Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 234 676
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Извинете, ако има такава тема. Бих искала да пия нещо поливитаминозно с цел общо укрепване на здравето и разбира се хубав свеж вид Simple Smile Сега се колебая между лененото масло на барлеанс и мерц. Майка ми пие мерц, но твърде спорадично, за да преценя, освен това разбрах, че някои жени пълнеели. А за маслото нищо конкретно не знам. Моля ако някой има опит да сподели кое е по-ефективно според вас?  Simple Smile

# 256
Препоръчвам ви Цинкбиотин на Абофарма.Страхотен ефект-кожа,коса,нокти.Цената му е 6лв за един месец.

# 257
  • София
Ето ги : http://www.feelunique.com/p/Vitabiotics-Perfectil-30-Tablets
Доколкото разбирам се пие по 1 на ден. nizza, колко изпи докато видя ефект?

Цената я виждате на сайта. Аз като купувах имаше опаковки от 90т., може и сега да има не съм разглеждала. До към втората опаковка вече всичко беше ок, но за по-сигурно изпийте и за трите месеца. На мене ми беше необходим месец, месец и половина. Но мисля, че като за всяко нещо е добре да продължите още малко. Ако няма по 3м., вземете за два поне. Ще бъдете много доволни, а цената е адски прилична.

A твоя косопад на какво се дължеше?

Добре звучи, цената също, но не знам дали ще има ефект
В момента съмн на Анакапс, но все още само 1 месец ги пия

# 258
А някой да е пил Vitaslim BEAUTY ? Сега са ги пуснали в по-малка опаковка, на по-нормална цена и мисля да взема да си купя, че съм с ужасен косопад. Няма да мине само с мазане на разни неща по косата явно  Sad

# 259
Препоръчвам ви Цинкбиотин на Абофарма.Страхотен ефект-кожа,коса,нокти.Цената му е 6лв за един месец.
Йей, тъкмо от седмица пия това. Simple Smile А колко време трябва да се пие?

# 260
Меичка 3 месеца и после почивка е оптималния вариант.

# 261
Здравейте!

Извинявам се за натрапването, но ми препоръчаха да питам и при вас.   bouquet
Заинтересувах се от продукта за коса, кожа и нокти Витаслим Бюти. При мен проблемът са ноктите, но повече го рекламират за коса. Затова се включвам тук. Някой пил ли го е и какви са резултатите с него?

Благодаря предварително и още веднъж се извинявам Peace

# 262
аз пия Мерц, но се чудя дали да не пробвам Витаслим Бюти
Отзиви за тях?

# 263
Аз от 1 седмица ги започнах вече. Рано е да кажа каквото и да било. Но хубавото е че не усещам да ми се е засилил апетита.  Peace

# 264
А какво ще кажете за бирената мая??  newsm78

# 265
  • Torino,IT
Аз пия вече четвърта седмица Фитовил, и миналата година изкарах един курс, не съм недоволна, но и доволна не мога да кажа че съм, в смисъл че нямам наблюдения косата ми да е станала по хубава. Аз имам лек косопад, по скоро сезонен и затова ги пия.
Догодина мисля да пробвам Анакапс на Дюкре хранителни добавки за коса и нокти, взех си брошурка.

# 266
Момичета вече 1 месец и половина пия Витаслим Бюти и мисля да изкарам и трите месеца. Вчера бях на фризьор да си оформя малко косата и фризьорката ми каза, че започнала да ми излиза нова коса и то много видимо /без да знае, че изобщо пия нещо/. И ми стана доста интересно. Не знам на витамините ли се дължи това, но ми харесва определено. Peace

# 267
Аз спирам да пия... имам чувството, че ми се окосми лицето... на косата иначе не виждам ефект...  Rolling Eyes

Пих два месеца Цинк+Биотин... е, поне не напълнях  ooooh!

# 268
Аз пия вече месец мерц и не забелязвам разлика освен че по бързо ми порасна косата, ще продължа да го пия- апетитът не ми се увеличи
а за нежеланите косми не знам и аз какво да мисля- не би трябвало според мен да се появяват освен при наличие на някакъв хормон ален , поне така казват легарите, все пак това са просто витаминен тази логика от всяка хранителна добавка с витамини ще се окосмим
как мислите

# 269
elenor,дано си права...Ще е голямо шоу ако вземем да се окосмяваме от такива добавки Laughing И аз сега пия за косата.Ще споделя ако междувременно ми порасне брада  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт