На АПРИЛска мама й писнá от студ, киша и мъгла

• 11 113
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро! Hug

Желая ви успешна и здрава седмица!!!

Днес Теди е само със хрема и то главно задна...с това топло време направо настръхвам Sunglasses

Танче не знаех за отварянето на прозореца, но доки каза за инхалациите-добре влияели. Но страшно беше първата вечер.

Спането рядко е без стряскане.Имам чуството, че е и твърде емоционален освен всичко друго...

Кате дано бързо ви отмине болестта. Hug

Раче не се видяхме из Варненско, ама хайде добре завърнала се. Разсмя ме снощи с това "папам"

Дея, Данче хайде сега аз да ви разсмея-консервативна съм и аз ама за свободата по отношение на мъжа ми  hahaha Иначе на мен ми е добре да ми е широко около врата  Wink

Хайде момичета лек ден  Mr. Green

# 151
Честит роджен ден, Ивка Hug  bouquet.Желая ти много щастие, професионални и лични успехи и много радост от любимите хора!

# 152

Честит рожден ден, Ивка! Почувствай се желана, красива и неотразима на този ден! Да си здрава и усмихната и много обичана!

# 153
  • 2 етажа над тавана
Ивка, честит рожден ден и на теб! И на теб желая здраве, любов в неограничени количества и много поводи за празнуване във всеки ден от годината!

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 09:57 от Бабъл

# 154
Не е нашата Ренка рожденничката! Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКА! МНОГО ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ДНЕС!  bouquet

На мен денят ми тръгна неочаквано добре служебно! Доволна съм! Mr. Green
Всички в къщи кашляме, като магарета.  Tired Днес Велина я "прискрипаха" още на вратат на ДЯ, да й мерят Т. Отрязах ги, т.к. и без туй ужасно закънявахме, Пепи не беше заведен до ДГ, а и Т нямаше. Казах им, ако има нещо - да звъннат.  Crossing Arms Всъщност, Вили добре беше, да си е в къщи, но т.к. татито трябва, да вземе болничен - ослушва се.  Close Отчетох се!

Софийските планове за априлски срещи - ужасно взех, да ви завиждам!  Blush Дали по 3-ти март да не спретнем нещо априлско в провинцията - напр. във Варна!
  Wink

П.П. От вчера насам има невероятен ефект от новия ми аватар! Twisted Evil

# 155
Добро утро и от мен.
Ивке, честит рожден ден. Много здраве ти пожелавам. Весело изкарване на празника.
Пламен е по-добре уж, само дето е много кисел днес, само реве и се нерви за всичко, но поне няма разстройство и не повръща. За сега мисля да не го водим на доктор, че като се сетя миналия понеделник как чакахме 2 часа пред кабинета и ми се отщява да тръгваме.
Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 156
  • София
Ивче, мила, Честит Рожден Ден!
Бъди все така сърдечна, мила и ра-бот-ли-ва, ноооооо намирай малко време и за нас!
Нека ти и цялото ти семейство сте здрави и много щастливи!

# 157

ЧРД, Ивка! Желая ти щастие и любов!

Оф, коликите ни нападнаха със страшна сила  Rolling Eyes Човек би очаквал да почнат вече да затихват, но не, нееее, няма такова нещо. От време на време по малките часове се хващам как и аз се напъвам в знак на съчувствие към ръмженето, долитащо от леглото на Дани. Поне най-накрая открих капките, подходящи за неговите колики и ревът секна. Това дете всъщност било много весело, аз и не подозирах досега.

Пипилота, честита втора бременност!
Поне за мен периодът след бременноста е много по-лек от самата бременност (в момента съм сама с двамата и съм все още здрава психически, макар че почнах да преобувам ту едно осрано дупе, ту друго още от седем сутринта, а това за мен си е посред нощ).

Мимка, Иво спи по цяла нощ от много дълго време. Доколкото знам, събуждането се израства с последните кътници - към 2 1/2 - 3 години. Тази нощ го взехме да спи при нас, ама то не е интересно, защото спи много здраво и не се гушка  Confused

Ние сме здрави, но дупето на Иво ме притеснява както винаги. В акито му има слуз, не знам какво значи това. Някой да се е сблъсквал с нещо подобно?

По анкетата - женени сме, Младен така искаше. На мен ми е все едно. Семейството си е семейство, независмо дали това се удостоверява с документ или не.

# 158
Честит рожден ден, Ивка. Много зветен и слънчев живот.

Честит отминал празник и на Митко. И бързо да оздравяват двете братчета.
Пипилота, лека и успешна бременност  bouquet

# 159
Честит рожден ден, Ивка!  bouquet
За анкетата - ние с Мартин сме женени. Така си решихме просто, не защото съм била бременна или нещо подобно.  Grinning

# 160
4естит рожден ден, Ивка   bouquet  Жива и zдрава  Hug

И ние сме женени, скоро Ще праzнуваме 5тата годиШнина....как лети времето само  ooooh!

Ра4е, добре си се zавърнала  Hug 

Ооооо Енви, недей така, да не вzема да си купя билет zа март  ooooh!  Тия дни неЩо много вzе да ми става мъ4но zа Варна  Sad

Хайде болните да оzдравяват ве4е  Praynig

# 161
Ние също имаме брак, и двамата много го искахме. А и си е едно страхотно преживяване, както казва той "Бих се оженил пак"  Heart Eyes
Но това не значи, че не приемам и живеенето на семейни начала. То си е същото. Един подпис не променя нещата.
Целувки на болните и бързо да се оправят.
Стенли спи през нощта, но понякога се буди, обикновено като го мъчат зъби  Confused

# 162
  • Варна
Добро утро!
По анкетата без брак, Косьо така иска. За мен е малко неприятен този факт, но предпочитам да си гледам семейството и да се радвам на детето си отколкото да се наложа на всяка цена. Бракът не би променил нищо между, но финансово ще загубим едни пари давани от службата ( за квартира, който има на свое име имот или съпруг/а не получава, мойто мъж има макар баща му да не му го дава). За в бъдеще може и да се променят нещата, ама кой знае..
Ники днес почна да мрънка като видя сестрата. Почвам да се съмнявам в нея. ж мила, лигава даже, а детето не я харесва. Или я свързва с институцията, знам ли?!
С коликите на Ники едно време изкарахме невероятен късмет. Рева 2 седмици и то от 13-15 до 21. После спеше като пън до 5.30  Whistling
Ей, откакто е на ДЯ все не ми стига времето, по цял ден мързелувам и се ровя в нет-а. Почивам си много, чак прес уикенда ми идва на-нагорному  Embarassed

# 163
  • София
И ние сме от бракуваните. Бяхме 5 год. гаджета, той ми предложи, оженихме се, след 3 м. забременях и т.н. При нас интересното беше, че за 5 год. гаджета не бяхме живяли заедно-всеки при мама и тати. Имаше голяма тръпка в началото.

И Соня се буди през нощта в почти точен час - към 2 - 2:30. И аз като Рали просто като се събуди знам колко е часа. Пие вода и заспива до 20 мин.

Соня днес не беше очарована от яслата, но не се разплака. Днес ще спи там и в 2 ч. трябва да звънна дали е заспала. Но нещо е хремава и сутринта я чух да кашля и може 2-3 дена да я оставя при свекитата.

# 164
Татянка,  Hug!

По анкетата - първа, почти 10-годишна, опция. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт