На АПРИЛска мама й писнá от студ, киша и мъгла

• 11 095
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Меци, добре си се завърнала. Браво за дългото кърмене, успешното отбиване и служебните успехи  bouquet
Дея, честит семеен празник. Весело изкарване.

Рина, сложна дилема и успешен избор Hug

Енви, хич не и личат на Вилито килата. Симона не е ходила май от доста време на консултация, но все още си е към 12 кг и сигурно към 90 см. Но  не е много подвижна, не може да скача, танците за нея са въртене в кръг като пумпал до тотално замаиване. Това си ми новите притеснения.

# 226
енви, яна е висока 88 см и тежи 12 кила. яде доста, но не й личи много много.

# 227
  • Добрич
Честит Рожден ден,Наде !Много здраве, щастие и любов!

# 228
  • София
Мецанка, радвам се да те чета! Това, което пишеш ме наведе на една мисъл само - друго си е момиченце!
Браво за кърменето и отбиването!

Аз също не ходих на консулт, макар че много ми се ходи, ама пусти грип...!
Днес Рачето, ако е ходила да ми каже какво става...но се усетих, че маже и стачката да е хванала - от колко беше от 3-4 или от 4-5 следобяда?

# 229
Слагам обещаната почерпка  Mr. Green

Наздраве!

# 230
Наденце, честит празник мила  bouquet Hug
Пожелавам ти да се все така положителен човек и много любов от близките Heart Eyes.

Ние с Юли сме си у дома, защото направи почти бронхитче, което лекуваме с Вентолин и Проспан.Но...от 1 час се обзаведе и с разстройство и повръщане Sad.То няма начин нас да ни подмине някой вирус Twisted Evil.
Честито на всички имащи повод за празнуване.
Извинявайте за унилия тон, но....
 Cry
Приятна вечер на всички и бързо оздравяващи дечица Peace.

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 19:22 от ~ВАНЯ~

# 231
Наденцеееееееее ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

# 232
  • София
Много ви благодаря за пожеланията, момичета! Hug Hug Hug
Ами, ние търсихме малка градска кола, която да гори малко и да е с 2 врати. Купихме си Рено Клио, дизел, 2000г,с климатиче, много запазена. Засега много ни харесва. Е, имаме да си сменим маслото и разни такива, но това са козметики.
Енви, и аз не мога да налучкам някакъв лек за кашлица-трих с мед и сода гърлото, ама нещо нямаше ефект, давах и чай от индрише и орехи, но също не усетих подобрение при Давид. Последно давахме Флавамед и му мина, ама не знаме от него или от само себе си.
Мецанке,  Hug!
Ванче, скорошно оздравяване!

# 233
Честит Рожден ден,Наде!

Иленка, дано всичко е наред с майка ти.

Енви, сигурно и Велинка като Теди е с тежък кокал, не 4е нещо друго то и аз съм така  Flutter bowuu

Дея, 4естита ви годишнина!!!

Бюти   travel със сдраве да си я карате!

Здравейте Мецанка и Рина!

Теди днес спа на яслата без неговия парцал4о т.к. го забравихме за пръв път. Госпожата му мушнала под юрган4ето едно слон4е и след малко го изкарал и взел да го разглежда "И викам ВЪЙ" hahaha  оба4е го мушнал обратно и заспал.
Има си хрема и това е.
Оба4е и аз се опитвам да се разболея от няколко дена главата ми е като балон малко и по4ти ми е потекъл носа.Пия от в4ера тайлон хот и капя капки ...дано се размина.Сега и витС1000 ще си разтворя. Mr. Green

Ваня дано се оправи бързо бонбона, 4е и повръщане ве4е съвсем гадно...

Има ли някой да не е сложил последната ваксина на 1г и 1м дето се слагаше?Ние не сме...здрави дълго не се задържаме... newsm78

Теди е около 90 см и 15 кг.

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 22:58 от rody

# 234
ОООО, празнуващите - Надето и Дея - как е?
тони още не спи - крачи, тича, подскача като заек на 2 крака - прави голямо шоу.
От 3 дни е малко болен - първо в неделя вечер вдигна 38,6, после вчера вечер беше с 38,5, днес засега е на 37,3 - надявам се да успеем да го овладеем това, иначе лошо ми се пише...Няма хрема, няма кашлица. ЗАСЕГА.

# 235
Ваня, дано се оправите скоро  Praynig

Енви, мерки не zнам. От една година не е теглена и мерена  Laughing  Сега преz февруари или март сме на консулт и Ще докладвам  Wink

# 236
  • София
НАДЕ, ЧЕСТИТО И ОТ НАС С ТОНИ! МНОГО ГОДИНИ ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ И УСПЕХИ!Честито и на всички празнували, празнуващи се и завърнали се!

# 237
Анжела е 92см 11,5кг, висока и слаба. Слаба на мене се е метнала, висока на баща си.
На консултация не сме ходили от Октомври и мисля да не ходиме до лятото, няма какво ново да ми кажат.
Луднала съм по една френска марка бебешки дрехи и само въздишам

# 238
Мецанка  Hug Поздравления за дългото кърмене и успешното и леко минало отбиване   bouquet
Анжела е 92см 11,5кг, висока и слаба.

bouquet Манекенка  Hug
Хайде да видим и момченцата как са, Алекс е 93 см и 16 кг  Rolling Eyes

Всички болнички  Praynig

# 239
  • софия
айде и ние да се отчетем....тамън да не вземе да се притесни някой, че детето му е слабичко  Joy

Рая е 72см и тежи 8,700

аде сега съобщение за телеманиачките: излязла  е нова серия на БЯГСТВО ОТ ЗАТВОРА! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт