Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 233 740
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Аз се преборих с проблемите от бременността и кърменето с Spirulina Chlirella PLUS,
помогна ми не само за косата и ноктите, но и с редуцирането на кг.
Е, има още какво да се желае от формата ми, но поне косата и ноктите са ОК.
Една опаковка ми беше достатъчна. Мисля, да я повторя в началото на есента, когато пак започва косопада!

PS: Преди време съм ползвала Герикапс и бях доволна от тях, но сега предпочитам естествени продукти и гледам да избягвам синтетичните до колкото е възможно.

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 16:55 от savi_2210

# 376
За спирулината съм напълно съгласна.Аз ползвам Спирулина на Natures Way и съм много доволна.Въобще водораслите имат широк спектър и са напълно безвредни.

# 377
  • Затънтена някъде зад дувара
Аз ползвам бирена мая на дражета обогатена с витамини АСЕ  има я в аптеките и не е скъпа около 4 лв.Ефекта върху косата е много добър-придава лъскавина на косъма а и освен това расте по-бързо.Препоръчвам ви ги.

# 378
  • София
Не помня дали съм коментирала това точно в тази тема, но от хапчетата Анакапс на Дюкре много драстично ми се влияе цикъла. Става много на често и обилен...
Сега пия зинк и биотин на Абофарма, пък да видим. От една седмица е , не мога да го оценя още.

Дражетата на Фито съм ги пила, не са лоши, но не са особено силни. НАй-доволна бях от Приорин, но го няма в България.

# 379
Срещу косопад съм пила  в различни периоди дражета Мерц, капсули Ревалид и Пантогар. Първоначално Мерц ми помогна, вторият път пак започнах с него, но нямаше ефект и преминах на Ревалид, 3 месеца с отличен ефект. Последният път Ревалид не ми помогна (прием 2 месеца) и започнах Пантогар, прием 5 месеца, имаше добър ефект. Според моя опит подреждането от най-ефективен към по-слаб препарат е това (като цена на препаратите подреждането е същото). Ползвала съм ампули и шампоан на Виши (други ампули също) - положително мнение, ампулите помагат много. Сега отново съм с косопад и мисля да пробвам нещо от споделеното по-горе цинк-биотин на "Абофарма" и отново ампулите на Виши, макар това с втриването да отнема повече време.

# 380
Аз пия Мерц Специал Драже от 2 дни... Моята най-добра приятелка фармацевт ми ги подари. Каза ми, че на хората, който са предразположени към напълняване може да им се отразят на килограмите, аз съм към 50кг и нямам против да сложа някое друго отгоре... А иначе ми каза, да ги пия поне 3мес. Привърженик съм на здравосложните неща, отказах солта, газираните напитки, цигари по 1,2 на ден, спрях да си боядисвам косата, подстригах изгорелите и нацъфтели краища и мисля, че това с вит. ще ми хареса доста  Heart Eyes  Peace

# 381
  • варна
Alive - много съм доволна , косата ми спря да пада и ноктите ми много заздравяха Peace

# 382
Моля, препоръчайте ми дражета, от които няма да пълнея  Praynig!

# 383
  • в 1001-та нощ
от maxi hair не напълнявам  Peace

# 384
  • Варна
Вече съм на втория блистер на Допел херц - http://www.multipharm.eu/product/895/doppelherz-dopelherts-za-kr … nokti-30kaps.html
Спря ми косопада. Мисля да продължа. Съставът е като на Приорин и исках първо тези да пробвам. Оказа се, че действат Grinning

# 385
И аз съм много доволна от макси хеър, спрях есенния обилен косопад с по 2 таблетки на ден, около месец и полвина. Сега имам втора опаковка, нямам косопад и си пия по 1 на ден, косата ми расте много бързо от тях  Heart Eyes Много съм доволна  Peace

# 386
  • Велико Търново
  Аз пия биотин вече втори месец,доволна съм,но мисля след това да си взема "макси хеър"/само от чуждестранен сайт ли могат да се поръчат Thinking/ и искам да попитам-дали мога да ги пия непосредствено след приключването на цикъла с биотин-а,или да си направя няколкомесечна почивка?

# 387
  • През девет планини в десета...
Аз пия магнезий всеки ден по една таблетка от 375 мг. Освен, че ми расте по-бързо косата ми успокоява и нервите. Laughing Peace

# 388
Мерси, Алена  Hug!

# 389
  • в 1001-та нощ
  Аз пия биотин вече втори месец,доволна съм,но мисля след това да си взема "макси хеър"/само от чуждестранен сайт ли могат да се поръчат Thinking/ и искам да попитам-дали мога да ги пия непосредствено след приключването на цикъла с биотин-а,или да си направя няколкомесечна почивка?

може без почивка, в Бг не съм виждала да се продават  Peace

Общи условия

Активация на акаунт