С чичко Дюки се гордеем и похапвайки слабеем - 67 тема

• 22 706
  • 709
  •   1
Отговори
# 345
Ели  Hug Hug Heart Eyes...ти си едно бижу просто!
Катяджин, невероятно вкусен обяд ..МЕРСИ!!
Мишле, не ми пречи да опукам и твоя обяд !
Всеки е добре дошъл и нека си отслабва колко му душа иска. Ако ще 3 , ако ще 30.
Само да не става мания !!!!!!!!!
Примерно да ми се яви Мишето ( Михаелка ) или Ели или Съни в сегашния си невероятен вид и да тръснат че искат да свалят още 3 или 5 кила !! Тогава ще има бой вече !!  Joy Joy
Снежиза лютеницата..ами по принцип що да не може..в разумни количества, тя няма захар, но сол и  олио има и съвсем по-малко...
За какаото май не можеше... newsm78

# 346
Цвети,страхотни дънки.И страхотно ти стоят.Ели,манекенките ряпа да ядът.И аз вчера пуснах 2 снимки ,ама нещо се прецакаха.сега ще се опитам пак да ги пусна.Кантарът ми снощи показа 66кг. Peace

# 347
  • Варна
Перличке-изглеждаш супер Peaceбраво  bouquet

# 348
 Grinning Така, като гледам дюканките освен, умни, хубави, ...... и скрамни са и талантливи  newsm03

# 349
Перличка !!!   love001 smile3521

# 350
  • Варна
момичета хайде да пием кафенце черпя ви по едно  food010

# 351
  • В полето, под тепето.
Да пийнем , ама нещо не се вижда Joy Joy Joy

# 352
  • Варна
а използате ли доматено пюре за манджичките и какво е то newsm78

# 353
  • Варна
а сега виждали се  food010

# 354
Снежи аз използвам домашно консервирани в шишета мляни домати.

# 355
  • София
Мерси Блеки!  Hug Нямам намерение да отслабвам нито с грам повече!   bowuu hahaha

# 356
  • Варна
значи само ще исползвам домашно приготвените доматки Peaceзащото аз през ударният не готвя,но сега на смесеният мога да си позволя затова питам да не сгреша нещо Embarassed

# 357
значи само ще исползвам домашно приготвените доматки Peaceзащото аз през ударният не готвя,но сега на смесеният мога да си позволя затова питам да не сгреша нещо Embarassed
Има и още един вариант, ако си настържеш пресни домати от пазара, но те сега хич нямат вкус, доста са дървени. Sick

# 358
Ама ,млякото да е обезмаслено!!!!!!!!!Ето,Тиси вижда се. PeaceВижда се Снежи. Бачи,Блеки!!! Hug Hug Hug

# 359
  • Варна
Перличка-мерси за кафенцето  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт