Мама на парцали мига, ЯНУАРЧЕ за секунди печката достига

• 9 330
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
Ним,Никол на година и 1 месец си залепи дланта на горещ котлон.  ooooh! ooooh! ooooh!/свалила вратичката на фурната и се качила върху нея/, та беше Пирогов, мазане, превръзки, добре че за 1 седмица се оправи и сега няма белег никакъв. Внимавайте, децата са изобретателни!

Shocked Shocked Shocked Леле!

# 256
  • София
Мда. Точно бяхме сварили кафето сутринта. И чувами писъци от кухнята, баща и бяга и какво да види, ръката залепена за котлона, не се сеща даже да си я дръпне дребоса. Наду се мехур и така, да не разказвам в подробности после.  Rolling Eyes

# 257
Ним,Никол на година и 1 месец си залепи дланта на горещ котлон.  ooooh! ooooh! ooooh!/свалила вратичката на фурната и се качила върху нея/, та беше Пирогов, мазане, превръзки, добре че за 1 седмица се оправи и сега няма белег никакъв. Внимавайте, децата са изобретателни!
Клемс пък аз съм си сложила ютията върху мойта и си имам белег още, та затова доста ме е страх за малкия, че като го гледам какъв е луд.
Мопси давай я. ШЩа ги остава да си будуват двамата, а аз в другата стая, пък през деня да му мисле гледачката  Whistling

# 258
Шишо залитна и се подпря на печката. Слава Богу че беше в момент, когато тя не беше много гореща. Е, опари се, но й няма нищо, дори зачервено няма. Дано е разбрала какво не трябва да прави и пипа оттук нататък Rolling Eyes

Любо така се подпря на поизстинала фурна, рева, не беше изгорен, само леко зачервено,но не се уплаши. Пак ходи да пипа там.

Андж, Любака гледа като изп.директор  Grinning .

Смятай какво ни чака  Wink

# 259
  • София, Лагера
Андж, тази нощ сънувах Любо.  Mr. Green Не си спомням какъв беше съня, но сигурно съм козирувала  hahaha

Качих снимки от РД на Пресиян:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211189&photo=1

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 13:07 от Noemy

# 260
Андж, тази нощ сънувах Любо.  Mr. Green Не си спомням какъв беше съня, но сигурно съм козирувала  hahaha

Качих снимки от РД на Пресиян:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211189&photo=1
Пъффф пък аз какви сънища ти пожелавах  Mr. Green

# 261
Ним, добре че не е пострадала Симонка  Hug

Ева снощи си притисна пръсчетата на едно чекмедже, рев голям, ама след 20 минути пак отиде да се мъчи да ги отваря.  ooooh!

На именниците и рожденниците - весел празник, да са живи и здрави, много щастливи и безгрижни!!!

# 262
  • при принцесите
Честит Рожден Ден на Ния, Станислав и Мартин!  nbirthday

Честит Имен Ден и на Наско Simple Smile

Здрави и весели всички празнуващи!  Hug

Деси я изкараха алергична от нещо, ма ходи знай от какво  ooooh!

Ноеми, на кой прилича Пресиян, на теб или на баща си? Сякаш вие двамата с мъжа ти си приличате Simple Smile

# 263
  • У дома... някъде
--------------------------------------------------------------------------------

Честит Рожден Ден на Ния, Марти и Станислав!

Честит имен ден на Наско!
Елеонора тази песен в подписа ти много ми допада Peace Hug
Анджи не успях да видя снимките на Любо,моля те пак да ги пуснеш Praynig  bouquet
Между другото всички рожденници са прекрасни на снимките и много,ама много чаровни! Heart EyesБраво и на мамите им!  bouquet

# 264
  • София, Лагера
Ноеми, на кой прилича Пресиян, на теб или на баща си? Сякаш вие двамата с мъжа ти си приличате Simple Smile
Диди, Писун е копие на татко си! И добре че е така  Mr. Green ... ха сега мислете си каквото искате!

# 265
  • Русе
Честит Рожден Ден на Ния, Станислав и Мартин!
Честит Имен Ден на Наско!  
 newsm59 nbirthday  ura

# 266
  • при принцесите
Диди, Писун е копие на татко си! И добре че е така  Mr. Green ... ха сега мислете си каквото искате!
Да, и мен като ми кажат, че Деси прилича на баща си и аз попитам едно такова почти тъжно "На него ли прилича?" и те викат - "Е, по-добре да прилича!" Simple Smile

# 267

Елеонора тази песен в подписа ти много ми допада Peace Hug
Анджи не успях да видя снимките на Любо,моля те пак да ги пуснеш Praynig bouquet

Много ми е любима напоследък  newsm68
Анджи и аз не успях да видя снимките, дай линка пак ако обичаш  Praynig

Евангелина пък ми е абсолютно и пълно копие, на баща си прилича само в определени моменти. Даже веднъж гледахме една моя снимка, черно бяла, където съм на 7-8 месеца и той вика отначало "Хм, Ева пък къде сме я снимали така, че и черно бяла снимка сме извадили"  Joy

# 268
  • У дома... някъде
И Дари прилича на мен,обаче на мъжа ми роднините все казват че приличала на него,хммм NaughtyВ началото след като се роди приличаше много на него,обаче наскоро напълно се измени на мен,пък и на който и да е да ми е жива и здрава Grinning.Ходихме преди малко на разходка за ръчичка и много ми е интересна като я гледам Heart Eyes

# 269
  • София
Мопи, Симона се подпря на печката - камина, с която се греем.  Confused  Нищо й няма на ръката. Аз след нея, докато не гледаше, пипнах и аз, за да преценя колко е гореща. Това ми е най-големия страх в момента. Дано наистина запомни, че там е опасно.

Отивам да гледам снимки.

Доби,
вчера пропуснах да ти кажа, че изглеждаш много добре и тъмна коса май повече ми харесваш. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт