Мама на парцали мига, ЯНУАРЧЕ за секунди печката достига

• 9 351
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
  • Willebroek, Belgium
Честито на вси4ки празнуващи годинка бебоци и на техните им майки newsm51

Тони Честит имен ден Hugвси4ко най хубаво ти желая  bouquet

Моми4ета в4ера оправих детската стая на Емито и я приместих Sad
рано ли е още и правилно ли постъпих?
таткото вика 4е колкото по рано толкова по добре,но на мен ми е едно такова криво.
майка ми като разбра ми вика: Аз като баба немога да и се нарадвам а вие незнам как успяхте за една година Cry
Мисля 4е това няма нищо общо но на мен ми стана гадно от думите и.
толкова много работа ме 4ака в нас 4е 4ак не ми се мисли Grinning

# 106
Доби, я не се коси. Чела съм на много места, че децата се успокояват когато се изместят в самостоятелна стая.
Имам спомен, че Пресиян на Ноеми е сам в стаята си от доста време, но нека тя да каже.
Аз също искам да изместим Ева в детската, но незнам как ще стане номера, че тя даже още при мен спи  Tired

Честит празник на малките принцеси, които порастват днес - Ева и Сияна! Да са здрави, щастливи и безгрижни!
На вече порасналата принцеса Криси - много шестици, усмихнато детство и любов в семейството!
На именниците - здраве, щастие, късмет и много любов!

baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

# 107
  • София
Списък за РД на Боби на 02,02,08 - събота в Лозенец, вероятен час 11ч
1. Стилияна
2. Цвета
3. Ивонска
4. Ним
5. Манана
6. Магнолиамм
7. Саша
8. KayRenn
9. lyllyta
10.Клеми
11. Ноеми
12. Галина Димова
13. mama ginger   - ВИКС ако ставаме много, казвай!  Grinning
Не сте ми много, даже гледам, че има хора дето още не са се записали  Whistling
"Колкото повече, толкова повече" казал Мечо Пух  Grinning
повече веселба Wink, повече подаръци  Mr. Green
Да попитам като час от от 11,30 до 13,30 устройва ли ви, щото мога и по-късно да кажа?  Thinking Не знам кога спят дечковците ви?

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 13:44 от vicks

# 108
  • София, Лагера
Доби, Пресиян от 5 месечен и половина спи сам в своята стая. Не го приспиваме дори. Татко му го слага и той сам си заспива. Много е спокоен! Сутрин става и си кротува, не плаче. Понякога, когато съм го кърмила по-рано и си е доспал на нашата спалня, като стане се размрънква. Иска си своето легло.
Успех!

# 109
  • София
Доби въобще не се притеснявай, много добре си направила Peace. Ако Емито не се буди много често през нощта така е по-добре. Аз щерката я отделих някъде на 5-6 месеца. По скоро като се стопли ние се изнесохме от детската стая, защото онази зима отоплявахме само нея. Сега Борис пак бих го отделила, ама още се буди много рано и ще пречи на кака си, затова още малко изчаквам да намали нощното мрънкане.

# 110
  • при принцесите
Честит празник на днешните порастващи дечица   party041 Да растат здрави и обичани, много да радват близките си и да слушкат   party002

Честито и на всички именници! Да си носят името със здраве  Hug

Аз днес да почерпя по случай Антоновия ден. Нашият баща е Антон Антонов, та съответно аз - Антонова, пък Десиславата - два пъти Антонова Mr. Green За тва пийте по едно за нас  Hug

# 111
  • София
Да попитам като час от от 11,30 до 13,30 устройва ли ви, щото мога и по-късно да кажа?  Thinking Не знам кога спят дечковците ви?

Мен точно това време ме устройва. Шишо традиционно си ляга към 1-2 следобед.

# 112
Доби, аз бих отделила Ая още като спрях да кърмя, но се буди поне по 5-6 пъти на нощ (заради биберона Confused) И какво занчи че сте и се нарадвали????????????? Извинявай, но това е много глупаво изказване! Не се връзвай на никой и си гледай детето както смяташ за добре!!!
Ние с Мананка обядвахме преди малко и поляхме обяда с чаша винце Mr. Green Blush Mr. Green Дали вече да не организираме срещите на Иван Асен newsm78 Whistling

Да попитам като час от от 11,30 до 13,30 устройва ли ви, щото мога и по-късно да кажа?  Thinking

Ма и подаръци ли ще има Shocked Shocked Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Викс, на мен ми е удобно след 12, защото Ая в 11.30 яде попара и трябва да сме вкъщи. Ако другите, обаче, са ок за 11.30 аз няма се дърпам много Flutter

# 113
  • София
Тя и Симона в 11 обядва, но понеже и консултациите са ни все по такова обедно време, в такива дни давам по-рано попара и измествам обяда за по-късно или го пропуска.

Сту, ти като дадеш попара в 11.30, после кога даваш зеленчуково пюре? newsm78

# 114
Сту, ти като дадеш попара в 11.30, после кога даваш зеленчуково пюре? newsm78

В 14.30, но не е зеленчуково пюре, а ядене от ДК. Ая издържа максимум 3 часа и половина между две хранения. Ама аз като се замисля тя яде и ляга Thinking

# 115
Доби, аз бих отделила Ая още като спрях да кърмя, но се буди поне по 5-6 пъти на нощ (заради биберона Confused) И какво занчи че сте и се нарадвали????????????? Извинявай, но това е много глупаво изказване! Не се връзвай на никой и си гледай детето както смяташ за добре!!!
Ние с Мананка обядвахме преди малко и поляхме обяда с чаша винце Mr. Green Blush Mr. Green Дали вече да не организираме срещите на Иван Асен newsm78 Whistling

Да попитам като час от от 11,30 до 13,30 устройва ли ви, щото мога и по-късно да кажа?  Thinking

Ма и подаръци ли ще има Shocked Shocked Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Викс, на мен ми е удобно след 12, защото Ая в 11.30 яде попара и трябва да сме вкъщи. Ако другите, обаче, са ок за 11.30 аз няма се дърпам много Flutter
smile3521 Аз съм за
Викс аз преди 12 няма да мога, защото на втори сме на изпит за ниво по английски  Confused
Ако е след обяд ще дойда с най -голямо удоволствие, ако ли не ще си изкарате весело и без мен  Grinning

# 116
Честит Рожден Ден на Сияна,Ева,Ирена,Ивайло,Иван и Борис newsm38 newsm59  ura Да са весели и здрави,много да радват семействата си  bouquet
Цвето,мори,къде са снимките на Миша с рокля и опашки Embarassed Искам и аз да ги видя Simple Smile

# 117
didi_im, честит празник на цялото ви Антоново семейство и най-вече на половинката ти! Да сте здрави и много щасливи!  Hug

# 118
И аз качих малко снимки от ЧРД-то на Мишата.

Списък за РД на Боби на 02,02,08 - събота в Лозенец, вероятен час 11ч
1. Стилияна2. Цвета 3. Ивонска 4. Ним5. Манана6. Магнолиамм7. Саша8. KayRenn 9. lyllyta 10.Клеми11.Ноеми12. Галина Димова13. mama ginger   - ВИКС ако ставаме много, казвай!  Grinning
Не сте ми много, даже гледам, че има хора дето още не са се записали  Whistling

Ако може и аз с Алекс се записваме тогава, стига да е удобно, защото не се познаваме.

# 119
Ако може и аз с Алекс се записваме тогава, стига да е удобно, защото не се познаваме.

Запишете се Blush Ако Джинджър не дойде да запознаем Алекс и Ая Whistling Whistling Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт