Мама на парцали мига, ЯНУАРЧЕ за секунди печката достига

• 9 310
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
Селма, чакай да ги кача всичките  Laughing
  А,ок! atwork

# 46
  • София; Дружбето
Викс, как е Йоана? Оправя ли се вече

# 47
  • София
Викс, как е Йоана? Оправя ли се вече
Да, ама и остана кашлицата. Още пием сиропи, днес мъжо я води на контролен преглед и се чудя дали утре да си я пращам на училище или да я задържа още малко вкъщи  Thinking.
А колко домашни са и се натрупали  ooooh!

# 48
  • София
Цитат
1. Стилияна
2. Цвета - пиша ви щото си казахте вече  Mr. Green
3. Ивонска (пу-пу, да не чуе дяволът! Praynig)
4. Ним
5. Манана
6.Магнолиамм/ако не сме в операция/, и да питам с баткото или без newsm78 newsm78
7. Саша

Vicks, брой и нас, живи и здрави дотогава.
Аз съм толкова изморена вечер и така ми се спи  Tired Успявам да ви прочета и лягам. А утре имам рожденичка - Heart EyesКриската става на седем.  Heart Eyes Снимки ще гледам утре. Айде лека от мен  Hug

# 49
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Викс, ха дано се оправи Йоанна, та да е подобаваща " домакиня" на Бобко Hug

Саше, и вашите сополи да си ходят,ей Naughty

Ним, супер снимка си ми направила вчера,грацие Hug Grinning/дай линк да те гледам в Горчиво Mr. Green/

# 50
  • Русе
Здравейте - страхотни снимки сте направили, а и хубаво сте си изкарали на РД на Миша!!!

Относно късното ставане сутрин и вечер лягането не по-рано от 23ч и ние сме така и незнам, кога ще успеем да се отучим!
Тази вечер заспа в 20:30ч, но го очаквам да се събуди и да почнем игра! Днес бяхме на консултация и сме 10.800кг и 76см. Доктора ни забели бубката и сега е една мъка  Cry - той и затова спи, след голям рев се отпусна и заспа! Мъжките мами - вие водихте ли или ще водите ли момченцата си на тази процедура?
А сироп Стодал, някой давал ли е за кашлица?

# 51
Относно забелването на бубката - ние го напрапихме постепенно, като започнахме от 3-тия месец и за два месеца приключихме. Мина много лека и безболезнено. От тогава всяка вече го почиствам след баня с риванол и го мажа с дефламол.  Peace

# 52
Бубка пишка ли значи Rolling Eyes Mr. Green

# 53
Честит рожден ден на Миша, Оги, Пресиян и Боил! Да са живи и здрави, да растат усмихнати, обичани и винаги обградени от много семейно щастие,а се радват на безгрижно и безоблачно детство!
newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59 newsm38 newsm59

Цвета, КайРен, Ноеми, Хрисси - честити ви пораснали мъничета - много да ви обичат, да бъдат ваша гордост и радост!

# 54
Извинете ме за зкъснението за поздравленията, ама чак сега успях да се включа.

Селма, ДаВинчи, и Вики заспива към 23-24ч. Не знам детето ли е криво или аз не мога да му създам режим? newsm78
Селма, какво стана - ще правят ли на Алекс гастроентероскопия?
Магнолия, насочиха ли дата за операция на Никола?

# 55
newsm59Честит Рожден Ден на Мишето, на Оги, на Пресиян!Мили дечица да сте живи и здрави и само радост да носите на мама и тате!  newsm59

Цял ден не мога да се вредя до компа, но сега ще ходя да чета. Simple SmileНие днес отпразнувахме рождения ден с няколко малчовци вкъщи и после с родата. Mr. GreenБлагополучно измих всички чинии вече Mr. Green, но остана страшно много ядене и пиене Simple Smile.

Боил днес опита и детската кухня. Simple SmileТо било много хубаво да не мислиш постоянно какво ще яде детето. Simple Smile

# 56
Честит първи рожден ден на Оги, Пресиян, Миша и Боил! Да растат весели и здрави дечица!

# 57
# 58
Честит рожден ден на Миша, Оги, Пресиян и Боил!!! Много да радват семействата си, да са здрави и щастливи, послушни и усмихнати дечица!!!
На майките им - любови, щастие и семейно разбирателство!  Hug

# 59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ КУКЛИ СИЯНА И ЕВА
Да растат здрави, весели и засмени деца, за да радват родителите си и всички около тях   bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК фЛОУЕРЛИНА И ФРИИ СОУЛ   bouquet

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 07:08 от manana

Общи условия

Активация на акаунт