На АПРИЛска мама й писнá от студ, киша и мъгла

• 11 105
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Наденце,честит рожден ден още веднъж!Да си жива и здрава,обичана и вечно млада!

Дея,честито и на вас,дълго още да сте заедно,влюбени,обичащи се и щастливи!

# 211
  • София
Наденце, сладкишче, честит празник! От цялото си сърце ти пожелавам винаги да се чувстваш така истински щастлива! Много те целуваме!  Hug  Heart Eyes  Hug

Дея, честит празник!     bouquet

Бюти, честита колица! Да посетите страхотни места с нея!

Болничките, бързо да се оправят!  Praynig

# 212
Отварям вратата, влизам икакво да видя - рожденничка!!!   newsm38 Tada Наде, да си жива и здрава и много щастлива. Честито и на Деичка - любов и рози  Heart Eyes А на Бюти - най-вече безаварийно да върви!

Преди всичко обаче честити дечица на всички, които са станали повторно майки докато ме е нямало - да са ви живи и здрави и малките, и по-големите слънчица  Hug  bouquet

Моя милост премина през едни убийствени три месеца, откакто съм на работа - освен нови колеги и задължения, учене и стрес, вечер допълнително работа, гледане на болно дете всеки месец - обявиха и конкурс за по-висока длъжност в моя отдел, и успоредно с другото учих за него. Добрата новина е че се явих (сега след нова година) и се класирах първа  Mr. Green само още заповед за назначение нямам та засега няма да черпя...

Това е най-краткото резюме какво съм правила откакто ме няма  Tired Освен да добавя още, че от един месец съм непрекъснато болна, а от две седмици вече не съм кърмачка...

Сега хващам да чета темите, а и да погледна какво става из останалата част от форума, че направо забравих кое къде и как...

# 213
Наде, честит рожден ден!
Пожелавам  ти много радости и щастие!

bouquet   bouquet   bouquet

Дея, честита ви годишнина   bouquet   bouquet   bouquet

Аз не съм писала напоследък, но много неща ми се въртят в главата и не ми е много до форума.
Само се ровя в интернет и събирам информация, защото на мъжа ми му предложиха работа в Канада и той иска да ходим, а аз тъкмо се устроих тук и май не ми се започва пак от нулата, и само мился ли мился, ще се побъркам вече. Хем ми се ходи, обичам промените и новите неща и хем не ми се ходи. Абе каквото ще става да става. Още не е сигурно, в процес на мислене сме.

Иначе сме добре, Скарлет започва да ходи на ясла от февруари, постоянно говори, не и спира устата.

Бюти, честита ви кола.

Много  Hug от нас

# 214
  • 2 етажа над тавана
Мецанка, Мецанка!!! Ех, че хубаво!!! Откога те чакаме и те мислим!!! Hug Heart Eyes

Хайде дано скоро и заповед за назначение да си имаш и повод за черпене! Hug

Нацелувай малкото цвете от мен много-много!  love001

И поздравления за дългото кърмене!  bouquet

Много удивителни станаха, така че бягам бързо Mr. Green

Тъкмо публикувам и гледам и Рина се разписала Mr. Green

Ринка, дано вземете най-доброто решение - промените са хубаво нещо, но и нещата , с които сем свикнали, не са за пренебрегване. Но ти знаеш най-добре кое е правилно за вас Hug

# 215
Наде, честит рожден ден! Много здраве, щастие, любов и късмет!

# 216
Мецанка  Hug  добре си се zавърнала, много липсваШе  Heart Eyes  4естита нова длъжност (я кажи, каква е тя?) и поzдравления zа дългото кърмене   bouquet  Гледай да се оправяШ бърzо  Praynig

Рина, ако искаШ можем да си поговорим, живяла съм в Канада, а колко 4есто съм се местила в други държави и континенти, не е истина  ooooh!  Та ако искаШ дай си Скайпа на ли4ни  Wink

Ужас, устата ми е оЩе напоена, не мога да говоря и трябва да внимавам да не си хапя еzика  ooooh!

# 217
Добре дошла, Меци  Hug наистина много липсваше. Дано скоро и със заповед да се похвалиш  Peace
Рина, привет и на теб, пиши по-често, че и ти много липсваш. На каква ясла е Скарлет? Дано каквото и решение да вземете за местенето, никога да не съжалявате.

