Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 234 630
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Ами да споделя и тук, взех си и дражетата, от шампоана косат ами се омазнява доста по-бързо, не е нужно да се ползва балсам или маска, защото още повече, ще се омазни.Ползвала съм го за сега един път само и други резултати не мога да споделя.Моята коса по принцип си е мазна, да уточня.

# 196
  • Софето
ПРИОРИН. Няма такова чудо, действат мигновено. Няма да сбъркате  Grinning

# 197
  • София
Започва сезонът на косопада и затова реших да подбутна темата.  Grinning

Аз сега нямам този проблем, но ми се искаше нещо за подсилване. Мисля да пробвам с бирена мая или Герикапс/ Геритамин Нео.  Peace

# 198
Какъв късмет, че точно сега е побутната темата  Hug Точно днес се шашнах, като си видях колко коса ми изпада докато се къпах...
Мислех да си купя шампоан на Фитовал, моята коса е много суха, преди го бях ползвала и бях много доволна. Даже си намерих и едни изостанали Мерц в шкафа и ще си ги допия, но доколкото си спомням преди нямаха никакъв ефект, а поне 2 цели опаковки изпих...
Но от толкова хапчета не мога изобщо да реша какво да си купя, засега като че ли към Приорин се ориентирам - не го бях чувала досега... освен ако не си харесам нещо друго в аптеката Simple Smile

# 199
  • Бургас/Пз
Оенобиол - има против косопад и за коса и нокти. Доволна съм и от двете.

# 200

Здравейте!
Моята коса също пада много, а и е много изтущена от изрусяване. Питанката ми е, всички тези препарати против косопад, стават ли за боядисани коси?

# 201
  • София
И аз да споделя: Преди две години направих шест месечен курс с Пантогар. Ефекта за косата ми беше невероятен (въпреки че при мен забелязах някои неприятни странични ефекти) . След това направих почивка  и започнах втори курс. За мое голямо очудване този път нямаше никакъв ефект. Спрях да пия таблетките на 3-4 месец. Сега се чудя дали да си взема пак Пантогар или да пробвам с нещо друго. Определено косата ми има нужда от такъв тип подхранване, защото прогресивно оредява. Принципно не би трябвало косата да привиква към витамините и да не се влияе от тях, но при мен така се получи май.

# 202
Каква е цената на Приорина?

# 203
Май е време и аз да се снабдя с хапчета за косичката....  Crazy
Започвам да разглеждам... Peace

# 204
  • София
Който няма как да се снабди с Приорин от Германия, гледах, че го има в ebay. $60 e опаковката за 120 таблетки  + $6 доставка, някъде толкова.

# 205
  • София
Да попитам – Този Приорин в чужбина без рецепта ли се купува? Някой да знае в Гърция или Турция дали го има? Оставам с впечатлението, че в Бг го няма в аптечната мрежа...

# 206
Да попитам – Този Приорин в чужбина без рецепта ли се купува? Някой да знае в Гърция или Турция дали го има? Оставам с впечатлението, че в Бг го няма в аптечната мрежа...
Момичета по-назад в темата са споменавали ,че са го купували от Гърция .

# 207
Геритамин, като за моята тънка косица, действа добре. С това изрусяване съвсем си изтощих  косата. Crazy

# 208
Аз тамън бях почнала да се навивам на Геритамина и чета в нета - зацапвания, течения, а-у...  ooooh!
Чета после за Герикапса - спомагал забеменяването....  Joy
Еми как да си взема от тях  Crazy

# 209
Аз до сега пих няколко вида, Ревалид - скъп, никаква полза, Фитовал доста по-евтин от първия, само за укрепване е хубав профилактично, за косопад не, Анакапс на Дюкре - след една опаковка, дори не намаля косопада. И сега съм на Приорин, с който се сдобих от Германия, ами нямам думи след 1 лентичка от незнам 10-15 хапчета, косопада намаля на половина, но то за толкова пари остава и да не намалее.Геритамина ... освен че се пълнее яко от него, при склонните към напълняване друг ефект няма.

Общи условия

Активация на акаунт