На АПРИЛска мама й писнá от студ, киша и мъгла

• 11 115
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Не знам за каква ваксина говорите по това време, но предполагам, че са ви забавили някоя и затова така се получава, защото знам, че по график последната е на година и половина и после чак в първи клас.

# 271
  • 2 етажа над тавана
Само аз ли имам проблеми със сайта newsm78

По анкетата - гласувах лято, обичам топлото, слънцето, леките дрехи, въобще да ми е широко около врата. И морето, и почивките, и всякакви други летни забавления Mr. Green
И пролетта обичам - да ми е зелено и свежо и да хрупкам салатки Mr. Green

Моля Юлчето най-любезно да ми прати на лични такова описание и за рибите Praynig Mr. Green

А Янчето днес явно е палава и в страхотно настроение Laughing

# 272
Аз също имам проблем със сайта  newsm78

# 273
По анкетата-пролетта и есеннта  Flutter

Юлче,всичко писано отговаря ,определено има прилики  Crazy

От Ларедут съм купувала,но повече от ebay,има доста красиви и нови дрешки,обувки и т.н.т

# 274
Благодаря ви момичета  bouquet

Рина, привет и на теб, пиши по-често, че и ти много липсваш. На каква ясла е Скарлет? Дано каквото и решение да вземете за местенето, никога да не съжалявате.[/color]

Наде  Hug

Яслата е от 3м- до 2 годишна възраст, там ще бъде дамо 2 месеца и след това ще я преместят в групата от 2 го 4 годишни. За сега ще ходи само по половин ден, а после ще видим.

Аз в момента изобщо не съм наясно с мерките на Скарлет, не е останало време да ходя да я меря. На 2 год. възраст правят профилактичен преглед и май ще почакам до тогава. То тук след първата годинка не държат да се мери много често.

Някой знае ли нещо за Филипа, как са?
Много  Hug от нас

# 275
По повод пазаруването  ooooh! ох дай ми пари и ме пусни по магазините и не ме търси скоро, а после ме гледай колко съм щастлива и доволна Mr. Green

Рина, аз пък разбрах, че там нямат ясли и градини  newsm78

# 276
  • софия

Моля Юлчето най-любезно да ми прати на лични такова описание и за рибите Praynig Mr. Green

и аз, и аз искам за рибите Grinning

гласувах за всички сезони...обичам есента да чувам как листата `хрускат` под краката ми....зимата да се пързалям с найлон...пролетта и лятото - то се знай - топло и слънчево    Nature Sunny

# 277
  • София
Горката зима, няма си много почитатели!  Wink Но си мисля, че ако Сминси беше пуснала анкетата през лятото, по време на 40-градусовите жеги, нещата щяха да изглеждат по-различно!  Mr. Green

# 278
  • София
Реа е 81 см, но до преди месец беше пак 9 кг, а напоследък не хапва много. Кога ли ще стане 10?!

Ние и двечките с Реа много обичаме да пазаруваме, дай ни парички и виж какво правим.

Наде и аз съм от змийчетата, много го обичам това лято! Мразя да ми е студено и да се навличам като зелка!

Днес беше първия цял ден на Реа в яслата. Заспала е лесно, но не е искала десерт. Тя хич не ги обича, казаха ми да и нося вафла, ама тя и такива неща не яде. Какво да и нося за следобедна закусна, вкъщи след сън хапваше манджичка.

Реа отговаря на много от нещата написани в материала, който е намерила Юлчето. Истинска овчица.

Весела вечер!

# 279
  • София
Закъснял привет за днес!
Аз гласувах за лятото, макар че доста се зачудих дали да не за пролетта! Наистина може много ведра и жизнерадостна да изглежда! Ама може и не! Grinning

Като се включиха с мерки и момченца да кажа - по мои измервания Мати трябва да е 92 см и около 14 кг - неходих на 1.9 г. на консултация, заради болестите!

За овнето
- вече му проличава нрава - трудно можеш да го накарах нещо да направи, ако не иска! Караме со кротце - со благо или просто изчаквам да реши да го напарви. Иначе не става - започва не-не-не-не, пронизително и обезоръжаващо.

# 280
Здрасти и от мен.
По анкетата аз гласувах за лятото - може и да е топло, но много повече ми харесва. Тоя студ и сняг хич не ми допада.
Катичка тежи около 15 килограма и е висока около 92 см. Поне това успяхме да видим на последния преглед при лекарката ни. Тя е на ясал от доста време, нямам никакви проблеми нито с плач, нито с адаптация, болести или пък неядене /да чукам на дърво де/. Реве когато отидем да я вземаме и не иска да си ходи. Сега ми е трудничко, понеже не трябва да вдигам тежко, а тя се глези понякога и настоява да я нося.
И накрая да се оплача - снощи имах малко кафеникаво-розово течение. SadХодих тая сутрин ан преглед, засега всичко е добре, но ми изписаха разни неща, знаете ги, Утрогестан, Но-шпа и Папаверин. Ходя на работа засега, не се натоварвам, тя и работата ми е на бюро. Но ми е свито сърчицето какво ще стане....стискайте ми палци

# 281
  • София
Пипилота, това са стандартни лекарства при подобни оплаквания, но ако можеш да не ходиш на работа известно време, най-добре да си лежиш повечко и в никой случай не вдигай малката! Не ти ли казаха да пазиш къщата известно време. Аз имах подобно течение в началото и слагах Утрогестан, но и лежах!

Да ви се опрача
, че забравих - тоя моя хубостинк като ме види на компа и веднага иска и той да сяда и да му пискам пустия Бейби Айнщайн! Притеснявам се вече, че много време прекарва пред компютъра така! Вманиачил се направо! Кво да го правя?

# 282
пипилота, почивай си повече и без нерви, всичко ще е тип-топ Hug

вени, не мога да помогна. яна се заглежда по тези филмчета, но не е чак толкова пристрастена. с обясняване не става ли, или ако изгасиш монитора, когато поиска да гледа  Thinking

въпрос за яслите - моля ви, кажете, когато взимате децата си не ви ли миришат малко...гадничко Confused на дезинфектант и готвено ииии още нещо, на мен лошо ми стана като я подуша. днес мирише особено лошо, косата и е пропита с тая миризма.

данче, много се зарадвах днес като ми звънна Hug

ринка, филипа е добре, и дарена и пресил също Grinning

# 283
  • София
Нуни, нали знаеш, че си ми като сестричка  Hug

Вени, аз също бях притеснена за многото гледане на тв. Стаси замени Айнщайна с Ну погоди!, НО вече му омръзнаха, е верно, няколко седмици само това гледа, но вече все по-рядко се сеща за двд-то.

Ей, водолейки изменнички такива  Crossing Arms Гласът за горката красива зима е мой!

# 284
  • София
Нину, Реа мирише само на манджа, ама такава тежка миризма, ужас! Аз сутрин докато я оставям се вмирисвам.

Имам един въпрос, предписаха ми противозачатъчни и от 2 дни ги пия. Днес обаче ми стана много лошо след като изпих хапчето(novynette). Някоя от вас пила ли е такива, възможно ли е да е от него или е съвпадение?

Общи условия

Активация на акаунт