На АПРИЛска мама й писнá от студ, киша и мъгла

• 11 109
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Теди, ти вzеми да й 4еститиШ на Катя, тя днес иzплю едно хубаво камъ4е  Whistling
За гуШкането хи4 не се притеснявай. Сега ви се е паднало  Wink  ГуШкайте се на воля, бебка има нужда от това. Преz първата година zабрави zа думата глеzене. Ако това те успокоява, Милена я кърмих една година и тя нито една ноЩо не спа пове4е от 4 4аса (в добрите, редки слу4аи) на веднъж, съответно спахме zаедно в едно легло, zа да не ставам хиляда пъти. Да видиШ как хубаво си спинка това дете сама в стаята си, непробудно, от както я отбих  Wink 

# 181
  • софия
Нуни, аз давам Хидрасек х2 прахчета на ден...като и го изсипвам направо в устата...то е много приятно на вкус

# 182
 Sad повръщане и разстройство - с това се сдобихме. този вирус сега е плъзнал.
ужасно е, дам й да пие прахчето - тя го повърне, слагам й свещичката - изаква я.
3 лъжици оризова вода изпи и това й е.

извинявам се, че не мога да пиша главните букви, повредила ми се е клавиатурата.

# 183
Уф Нуни, много неприятно  Sad  Дано се оправи бърzи4ко  Praynig  Ина4е ми каzаха един ила4 zа раzстройство, даваШ й една с.л. картофена пюре на прах, от тия инстантните. Не съм го пробала оба4е....

# 184
ИВКА честит рожден ден!

Нуни и ние сме с разстройство, но от лекарствата и сега пие ентерол и смекта-редувам сутрин и ве4ер.
Утре го пращам "на тръстиката" пък да видим...само прозра4ната хрема като се разтър4и му остана.

Бра4ния живот ни е от 2 г, а преди това 3г заедно-всеки при мама и тати.

# 185
  • София
Нуни, на мен ми казаха поне 2 пакетчета Хидрасек на ден. Тъй като отказваше да пие вода, му ги разтварях с малко вода и със спринцовката на Нурофена му го изливах в гърлото. Няма неискам Naughty Малко садистично, но иначе не искаше да пие течности. А така и сок от дренки и чай от шипка му наливах. Емо след повръщането го обърна на разтройство.  Добре поне че сучеше, та за 3 дена избихме вирусите и детето се оправи.
Дано и при вас леко да мине. newsm17

# 186
ИВКА честит рожден ден!   bouquet

Аз да почерпя,днес стават 5 години от както сме се запознали с моята половинка  Grinning

Нуни,дано бързичко оздравее сладураната  Praynig

# 187
  • София
Здравейте, априлки!
Малко излипсвах  Blush, но не съм ви забравила. Wink
Истината е, че се бях заела с една задача-трябваше да си купим кола.Е, купихме си....затова най-напред да почерпя...

Скорошно оздравяване на болничките!Ние удържаме някак фронта! PraynigВече втора седмица не пием лекарства! Crazy
По анкетата ние имаме   newsm78 почти 8 години връзка, от 6 сме сгодени и живеем на семейни начала. Може би някой ден ще се оженим, ако аз склоня  Wink, и сигурно ще направим сватбата в Созопол. Получавам предложения почти през 6 месеца напоследък, но не мога да се реша някакси  Thinking

# 188
Раче, ние мислехме да го направим по Коледа на 2003та само с кръстниците, но баща ми си дойде за 1 месец - септември и набрзо решихме и родителите да пристват, а кмета го излъгахме, че Пешо ще заминава спешно в чужбина и ни разрешиха  за по-малко от месец Crazy
Деичка, да сте живи и здрави и още 5х5х5 години да сте заедно и да се обичкате  Heart Eyes
Бютич, безаварийно шофиране   bouquet Сподели каква е, че и ние търсим  Hug
Нунка, цунки на малката писанка, и аз съм с 2 ръце за Хидрасека - много по-приятно е на вкус спрямо Ентерола и Смектата  Heart Eyes