# 218
наде, бъди здрава, щастлива, обичана и винаги усмихната Grinning

дея, бъдете заедно и се обичайте още много много години  Hug Hug Hug

мецанка, радвам се, че пак пишеш. честита длъжност. разказвай за невенчето как е  Hug

бюти, честита кола. да ви води все на хубави места  Grinning

рина, пожелавам ти бързо да решиш дилемата и да вземете правилното решение. канада ми звучи толкова хубаво ...

иленка, надявам се всичко с майка ти да е бъде наред Praynig Hug

благодаря за отговорите за хидрасека и ентерола - редувам ги и засега положението е овладяно .

данче, где си, що не пишеш  Flutter

# 219
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН  ДЕН, нАДЕ!

дА СИ ЖИВА И ЗДАВА И МНОГО ОБИЧАНА ОТ ДВАМА МЪЖЕ НАЙ-ВЕЧЕ!

# 220
Мерси за посрещането  Hug

За Невенка какво да кажа. Да е жива и здрава, в яслата свикна много добре, радва се като ходи а и лелките и децата й се радват. Като знам каква саможива беше, доста контактна излезе госпожицата. Вече четвърти месец ходи и четири пъти боледува, обаче  Confused но всички ми обясняват, че без това няма да минем... Иначе е много бърборива, игрива и изобретателна, но предполагам че всички деца на тази възраст са такива... Много е подвижна, чак сестрите в ясвата са се впечатлили че на едно място не се спира. То са танци, подскоци, последната мода е да прави кълбо напред, изобщо само гледа каките и батковците в яслата и се учи на щуротийки  Crazy С баща й гледаме цирк и се кефим всеки ден на нов номер  Simple Smile

Кърменето го спрях от раз, защото се влачех болна доста време и освен това три месеца работа, учене, плюс редовно нощно будене ми разгониха фамилията. Плюс безмлечната диета, заради нейната алергия, не бях яла кисело мляко от месеци. Но буденето беше основния фактор. Отби се от раз абсолютно безболезнено с едно намазване на гърдите с горчиво - повече не погледна, а уж беше пристрастено кърмаче! Съчетахме го като се изнесохме след няколко дни от стаята и я оставихме на нея за детска. Беше много щастлива от простора, който се ширна като изнесохме сталнята, а за две-три нощи свикна и да спи сама и сега много рядко се буди, за десетина минути се успокоява и пак заспива. Та и ние доживяхме да спим като хората - двамата сами в стая и на едно легло, без дете на него  Twisted Evil

# 221
  • София
Честит рожден ден, Наденце!
Да си здрава, обичана и все така истински щастлива!

Дея, честита годишнина и много семейно щастие!   bouquet
Бюти, честита ви кола, със здраве да си я карате!  newsm01
Мецанке, Рина, липсвахте!  Hug
Иленка, дано всичко да е наред!  Peace

Енви, на мен за кашлицата единственото нещо, което ми помага е чай от орехи с черупките + ябълки или шипки.

Днес бяхме на консултация на обяд; освен навалицата заради грипа, се оказа, че и едночасова стачка имало малко преди да отидем, та си отвисяхме пред кабинета.  Close Само дано да не сме прихванали нещо в това море от бацили.  Praynig

# 222
Меци, поздравления за успешното продължително кърмене и за безпроблемното отбиване!   bouquet Поздравления и за предстоящото повишение!  bouquet

Рина, стискам палци, да изберете най-правилното за вас решение! Hug

Последната консултация през декември най-умишлено я прескочих, т.к. за едно мерене и теглене не си струва, а тя реве ужасно.
Мами на дами, споделете мерките на щерките! Моята мома е 14 кила, че и малко отгоре, Blush и бих започнала да се притеснявам, но добре че е много подвижна и напоследък малко от малко понамали яденето.

# 223
Енви, моята нали я знаеш че е  дребс  Simple Smile 83 см и 10.4 кила, а се води едно от децата с най-добър апетит в яслата  #Crazy Тоя ген определено не е от мене, де да бях и аз така  Tired

# 224
Честит Рожден ден,Наде !

Renkata,kak ste vie?

/izvinqvam se za latinicata/

Общи условия

Активация на акаунт