Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 234 640
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Страхотна е хранителната добавка ''анакапс'' и определено има ефект.Само трябва да се пие по-дълго време около 3-4 месеца и тогава да се почива, ако има нужда да се повтори.Добре е  ако може да си позволите и комбинация с шампоана както и с  лосионите- анастим за през деня и ноща.Бях се отчаяла от силен косопад неповлияващ се от нищо.Използвах продуктите на ревалид, мертц,фитовал и нямаше никакъв резултат.Сега съм много доволна.Косопадът намаля съвсем и използвам само шампоана.

# 211
  • Бургас
За 6 дни от Приорина ми спря косопада.  Peace

# 212
Аз пия Ревалид.Остават ми още две блистерчета от опаковката.Ефект не мога да преценя дали има.Но ми отвори страхотен апетит  newsm78

# 213
Приорин ! Като състав е подобен на Ревалида, но като ефект е в пъти по- добър, сега пия Oenfbiol anti chute, и мисля че също си заслужава...Лошото е, че не е евтин, а опаковката се оказа, че е за 20 дни / 60 таблетки са, но по листовка ги дават по 3 на ден/ но в крайна сметка една грива има човек и си струва си да я пазим и разкрасяваме  Simple Smile

# 214
  • Бургас
Аз този сезон реших да опитам Геритамин.Витамини А+Е. Взимах още и рибено масло.Ефект определно има. Peace

# 215
Аз Калмацин пих - имаше ефект докато го пиех, но в момента, в който го спрях и косопадът ми пак започна, е доста по-леко, но пък ноктите ми започнаха да се цепят ужасно... Аз си пия жен-шен за общо укрепване и май съм най-доволна от него.

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 02:12 от Iwa_P

# 216
Аз миналта година пих на Дюкре,невероятен ефект!Тогава нямах косопад,н исках просто да я подхраня малко,след две седмици ми се появи т.наре4еното"бебешко"бретон4е FlutterЗасили се растежа и блясъка също!Сега страшно много ми пада и ми казаха да си взема Пантогар,едва от месец го пия ,но май не виждам резултат.Дано след края на ле4ението(3 месеца) да даде някакъв ефект,4е косата ми след раждането не е спирала да пада... SadКазаха ми ,4е са безвредни за кърменето,дано е  така....

# 217
  • София
Aз от 15-тина дни пия Анакапс (+ шампоана, + ампулите), но не виждам резултат.  Cry

Последната ми надежда е Приорин, но моят косопад не знам дали е сезонен, защото имам проблем със щитовидната. Като ми го откриха, имах страшен косопад, който ми изкара акъла. После няколко години си бях ок и сега от 1-2 месеца пак се засили.  Rolling Eyes Дали Приорин ще ми помогне???

# 218
Pantogar & Priorin  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 219
  • в.преслав
Аз съм на Геритамин нео и Биотин.Нямам много голям и силен косопад,но си го има.А и навсякъде казват,че тези витамини и добавки трябва да се пият поне 3 месеца,за да има видим ефект.

# 220
  • София
Досега винаги Ревалид съм купувала, но тази есен взех Пантогар : много по-бързо ми спря косопада и нямах стомашен дискомфорт, както от Ревалид. Освен това не забелязах да ми се увеличава и апетита  Mr. Green

# 221
Аз пък пия от тези и съм много приятно изненадана
http://apteka.framar.bg/30016026/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%84%D0%B0% … 83%D0%BB%D0%B8-60

# 222
  • В къЩи.
Каква им е цената?

# 223
Аз този сезон реших да опитам Геритамин.Витамини А+Е. Взимах още и рибено масло.Ефект определно има. Peace

Само тези два витамина никак не са достатъчни за косата.

# 224
  • София
Преобърнах света, да си доставя Приорин от Германия. Изпих го, ефект=0  Tired

Общи условия

Активация на акаунт