На АПРИЛска мама й писнá от студ, киша и мъгла

• 11 106
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Наде, ЧРД!!!! Здраве, щастие, късмет! newsm67

Бюти, честита ви кола. Кажи каква е.

Енви, Деси, моя бабин лек за кашлица е чай от дюлево семе. изсушавам есента от дюлите и варя на чайче. Много помага.
А какъв сироп давате вие. Аз все взимам Проспан, но ми се струва слаб.

Хайде искаме сватба!!!!! newsm19

И мойто ясленче е малко болно-хрема и кашлица. Днес я оставих на свекитата, за да не се задълбочи болестта.
Иначе вчера е заспала в яслата, събудила се и пак заспала. Но беше в добро настроение, не беше стресирана нещо.

# 196
  • софия
НАДЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС!! Бъди много щастлива и обичана!

# 197
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НАДЕ!
БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!

# 198
  • Варна
Честит Рожден Ден, Наде! Бъди жива и здрава, обичана и щастлива!

Енви, майка ми си оправи кашлицата с мед, лимон и хлебна сода, смесено разбира се. Това й го каза личната лекарка, обаче хлебната сода едва ли става за нашите дребоци newsm78 Нали нещо изтънявала червата. Поне ти ако се закашляш може да пробваш.
Само се моля Ники да устиска на бацилите Praynig Като чета за тоз вирус и тръпки ме побиват!
Дано се оправят бързо малките априлчета!
Иленка, стискаме палци за майчето ти  Praynig!

# 199
4естит рожден ден, мила Надя   bouquet  Нека се сбъднат вси4ките ти ме4ти  Hug

Иленке, стискам силно палци zа майка ти  Praynig

Бюти, 4естито, лека и беzаварийна да е  Peace

Отивам на zъболекар  Tired

# 200

Мерси много, мили приятелки  Hug
Скромна почерпка за добро утро, а после и по нещо по-така  Mr. Green

# 201
Абе, аз съм един Тома Неверни относно бабините лякове... Едва ли ще приложа нещо на практика, но ако ми хареса нещо на външен вид... Това със содата и медът е абсурд за децата, а и за мен, дюли вече нямам.
Писала съм, какви сиропи им давам.

Tired

# 202
Честит рожден ден, мило Наде. Усмивки, целувки, здраве  bouquet
Априлските ни момичета бързо да се оправят Hug

Иленка, стискам палци.
Бюти, ами да не се чупи и много работа да ви върши Mr. Green
Май и друг път съм казвал  - Женени сме, защото майка ми реши да се намеси за първи и последен път в отношенията ни. Не и се сърдим, харесва ни.

# 203
Деичка - още много, много години любов! Hug

Честит рождедн ден, Наде! Много здраве и усмивки!

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 12:08 от Пипилота

# 204

Дея, пожелавам ви любов и щастие!

Наденце, честит рожден ден! Пожелавам ти шоколадово-сладка година!

Бюти, леко и безаварийно каране! Също по-малко отбивания до сервизи и понижаване на цената на бензина! туй последното и на мен си го пожелавам

Иленка, стискам палци всичко да е наред.

Ние изкарахме супер спокойна нощ, а сега мама изведе Иво навън да вземат кухнята. Аз ще чакам до следобед, дано се вдигне мъглата, та пак да ходя да пия кафе с мънинкия.

# 205
Енви, аз съм доволна от д-р Тайс, той е с живовляк, сигурно знаеш де, но да си кажа от опит  Hug
Иленка  Praynig Hug

# 206
  Дея, честита годишнина   bouquet Още много по толкова да сте заедно и вечно да се обичате и уважавате!
Бюти, честита кола, безаварийно и да ви вози само до красиви места  Hug
За кашлицата си спомням, че мама даваше синапено брашно с мед и много помагаше и на мен и на братята ми! Сиропа на д-р Тайс също е много добър! Аз лично съм голям фен на мед и лимон и то вечер преди лягане, за да си остане по гърлото и да действа през нощта.  Peace

# 207
За кашлица - шипков чай с мед. Освен това мажа гръбчето и гърдите 2 пъти дневно с пулмекс бебе. И в носенцето се пръска стеримар или физиологичен разтвор, може кашлицата да е от секрети от носа.

# 208
Много ви благодаря на всички за отзивчивостта! Hug

Юлче, бях забравила за това мазило - ще пробвам!
Peace

# 209
  • 2 етажа над тавана
Наденце, честит рожден ден! След толкова прекрасни пожелания направо оставам без думи! Преди всичко ти желая здраве - на теб и на цялото ти семейство, останалото се нарежда! И много подаръци да получиш днес  Mr. Green

Бюти, да ви е честито возилото, безаварийно да се возите да всяко желано местенце!

Дея, още много петилетки да се радвате на любовта си!

Иленка, стискам палци всичко да е наред.
 Praynig
Болничките сладурани да оздравяват бързо. Hug
Дано здравите се опазят от тоя вирус Praynig

За кашлица и аз се присъединявам към отварата от дюлеви семки, макар да не ми се е налагало да давам на Маги, но знам на мен, че много ми облекчава Peace

Изкарах една безсънна нощ, вече направо не издържам на моменти, дано скоро излязат тия кътници и да мирясаме и двете с Маги. Tired

Отивам да си довършвам домакинската работа и ,ако имам късмет, може и да полегна после с Маги.

Общи условия

Активация на акаунт