На АПРИЛска мама й писнá от студ, киша и мъгла

• 11 093
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Добро утро!
Да почерпя за двамата ми именника

# 16
Честит имен ден Тончовци. Да сте здрави и игриви.

Аги мерси за почепката, събуди ме:)
Така, в анкетата гласувах за всяка вечер, аз забравям, но СИмона ми напомня. Обаче си ги мие само тя, на мен не ми дава, и не мисля че има резултат.

Прането - ох злато си имам аз в къщи в лицето на Мими. Сутрин пускам пералня, тя простира когато Симона заспи, а на следващия ден глади и прибира с шкафа. Естествено това е само за дрехите на Симона. Затова ние си ходим неизгладени  и в гардероба ни е хаус Embarassed

Роди Hug

# 17
Забравих  ooooh! Смин, благодаря за страхотната тема   bouquet
Пера по 4-5 пъти в седмицата, обичам да простирам, но сега зимата ми е мъка с това бавно съхнене и простирам вътре на сушилка, която Стенли редовно пренарежда  ooooh!

# 18
  • Варна
Наде, простирам на остъклен балкон и пак бавно става. Иначе в къщи не може, ще потънем в мухъл. Сега голям зор с дрехите за ДЯ. Цапа се, съхнат бавно, а не искам да се пълня с много дрехи и без това ще са му малки преди края на зимата.

# 19
  • Русе
Смини, много свежарска темичка - както винаги! Hug

Честит Имен Ден на всички малки и големи, мъжки и женски Тонита!  bigdance2

Тя Вени се измайтапи за прането..., ама вие си отговаряте... Joy Joy Joy

А, на Надето питанката беше интересна. Аз чета форума откак забременях с Преслав - 2003-та, но се регистрирах и пиша след като забременях с Диди - 2005-та.

Красе, как така ще гонят след 30 отсъствия?!??? Shocked Нашите даже "поощряват" отсъствията, че много им идват децата. Лятото деликатно ни замолват да ги даваме на бабите, за да могат да си вземат отпуските. Close
Днес леко се притесних  Confused - дочух сестрата да шушка на една майка(учителка в ДГ), че са ги напънали с проверки от ХЕИ, защото са намерили Ешерихия коли (на разбрах къде и как), а декември е имало едно болно дете в групата на Диди... Та, вчера са изследвали цялата ясла (вкл. персонала и помещенията) и сега чакат резултати. Цялата тази работа, обаче, се пази в тайна от родителите! #2gunfire А въпросната майка работи в ДГ, в която са открили салмонела...  Sick
Такива ми ти работи... Иначе, Диди се оказа с ново гадже днес. Laughing Тази сутрин един от "батковците" обяви на всеослушание пред 5-6 деца и майки, че "обича Дилянка"...... и Дилянка за пръв път влезе в яслата без рев. Flutter

Зъбките ги мием веднъж - вечер. Бати показва, Диди се учи..., иначе и тя обожава да си дъвче четката, и колкото пъти ходим до банята, толкова пъти награбва пастата и четката и "мие" зъби на сухо. После ги търся из къщи, и затова обикновено имаме по няколко пасти и четки. Crazy

Бабълче
, ми тръгвайте с Надето за Русе, да си прибирате "пуйчето"..., ама какво ви се пише... ooooh! ooooh! ooooh!  Иначе, Преслав е прекрасен батко (не мога да се оплача), ама сам за себе си е опасен... hahaha

# 20
  • София
Благодаря за милите поздрави!
Аги, Честито и на твоето мъниче - да е сладко като мед и най-вече да слуша мама!!!!

Дея, абсолютно ме устройва предложението! Много се радвам, че се сгодихме, а те като са двамата може и да слушат повече. За пленума, ако нещо не се обърка дотогава (както често става) ще дойдем и ще се видим.

Зъбите ги мием веднъж дневно преди лягане, аз започвам малко да ги търкам, но Тони ми изземва четката и продължава сам. През деня от шкафчето, в което държа резервните четки си взема и се ги мие сам без паста. Много обича тази дейност.

Лек ден и приятно посрещане на Путин!

# 21
4естит имен ден на Тони и Тони, и вси4ки други именници   bouquet  Със zдраве да си носят името  Hug

Ей Красе, ти ме уби направо  Laughing  Как така прили4ам на арийка?  Laughing  Аz съм се метнала 95% на балканския субект в семейството  Laughing  Но мерси zа комплимента (zа еzика, не zа арийката  LaughingBlush  Hug Ще 4ерпя във Варна  Laughing

Ооооо Иленке, добри новини са това, Щом Дили си има гадже, Дани остава zа Милена  Mr. Green

До4ух, 4е пристигнала и последната пратка от Кидо......та ако искате, да се готвим лека по лека zа нова поръ4ка zа рожденните дни  Mr. Green

# 22
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ
 ТОНИ на АГИ и ТОНИ на СКАРЛЕТ!
ДА БЪДАТ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТИ И СЛАДКИ ДЕЧИЦА,
 КАКТО ДОСЕГА!

# 23
  • Варна
Танче, ми де да знам така ми заприлича. Може би заради цвета на косата тогава. Пък и нали се видяхме само за малко. Както и да е, може пък да бъркам.
Иленка, чакат много деца и "натискат" директорката. Тя самата го каза. Значи сега сепускат сума ти връзки, понеже е нова ясла и деца ще се изписват масово чак догодина. Сега дебнат всяка свободна бройка, а ако няма току виж направили. Вчера сесетрата ми каза, че децата в групите постепенно ще надхвърлят 25. Аз преброих 30 шкафа. Смятайте за какво иде реч  ooooh! Персоналът към групата е 2 лели и 1 сестра.

# 24
При нас миенето на зъбките е сутрин и вечер,ама признавам понякога вечер забравям  Blush Rolling Eyes

# 25
Има ли още някое дете със залъгалка? При нас не виждам как ще стане отказването.
Миеме зъбите сутрин .

# 26
Красе, как разваляне на времето!?  Shocked Тъкмо се постопи снегът при нас, но от мъглата не се оттърваваме.  Close Още едно драстично влошаване и ще откарам в мъгливо настроение до пролетта. Tired

Проблемите в ДЯ и ДГ - винаги и навсякъде ги има - по-големи или по-малки. Въоръжавайте се с търпение, мами, че децата тепърва тръгнаха на ДЯ! Rolling Eyes

Мерси за почерпките!
Blush

# 27
Има ли още някое дете със залъгалка? При нас не виждам как ще стане отказването.
Миеме зъбите сутрин .

Махнахме я още като навърши годинка,ама сега е по лесно,защото разбират. Rolling Eyes

# 28
  • 2 етажа над тавана
Честит имен ден на Тонковците, да са здрави и добрички, да радват много всички!

Зъбите ги мием вечер само, но през деня идеална работа за чесане на венците вършат едни четки с гумени накрайници, които купих от Джъмбо - давам й едната и тя си я дъвче и чеше зъбаци, а вечер с обикновената четка няма проблем - застава със зейнала уста и дава да й ги измия хубаво.

Роси, радвам се, че се оправяте вече. Приятна разходка днес Hug

Маги още не може да се раздели с бибата - търси я нощем като заспива, както и през деня при заспиване. Пробвех да я махна - оврещя света и й я дадох. Сигурно сбърках, но вече е късно да се оплаквам Tired

# 29
Забравих  ooooh!
Честито на малките ни именници!Много игри,по малко дивотии ,много здрави и щастливи деца да растат  Hug
Специално за нашият зет  Heart Eyes

Честито и на всички носещи името Антон, Антонио, Андон и т.н. !

Общи условия

Активация на акаунт