Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 234 676
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • в.преслав
Меичка,аз пия Биотин в комбинация с Геритамин нео.Не съм видяла да ми се увеличава апетита,да се окосмявам и т.н.Също сама си ги вземах,без да съм се съветвала с лекар.Но а за килограмите не се притеснявам и без това съм 45кг сега.Пила съм ги вече повече от месец.Незнам дали имат ефект.Проблем с ноктите си нямам.На мен слабото ми място е косата.Заради нея ги почнах.
  Не искам да ти повлиявам по никакъв начин.Просто споделям мнение и опит.

# 241
tonita76, благодаря!  bouquet

# 242
и аз май ще почвам да пия биотин

# 243
Реших да си купя Мерц-уж за нокти,коса и кожа.Пих ги 1 седмица и затова време ометох 100 пъти хладилника и тайното  шкафче със сладките неща  Laughing,а аз по принцип не се храня така.Такова ядене и такъв глад ме гонеше,че просто не беше нормално.Подух се като плондер и най-вероятно съм качила кило,две.Спрях ги,че не исках да се ошишкам и сега мъжа ми ги пие от време на време  Mr. Green

# 244
Съвсем изпитано от мен, два пъти, ви препоръчвам едни английски витамини, казват се PERFECTIL, не са скъпи, невероятно са добри!
Спря да ми пада косата и се сгъсти. Проверете ги онлайн, мисля, че и така можете да си ги поръчате. Иначе ги има само в UK.

# 245
Съвсем изпитано от мен, два пъти, ви препоръчвам едни английски витамини, казват се PERFECTIL, не са скъпи, невероятно са добри!
Спря да ми пада косата и се сгъсти. Проверете ги онлайн, мисля, че и така можете да си ги поръчате. Иначе ги има само в UK.
Колко струват тези витамини в Англия?

# 246
  • София
Ето ги : http://www.feelunique.com/p/Vitabiotics-Perfectil-30-Tablets
Доколкото разбирам се пие по 1 на ден. nizza, колко изпи докато видя ефект?

# 247
Реших да си купя Мерц-уж за нокти,коса и кожа.Пих ги 1 седмица и затова време ометох 100 пъти хладилника и тайното  шкафче със сладките неща  Laughing,а аз по принцип не се храня така.Такова ядене и такъв глад ме гонеше,че просто не беше нормално.Подух се като плондер и най-вероятно съм качила кило,две.Спрях ги,че не исках да се ошишкам и сега мъжа ми ги пие от време на време  Mr. Green

Това е от внушение

# 248
  • София
Една от идеите на приема на мултивитамини, било то за коса или цялостно възстановяване на организма, е именно подсилване. Което е свързано и с отваряне на апетита  Peace Просто тези, на които не действат така, са късметлии  Mr. Green

# 249
Ето ги : http://www.feelunique.com/p/Vitabiotics-Perfectil-30-Tablets
Доколкото разбирам се пие по 1 на ден. nizza, колко изпи докато видя ефект?

Цената я виждате на сайта. Аз като купувах имаше опаковки от 90т., може и сега да има не съм разглеждала. До към втората опаковка вече всичко беше ок, но за по-сигурно изпийте и за трите месеца. На мене ми беше необходим месец, месец и половина. Но мисля, че като за всяко нещо е добре да продължите още малко. Ако няма по 3м., вземете за два поне. Ще бъдете много доволни, а цената е адски прилична.

# 250
Преди си бях взела Мерц, сега си купих Ревалид.
От Мерца съм доволна, но реших да пробвам и други.
Апетит никога не ми е липсвал, а не напълнявам така че нямам нищо против да кача 2-3 кг. Heart Eyes

# 251

Това е от внушение

Хахаха повярвай ми,не е от внушение.Като почнах да се храня обилно се зачудих каква може да е прчината-бременност,пмс,пълнолуние..нищо такова не предстоеше.И се сетих,че като почнах да ги пия и от тогава ми се отвори апетита.Споделих случайно с моя приятелка и тя потвърди,че при нея по същия начин и действало.

# 252
  • Soon London :)
Донесоха ми биоскалин от Италия и започнах да ги пия преди 4 дена.
Не знам дали от внушение но имам чувството, че косопада ми намаля?
Дали е възможно за толкова кратко време да има резултат?
Видях по - напред в темата, че някой беше писал, че ги е пил.
Някой друг с отзиви?

# 253
  • София
Аз си купих Оенобиол + ампулите на Дукрей.Някой пробвал ли го е?

# 254
Здравейте, пия Мерц от няколко месеца и нямам особен ефект върху косата,...по време на бременността и след раждането ми уредя драстично, омазнява ми се ужасно бързо,...дайте съвет да сменя таблетките с други ако трябва или паралелно да пия два различни вида,...междудругото постоянния апетит също започна да ме притеснява, чета във форума и други такива мнения за Мерца, ...определено действа на апетита Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт