Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 234 713
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Витамините не могат да направят вече израсналата коса по-хубава, само тази, която расте в момента на приема. Пиете витамини 3 месеца и през това време косата, която расте ще е хубава  Peace

# 271
аз всяка година пия мерц по няколко месеца и брада не ми е поникнала  Mr. Green
така че спокойно момичета  Wink

# 272
Аз пия вече месец мерц и не забелязвам разлика освен че по бързо ми порасна косата, ще

това не никак малко ,даже според мен много

# 273
Пила съм Мерц, пантогар, бирена мая, фитовал. Най-слаб ефект върху кожата имах от мерц.
За косата мисля, че всички ми помогнаха.

Замислям се да си взема Витаслим сега....вероятно под масираната им реклама напоследък. Има интересни масла, които не се срещат в другите витамини. Но искам и бирена мая заради проблеми с кожата и се чудя дали може и двете или едно по едно.....?

# 274
  • Варна
Сега пия Ревалид и Герикапс. Имам косопад, но аз си знам, че е от боядисването. Преди също съм пила Ревалид и имах ефект, но трябва да се изпият поне две опаковки. Храненето също е важно. Както и съвместимостта на добавките. Има витамини, които не трябва да се приемат заедно. Ето един линк http://www.nanocom-bg.com/test/index.php?option=com_content& … =342&Itemid=5 Трябва сега да си купя и Ескимо. Рибеното масло също храни косата.

# 275
От седмица пия Геритамин Нео, все още не виждам никаква разлика. При мен основния проблем са ноктите, чупят се много лесно и освен това се и цепят #Cussing out За косата нямам оплаквания, въпреки, че я боядисвам. Поддържам я с: маска всеки път при къпане + арганово олио.

# 276
вече месец и половина мерц- нокти никакъв ефект, абсолютно никакъв

# 277
3 месеца за видими резултати дами. Щом проблема са ви ноктите много по-лесно и бързо ще си го решите със заздравител.

# 278
  • Варна
Му , има ли ефект от Мерц, защото все го започвам и спирам?

# 279
Му , има ли ефект от Мерц, защото все го започвам и спирам?

Не съм Му, но най-видим ефект върху ноктите видях от Мерц при положение, че съм пила всякакви витамини.

trucco, не знам кой така ви заблуждава, че ще видите разлика ... Един нокът израства за около 6 месеца някъде. Ако пиеш 6 месеца такива витамини ще видиш разлика. Но не бих препоръчала такова нещо, защото тези препарати могат да навредят доста на здравето. Аз лично ги подозирам за камъните в бъбреците, така че всичко с мярка  Peace

# 280
  • Варна
Люляковa, интересува ме как се отразява на косата, а не на ноктите.

# 281
3 месеца за видими резултати дами. Щом проблема са ви ноктите много по-лесно и бързо ще си го решите със заздравител.
едва ли ако проблемът ми можеше да се реши със заздравител щях да пия добавки, в случая мерц

# 282
аз и преди съм писала, до сега съм пила само Мерц и се отразяват добре на косата ми при сезонен косопад, но е добре да се вземат преди да е почнал и аз мисля, че трябва да се пият поне три месеца и да се спрат после
за ноктите ми помагаха, но ако ги лакираш постоянно, каквото и да ми говорят, не може Мерц да ни спаси от делене и цепене

# 283
  • София
Здравейте момичета! Да споделя и аз моя скромен опит по отношение на препратите за коса. Наистина, за да се усети ефект от дражетата трябва да се ползват поне 3 месеца. По тази причина дълго време избирах и сравнявах различни препарати според очаквания ефект и съотношението цена-качество.
Попаднах случайно на Haar Vital - немски дражета за коса и вече три месеца ги пия. Истинският  ефект усетих преди около 2 седмици, от когато не само не намирам накъсани или паднали коси след миене и ресане, но и ми растат нови.
Горещо ги препоръчвам.

# 284
Аз пиех преди Ревалид и ефектът беше много добър, косата ми порастна много бързо.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт