Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 234 549
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  Моите не ги видях-"Ултраподхранване на косата" на GNC!

# 181
мамчета да ви питам. синът е на 13год. и му пада косата. цял ден се тъпче с хамбургери и други подобни. вечер само хапва салата и плодове. личната лекарка е все заета . да му взема витамини, но от кои? или шампоан? дайте идеи!

# 182
  • Бургас
bella_vn мисля,че консултацията с лекар не бива да се отлага. Naughty

# 183
  Моите не ги видях-"Ултраподхранване на косата" на GNC!

Ами да, темичката е доста стара вече, а и в началото бяха малко опции. Не мога да знам и да запиша всички видове хапове за коса, но ще се радвам да споделиш с нас малко повече за твоите хапчета  Hug

# 184
kloie джи пи-то каза фитовал,масло от акула ако не подейства консултация с психолог. за фитовал шамп. каза че не са проблем неговите 13год.

# 185
  • София
От 2 месеца ползвам шампоан и таблетки Фитовал. Сякаш чак сега започна да намалява падането на косата. Есента започна като обикновен сезонен косопад, вярно е че таблетките ги пия когато се сетя х 2 на ден/не всеки ден/. Имам за още 3-4 дни и се чудя какви да си купя.
А и доколкото знам косата свиква с определен шампоан и трябва да се сменят. Поне така пише във учебника на Капанов.

# 186
Ревалид, Мерц, Phyto, Рене Фуртерер.

От всички имаше ефект, но Ревалид трудно ми понасяше на стомаха. От Мерц-а ми пораснаха страхотни нокти, каквито никога не съм имала.  Фито-то са от естествени съставки и затова са по-безвредни.

# 187
Поръчах на една приятелка да ми донесе Приорин от Германия.
От януари ще го започна, надявам се да има ефект!

Също така ме посъветваха да престана да си реша косата под душа, а да я оправям само с пръсти и определено виждам разликата в обема на валмата коса, заминаваща в канала....   bouquet

# 188

Също така ме посъветваха да престана да си реша косата под душа, а да я оправям само с пръсти и определено виждам разликата в обема на валмата коса, заминаваща в канала....   bouquet

Косата не бива да се реше мокра.  Peace

# 189
  • В къЩи.
Някой ползвал ли е COMPLIDERMOL 5 alfa cp,днес ми ги изписа дерматолога,но ми каза,че не са само витамини ,а имат и някакви други сьставки Thinking

# 190
Здравейте, аз ползвам таблетките на Ducray и съм супер доволна. От един месец ги пия и направо не мога да си позная косата. Имам тънък косъм и много дълга коса и все ми е изглеждала малко като проскубана. Сега направо лъсна и е много хубава. Продължавам сега да ги пия още два месеца.

# 191
Здравейте, аз ползвам таблетките на Ducray и съм супер доволна. От един месец ги пия и направо не мога да си позная косата. Имам тънък косъм и много дълга коса и все ми е изглеждала малко като проскубана. Сега направо лъсна и е много хубава. Продължавам сега да ги пия още два месеца.

Съжалявам, не ми се връща назад из темата  Blush. Може ли с 2 изречения малко подробности за тези таблетки  Praynig, като включиш в тях и инфо за цената и начина им на пиене  Peace. Аз също съм с тънък косъм и скоро не съм пила таблетки за косата...
  bouquet

# 192
фитовал Peace

# 193
tatianka,
останах за малко без работа  Laughing и се разрових за нужната ми информация за Ducray  Peace.
Сега се ровя в нета да си избера дражета измежду Фитовал, Калмацин и Биотин, и вижте на каква статия попаднах за Биотина, дано да е полезна на тези, които се спрат на него:
http://www.bb-team.org/articles/1686/

Последно мисля, че отивам за Фитовал!

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 11:57 от kafe

# 194
Много хора препоръчват Фитовал ш-н и дражета, но т.к са два не е много ясно кой от двата е добрия или и двата или никой.Аз вчера взех червената опаковка и за моя изненада никъде на упътването не прочетох за косопад, пишеше, че е за подхранване на изтощена и суха коса. Мен като цяло за подхранване ми трябва , още не съм го ползвала, ще споделя резултата след няколко измивания.А дражетата са само червени май, лосион пък има само жълт.

Общи условия

Активация на акаунт