Мама на парцали мига, ЯНУАРЧЕ за секунди печката достига

• 9 312
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
  • София; Дружбето
Инче, кога ще качиш другите снимки от нашия денден Rolling Eyes Mr. Green
Нинище, Наско ще почне да пие бира и ходи по жени докато ни го покажеш пак Crazy Що ми се струва, че е станал по-рус newsm78

# 286
  • Велико Търново
Валерия, вчера щях да ти пиша, че малката изцяло прилича на теб, ама щом са казали на мъжа ти родата  smile3505 Пък най-много прилича на братовчедка си - све едно са сестрички  Peace

# 287
  • София, Лагера
Да, бе, Нин! Къде се загуби? По сбирки не идваш...  newsm78 трупат се черни точки  Wink

# 288
Мамчета, сетих се да питам какво става с Десичка, Лила .... Къде сте? Как сте?

# 289
Да, бе, Нин! Къде се загуби? По сбирки не идваш...  newsm78 трупат се черни точки  Wink

Така е, така е....   341uu

# 290
Честит празник на всички!!!     bouquet

Днес нашия тати също има имен ден!  Tada

След малко се приготвяме да излизаме, а аз съм скапана. Цял ден обикаляхме по магазините - от Джъмбо купихме украса  ura/гирлянди, балони/вкл. и помпичка за тях - много ефикасна Wink/, надписи/ за РД на Вики и направихме генерална репетиция, стана страхотно Laughing, вече нямам търпение. Heart Eyes

# 291
  Добра вечер!
  Честито на всички празнуващи!  bouquet  bouquet  bouquet

Нова тема ще има ли? Rolling Eyes

# 292
Toшко е с 39.2 Т  Shocked

# 293
  По темата за сънищата...
  Тази нощ сънувах Ноеми,че ми подава някакво бижу,като цвете ,направено от сиво-синьо-зелен  метал  с много хубав син камък посредата.... Simple Smile

Марийката, Shocked!Дала си му вече панадол?

# 294
Пак ли?! #Crazy Дано да спадне бързол baby_neutral
След малко се приготвяме да излизаме, а аз съм скапана. Цял ден обикаляхме по магазините - от Джъмбо купихме украса  ura/гирлянди, балони/вкл. и помпичка за тях - много ефикасна Wink/, надписи/ за РД на Вики и направихме генерална репетиция, стана страхотно Laughing, вече нямам търпение. Heart Eyes

Голяма е тръпката с тези приготовления.Пък на самия ден още повече.Ще видиш.

# 295
Дадох му нурофе преди час и сега ми се вижда по-студеничък.Дано пак няма нещо  Praynig Praynig Praynig

# 296
Дадох му нурофе преди час и сега ми се вижда по-студеничък.Дано пак няма нещо Praynig Praynig Praynig
Оххх, Мими, що така тоз зет сладкия  Hug Бързо да му минава на Тошко, с Ева му пращаме прегръдки и целувки  Hug Praynig Hug

# 297
  Друго има ли освен температура?А ,Марийке?

# 298

Общи условия

Активация на акаунт