Брех, моето дете как заспивало в 22 ч  Flutter Да ви кажа набързо - в петък вечерта го оставих да заспи, когато иск аи заспа в 23.30...по старому, но в събота сутринта стана по новому....в 7.30 , което хич не ми хареса, но...в събота вечерта заспа в 22.30 и до 10.30 в неделя, отспахме си  Whistling Но продължава да се буди нощем по n броя пъти  Rolling EyesОтивам да простирам и после съм на линия  bowuu

# 189
  • Русе
Привет в късна доба!

Изтървала съм хубави новини и поводи за почерпка...
Честит Рожден Ден на Митко на Катето! Hug
Честит Рожден Ден на Ивка!  bouquet
Пипилотка - страхотна новина!!![/b] Тъкмо си мислех, че вече ни е крайно време за ново бебче в редиците. Grinning Лека бременост и прекрасен "резултат" накрая...

Честито возило на Бюти!
Деич, още дълги години любов и разбирателство!

Ужасихте ме с тези разстройства! ooooh!
Диди е с ясленските бактериални сополи  #Cussing out, снощи беше и с Т. Днес се обзаведе и с конюнктивит... Tired и изглежда ще пропуснем яслата тази седмица. Преслав още се държи, да видим до кога...

По анкетата - женени сме, но не съм аз "консервата"...  Ама, само по изказванията ви, познавам кои са Водолейките в компанията  Mr. Green - свободата е повече от всичко! Peace

Аз не мога да спя.........ужасно ми е притеснено.......утре ще ходя с мама в болницата да я изследват  Sad. От това, което прочетох в нета, съвсем се сдухах... Confused Стискайте палци! Praynig

# 190
  • Русе
Ха такааааааааааааа...

Честит Рожден Ден на Надетоооо!!!

# 191
Добро утро.
Нуни, по 2 пъти на ден се дава Хидрасек. Този вирус е отвратителен. А температура има ли? Митко в началото нямаше, че в болницата като вдигна 40 градуса, 2 дни не можахме да я свалим.
Beauty, честита придобивка. А какъв модел е колата?
Иленке, стискам палци за майка ти. Дано всичко е наред  Praynig
Дея, още много по 5 години ви пожелавам.
За анкетата - ние живеем с брак. Но просто формално го сключихме като разбрахме, че съм бременна. Нямам против и живеенето на семейни начала. Важното е любов и разбирателство да има.
Хубав ден на всички  Hug

# 192
НАДЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКО НАЙ-ЖЕЛАНО!

Нуни, вързо оздравяване на сладурката! Hug

Иленка, стискам силно палци за майка ти!  Praynig Бързо оздравяване на наборката! Hug

Бюти, приятно и безаварийно!  bouquet

Раче, кога започваш работа? Wink

Кажете ефикасен бабин лек за кашлица, моля!?   Thinking Доста й е намаляла кашлицата на Велина, но като се задави - почти до повръщане. Давам Солволан и Фенистил-капки, по предписание на док.

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 08:35 от envia

# 193
Наде, честит рожден ден!
Да си жива и здрава, много щастлива и много успехи!

Всички болнички бързо да оздравяват Hug Този вирус с повръщането е наистина много гаден Sad

Енви, ако откриеш бабин лек за кашлица сподели, че и мен ме интересува ... Иначе аз сякаш съм доволна от резултата от чая при кашлица и бронхит. Продава се по магазините или в аптеките - една зелека опаковка ...

# 194
Честит Рожден Ден, Наде! Бъди преди всичко здрава и жива, бъди щастлива, пък и късметлийка, и весела, и обичана, и обичаща!
Още поне едно детенце ти желая, но преди всичко синът ти да е здрав и да ти носи много радост!
Мъжът ти да те слуша, но не само да слуша, а и да изпълнява! Да те уважава и цени, да те ухажва дълги години, да ти е подкрепа и едно рамо, на което винаги да облегнеш глава!

Общи условия

Активация на акаунт