Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните препоръки за диетата на Дюкан?
Защо диетата на Дюкан забранява алкохола?
Какви са препоръките за третата фаза на диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните препоръки за диетата на Дюкан?
Диетата на Дюкан се основава на консумацията на високо протеинови, ниско мазнинни храни. Включва четири фази: атака, която цели бързо отслабване; фаза на круиз, която включва редуване на дни с чисти протеини и дни с протеини и зеленчуци; фаза на стабилизация, която въвежда постепенно въглехидрати и мазнини; и финалната фаза, посветена на поддържане на постигнатото тегло.
-
Защо диетата на Дюкан забранява алкохола?
-
Какви са препоръките за третата фаза на диетата на Дюкан?
-
Какви са препоръките за консумация на алкохол по време на диетата на Дюкан?
-
Какви са основните принципи на третата фаза от диетата на Дюкан?

опитах току-що за първи път и едвам го извадих от тавата, и то на парченца - страхотно

Още повече,че в трета изрично дава втасалите сирена,като камембер и козе сирене(от тази категория според мен е и нашето)да се вкарват в менюто последни ,но всеки си го тълкува както му е удобно,аз за по-сигурно не ям по 200г сирене на ден 
Пилетата са мазни от фуражите, с които ги хранят, за да растат бързо. Не им слагат нищо допълнително преди печенето, просто са си такива "фабрично". Аз го ям печено, може печено върху бутилка - да стои изправено в тавата. В торбичка - с една чаша вода и няколко лъжици оцет. И много често варено и на супа.
, ако наистина с толкова си се наяждате и не ви се хапва повече.