На АПРИЛска мама й писнá от студ, киша и мъгла

• 11 112
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Пак аз, че бързах да публикувам, че тука нещо ни ровят по комповете.

ЧРД на Ивка !  bouquet

Честита радост на Пипилота!!!   bouquet

Браво на Писанчето. Май сега са узрели психически за яслата. Аз поне виждам огромна разлика в Соня от есента да сега. А последния месец ми се вижда и на мен толкова пораснала, че не мога да я позная - вече приказва всичко, иска всичко сама да прави, а за мен понякога си е още бебе Tired

На мен пък деня не ми тръгна особено добре служебно. Айде отивам да дерзая над новите ми задължения.

# 166
Бърз привет от мен!   bouquet
Кате, със закъснение - да ти е жив и здрав рожденика! Да ви слуша много и да бъде много щастливо дете!   bouquet
Ивка, честит рожден ден, всичко най-добро от сърце!
Снежи, лека и безпроблемна бременност и от мен!   bouquet

Давайте идеи за анкетки моляяяяяяяяяяяяяяя  Grinning
По новата - женени сме от почти 5 години, но живяхме 3 години преди това на семейни начала  Sunglasses

Днес Алекс вече знаеше къде отиваме и ревна яко, но е другата сестра, гадната ев отпуска, коренно различно отношение, гушка го и т.н  Rolling Eyes Сега отивам да го взема, ще обядва днес там  Hug

# 167
За анкетата с брак, април ще стане 4 години- Априлка от всякъде, по настояване на мъжо,на мен ми беше все тая. Мисля, че така ни е по- добре.
Росен рядко спи по цяла нощ, поне веднъж се събужда за вода.
Като беше бебе, мислех че има страхотни колики. Рева 10 дни, отидох на доктор, оказа се, че той бил гладен милия, кърмата не му стигала.

# 168

Като беше бебе, мислех че има страхотни колики. Рева 10 дни, отидох на доктор, оказа се, че той бил гладен милия, кърмата не му стигала.

При нас беше по същия начин, затова минахме на АМ и се оказа, че колики нямахме изобщо.

# 169
И ние живеем с подписан брак.Аз съм безкомпромисна по този въпрос за себе си съпругът ми също.

# 170
  • София
Енви и ние бракувани от близо 10 год - тази година ще станат!
Аз също имам много добри спомени от свадбата си - един от на-хубавите и светли дни в живота ми!

Ивка честит празник! Желая ти много-много щастие!

Раче, добре завърнали се! Ще се виждаме из парка!

# 171
клавиатурата ми нещо се скапва...

иве, честит рожден ден   bouquet

ние с марин не сме се женили, направихме отзад напред нещата - първо бебе, после нов дом, някой ден и до сватбата ще стигнем и трите ни деца ще са ни шаферчета Laughing лошо няма, важното е любов да има Heart Eyes

нас ни хвана някакъв стомашно-чревен вирус, всички го изкарахме, яна днес не ходи на ясла, може би и утре няма да я заведа, а сутринта така й се ходеше...

за събирането на 14ти все още не мога нищо да кажа, зависи от много неща.

# 172
  • София
Честит рожден ден на Ивка!

Пипи, безпроблемна и прекрасна бременност ти желая и скоро да гушкаш едно красиво, здраво и палаво бебче!  Hug

Кате, да ти е жив и здрав порасналия рожденник.

Раче, хайде бе, съвсем се загубихте!

По анкетата
- на семейни начала сме. Не сме нито крайни противници на брака, нито големи привърженици; просто така се получи при нас - твърде големи претенции от едните родителски тела и липса на финанси от наша страна, че да можем да задоволим всички прищевки. Но все още сме отворени към идеята за брак и скоро вероятно ще я осъществим.

Татянка
, абе тука напоследък много се говори за лошото влияние на флуора в/у здравето, дори в момента тече кампания с/у флуорирането на питейната вода - за това ползваме и такива пасти за зъбките. На мен педиатърката ми каза, че флуорна паста може да използвам чак когато малкия се научи да изплюва. Нищо чудно всичко това да е просто поредната истерия, ама ...  newsm78

Браво на смелите ясланчета, все така да продължават да си радват мамите.  Peace

Абе, цял ден казват по ТВ-то, че времето навсякъде е слънчево и топло, а тук мъглата още си стои, чак сега започнаха да се виждат слабо очертанията на отсрещния блок, ама на повече от 50 метра нищо не се вижда. Само ние ли сме в "Зоната на здрача" или метеоролозите пак се гаврят с нас.  Close

# 173
  • София
Честит празник ИВКА! Много целувки от нас!  Hug

Анкетите много ми харесват! Ние сме без брак засега, плануваме го другото лято! 

Нуни, хайде обща сватба!  Laughing

# 174
Енви, а така, идвайте насам, аз съм 'за'  hahaha Joy
Ренка, аз не мисля, че е истерия, доста попрочетох за флуора и ... лошото е, че в яслата дават такива млека май
 Close Twisted Evil

Я спретнете обща сватба всички и ние нямаме църковен и все му се каним, да видим кога  Laughing Mr. Green
При нас решението за брак беше спонтанно, решихме го за 2 седмици, всички мислеха, че съм бременна и заради това така, но не бях  Laughing На 15ти септември решихме, че ще се женим и на 27ми го направихме  Mr. Green

# 175
  • София
Да се включа в анкетата - тази година правим 5 години брачен живот. Преди това живяхме близо година заедно. Когато ми предложи за тръгнем заедно за София, му казах, че може да стане само ако сме женени. Той е работохолик и ако не бяхме женени още след първите няколко месеца щях да го оставя да си работи денонощно, а аз щях да се върна във Варна. Само бракът ни задържа толкова дълго в София, та да си направим и софиянче.
Наскоро Косе ми предложи тази година да си спретнем пак една сватба, че му липсвала данданията. Наистина си беше голям празник за нас. Ние празнувахме 2 дена, единят ден граждански брак и банкет с приятели и колеги в ресторант, а втория ден църковен брак и банкет с роднините. Много емоции и куп подаръци - как да не ми се празнува пак....
Смини, как така за 12 дена и реализирахте идеята? В ритуалната зала не ви ли караха да чакате поне месец, за да потвърдите решението си за брак.

ИВКА честит рожден ден! Да си винаги щастлива и обичана!  baloni newsm67 bdbaloni

# 176
Ренка, тук при нас е слънчево от 11 чса, вече направих цели 2 разходки с малкия. Милия не е бил никога толкова много време навън. Макар че съм родена януари, мразя зимата.

# 177
  • 2 етажа над тавана
Ренка, и ние сме от същата мъглявина,  Close не мога да разбера - все ми се обаждат разни хора и се чудят що стоим вътре с детето при това слънце, а като обяснявам, че тук не виждам блока отсреща не ми вярват Crossing Arms

И ние със Спас сме в групата на бракуваните - 2 години вече станаха есента. Но преди това живяхме заедно 3 години, ама то той май се оказа по-консервативен и като разбра, че съм бременна реши да се женим.

# 178
Охооо, Тедсън, добре доШла при бивШата банда на годината  Mr. Green  и 4естита рожба   bouquet  За zъбите до сега полzвам едни хомеопати4ни глобули Osanit които ги няма оба4е в БГ. Тук са беz рецепта и струват към 6 ? някъде. Тя Катя Ще пътува zа София сега на 29ти, питай я дали не може да ти донесе  Wink За маzане не се препоръ4ват раzните там мехлеми, zаЩото упояват венеца, не било хубаво. Аz съм полzвала Дентинокс но само в краен слу4ай. Аааа, и ако искаШ помоли Катя да ти донесе и книгата Oje, ich wachse, мнооого ми беШе полеzна преz първата година, zа раzните криzи на растежа.  Hug
Коликите....ужас, и при нас бяха силни. Най добре действаШе и при нас топлина на корем4ето (КирШкернкисен  Peace ) или масаж с Виндеьол  Peace ...ина4е мноооого търпение до 3 месеца  ooooh!

Ах лелле, каква изненада Татянка Hug За осанита една мама ми писа и ще го поръчам на Катя. Скоро си лафихме с нея по скайп и знам, че ще идва към Българско  Heart Eyes Дано този път не ми се измъкне калпазанката, че вече година и кусур мина от последната сгледа  Rolling Eyes За коликите тази вечер ще ми донесат Лефакс от Германия и дано помогне  Praynig Иначе Катя ще донесе Киршкерн-а (поръчан е  Peace  Wink ) Аз сега слагам затоплена вълнена пелена и беба спи на корема ми, но ме е страх да не привикне да се гушкаме така нощно време, че на мен ми се иска да гушкам тати през нощта  Whistling
Миленка много пораснала  Heart Eyes Много целувки по бузанките

Благодаря на всички, които се включиха с инфо   bouquet Hug

# 179
може ли да ми кажете по колко пъти на ден мога да давам хидрасек, и в колко вода се разтваря.

рали, ми хайде де, страшна веселба ще стане  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт