Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 233 605
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Аз почти редовно имам силен косопад-в смисъл почти целогодишно.Пробвала съм всичко,всякакви мазила и помади без никакъв ефект.Пила съм почти всички видове витамини,които се продават по аптеките- или с временен или никакъв ефект.От около 2 месеца започнах да пия рибено масло,цинк и биотин.В момента нямам никакъв косопад и се надявам положението да остане така:)

elinna,коя марка рибено масло пиеш,и цинка и биотина,комбинираните на Абофарма ли са? Simple Smile
Да,и рибеното масло и цинка и биотина са на Абофарма.Рибеното масло е от 1000мг и се пие по 1 капсула на ден.На същата фирма има и от 500мг,които се пият по 2 на ден.Разликата мисля е само в големината на капсулите,ти си прецени кое е по-добре за тебе.Аз съм много доволна.

# 361
Благодаря ти много   bouquet
Цинк-биотина го пия,ще си взема и рибеното масло да ги съчетая  Simple Smile

# 362
sega si vzeh fitoval tabletki :crazy:da vidim

# 363
  • София
споменах в друга тема, че съм момиче на 15 .. може ли да ви попитам дали мога да приемам някакви дражета (геритамин нео мислех) или съм все още малка  newsm78

Няма проблем... това е Витамин А , Витамин Е и  соево масло.
По една капсула на ден е достатъчно според мен.
Извинявам се за спама...Деси, моля, почисти пощенската си кутия - не мога да ти пратя лично съобщение.

# 364
Преди 3-4 дни си взех някакви дражета за коса и нокти Phyto май се казваха. Някой има ли отзиви?

# 365
Има ил някой, който ползва тези продукти? Има ли ефект върху ноктите и косата?
При мен косата доста поопада след раждането, а ноктите станаха по-чупливи от преди, та се чудя да си взема ли от тези продукти Simple Smile

# 366
Брилиант Лук на Гео нутришън  е сполучлив продукт за нокти и коса.Аз го ползвам периодично понеже ми е малко скъп, но съм изключително доволна от него.

# 367
Мъжът ми пие Витаслим Бюти от началото на март месец, точно заради проблем с косопада и от известно време косата му почти спря да капе. Аз пък от месец и половина пия Витаслим Лайт, а от месец включих и Лайна и съм 6 кг надолу. И смятам, че са доста добри.

# 368
Аз също имам добро мнение за Брилиант Лук нищо , че излиза малко скъп , но си струва.На ноктите ми се отрази най- добре даже станаха прекалено твърди и чувствам известен дискомфорт, но в сравнение с това което беше направо е цвете.

# 369
Само Мерц съм пила на времето, но нямаше никакъв ефект.

# 370
От 2 седмици приемам чист биотин. Забелязвам, че почти не виждам по дрехите си паднали косми. За растеж може би е рано да говоря още.  Peace

# 371
Аз ходих на кожен лекар заради падането на косата и той каза, че не препоръчва нищо след раждането. Каза, че това е хормонално и нямало да се повлияе от нищо, вследствие на което ще започна да използвам всякакви продукти и ще стане по-зле. Аз обаче си купих шампоан Давинес  - енергезиращ и срещу косопад и се мия с него 1 път в седмицата. Косопадът прогресивно намалява, но едва ли е от шампоана. Ноктите ми се оправиха без нищо, а и косата ми е много по-лъскава от преди.

# 372
  • в 1001-та нощ
учудвам се, че толкова късно се е изявил  newsm78 или е от много време  newsm78

обичайно продължава 5-6 месеца, но може и повече, зависи от хормоните  Peace

мисля, че си взела правилен продукт; по моите наблюдения - след раждане помагат именно шампоаните тип - енергизиращи и по-късно, като приключи кърменето съответните ампули  Peace

изобщо - започва грижа за скалпа на нов глас  Hug

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 01:04 от a.l.e.n.a

# 373
Може ли да се взема и хапчета и ампули на Дюкре или да избера само едното?

# 374
  • в 1001-та нощ
разбира се, че и двете Wink)) щом не кърмиш вече  Peace

има различни видове ампули - поне за 3 вида на дюкре - се сещам - вземи правилните - в другата тема писах  Peace

Общи условия

Активация на акаунт