Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 234 657
  • 750
  •   1
Отговори
# 225

Това ако е към мен ,цената е 9лв. за 60 хапчета като се пие по едно на ден.

# 226
Аз пия вече втори месец тези витамини,които са за коса,кожа,нокти на Амуей и имам голямо подобрение https://www.amway.ro/catalog?id=10183&process=large_image_po … oduct_image_popup

# 227
  • София
Преобърнах света, да си доставя Приорин от Германия. Изпих го, ефект=0  Tired
Cry ugasno razchitah na tiah

# 228
  • В къЩи.

Това ако е към мен ,цената е 9лв. за 60 хапчета като се пие по едно на ден.

Благодаря ти.   bouquet

# 229
Аз пия вече втори месец тези витамини,които са за коса,кожа,нокти на Амуей и имам голямо подобрение https://www.amway.ro/catalog?id=10183&process=large_image_po … oduct_image_popup

Да питам как повлияха на апетита Laughing, че имам проблеми с килограмите и каква е цената  bouquet

# 230
Доволна съм от Калмацин.
Ноктите ми станаха по твърди и на слепоочията гледам ,че ми е пораснала коса.След раждането ми се беше оголило там......

# 231
Доволна съм от Калмацин.
Ноктите ми станаха по твърди и на слепоочията гледам ,че ми е пораснала коса.След раждането ми се беше оголило там......
Подкрепям Калмацина, но моята козметичка ме посъветва да пия и Селен. Наистина в комбинация ефекта е по-голям! Вече 6 месеца пия с почивки за 30 дни през 3 месеца и наистина е мног добре!

# 232
Ох тооолкова много продукти за коса и нокти на пазара,4е ми гръмна главата.Ве4е незнам кое да избера???!! ooooh!
Ревалид става ли,моми4ета>?Разте ли косата ,сгъстява ли се от него???Такъв ефект търся аз. ooooh! Tired

# 233
ПАНТОГАР !!!

# 234
той не е ли за косопад .Аз нямам....

# 235
  • BG
В момента пия Калмацин - ефект никакъв. Най-добрите са Анакапс.

# 236
Моя приятелка пи  Revalid. След което над горната й устна поникнаха косъмчета, като два-три бяха особено забележими - остри, черни. Логичният въпрос е: как нещо стимулиращо растежа на косъма може да си избере къде расте- на главата, под формата на мустачки, по гърдите?

# 237
Пия водорасли Spirulina и Kelp. Имат много добър ефект за цялото тялото, в частност и за косата.

# 238
Здравейте Simple Smile

Някой може ли да ми даде отзиви за AboPharma - Цинк и биотин?

(Макар че ще е малко след дъжд-качулка, вече си ги взех, но по незнайни причини не мога да се престраша да ги пробвам)  Embarassed Всъщност се притеснявам от напълняване, окосмяване и прочее глупости....

# 239
A.stefi,извинявай,че чак сега ти отговарям,но не съм влизала в темата из тези дни. По никакъв начин не са ми повлияли витамините на апетита,не се е увеличил  Laughing цената е 50лв за 90 таблетки. Те са изцяло на растителна основа без никаква химия.Можеш да провериш на сайта на http://www.nutrilite.com/

Общи условия

Активация на акаунт