би от цялото това  напрежение.А за капак и Кари 3 дни е с температура cry.Водих я на лекар каза,че било от зъби ,а дано Praynig. Като се пооправим може да си спретнем пак някоя срещичка в района  bouquet.

# 113
Баба Марта бързала, мартенички вързала,
на момиче и кокиче, на момче и на дръвче!
Аз пък ще вържа на теб с пожелание за късмет!

# 114
mama toni  Hug
Ние с малчо се радваме на хубавото време и не се прибираме по цял ден  Rolling Eyes

# 115
Тони, чувам мнение от лекари, че Т само от зъби не се вдига. Ако продължи, вижте някакви изследвания или нещо и аз не знам какво, трябва да има някаква причина.

А Баба Марта си е утре, да повториш поздрава  Wink

# 116
Танче знам кога е първи март обаче Naughty утре ме няма на линия та затова днес ви поздравявам Grinning. А за зъбите ..по принцип е така,но нали знаеш никнене на зъбки и най малкото отслабване на имунитета  е придружено понякога с t*. Както и да е...Днес сме без температурапу пу пу и мн. се радвам и утре ще пътуваме в провинцията travel.
беболинчо-кажете къде ви е седалището lalalala за да ви изненадам  tiptoe някой ден.Всъщност аз не знам дали ще ви позная,но гледайте вие да ни познаете и ...без срам  Flushedми се обадете със Стефи.Целувки на всички. newsm51

# 117
Не съм казала, че не знаеш де, бъзикам те  Wink
Приятно пътуване, а аз ще се надявам Сф да се поизпразни и ще се наслаждавам на спокойствието  Mr. Green

# 118
.....а аз ще се надявам Сф да се поизпразни и ще се наслаждавам на спокойствието  Mr. Green
И на шофирането май JoyБъзззззззик.

# 119
Честита баба Марта и от нашата къща  Hug
mama toni със Стефи редуваме градинката на Пиротска и Боримечката. Следващия път вече ще се обадим  Wink

Общи условия

Активация на акаунт