Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 233 609
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Тонита,може ли снимка и цена на витамините?  bouquet

# 331
Ето това са витамините http://nutrilite.hit.bg/lifestyle1.html

# 332
Да това са витамините и те струват на клиентска цена 50лв - 90табл

# 333
Сменям ги.До скоро пих Реовалид.Сега съм на Геритамин.После незнам какви ще си взема-каквото ми препоръча пак лелката от аптеката Laughing
Все си пия нещо-не оставям косата и ноктите нестимулирани отвътре Laughing

# 334
споменах в друга тема, че съм момиче на 15 .. може ли да ви попитам дали мога да приемам някакви дражета (геритамин нео мислех) или съм все още малка  newsm78

# 335
  • София
Преди време имах УЖАСЕН косопад Sad  .... толкова много коса ми падаше, че бях доста уплашена, започнах да си мисля, че е хормонален проблем...  стигах до там почти да не ползвам гребен.
     Не намирах причина за това състояние, стремя се да се храня здравословно-до колкото е възможно, полагам много усилия за косата си... но тя просто си падаше.
      Приемала съм Ревалид, Мерц, Фитовал  и др.  не видях огромен ефект, както обещават, апетита ми се повиши, а това е пробем.
В крайна сметка от 3 месеца приемам Калмацин и геритамин, доста по евтин вариант...
 Ами доволна съм, МНОГО доволна, не само, че косопада спря и косата ми изглежда добре, но и на кожата ми повлия благотворно.
 Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 15:49 от Dessi_8313

# 336
  • София
споменах в друга тема, че съм момиче на 15 .. може ли да ви попитам дали мога да приемам някакви дражета (геритамин нео мислех) или съм все още малка  newsm78

Няма проблем... това е Витамин А , Витамин Е и  соево масло.
По една капсула на ден е достатъчно според мен.

# 337
споменах в друга тема, че съм момиче на 15 .. може ли да ви попитам дали мога да приемам някакви дражета (геритамин нео мислех) или съм все още малка  newsm78

Няма проблем... това е Витамин А , Витамин Е и  соево масло.
По една капсула на ден е достатъчно според мен.
мерси значи днес ще си купя..благодаря много за бързия отговор  Hug  bouquet

# 338
  • Перник
Хайде и аз да споделя.... Simple Smile доскоро пих геритамин нео...ефект не забелязах особе....от 3 дни вече пия капсулите на Клоран против косопад...очаквам чудеса,но да видим

# 339
  • София
Много съм доволна от Цинк+Биотин на Абофарма.В тази тема някой го беше препоръчал и реших да си го взема,изпих две опаковки,сега правя малко почивка и пак ще започвам да го пия Simple Smile
  и аз си ги взех днес  Simple Smile  как ти се отразиха  newsm78

Aз ги пия от около месец, но за подхранване, т.е. не мога да видя засега кой знае какъв резултат.

# 340
Здравейте, включвам се в темата, за да споделя своя опит, тъй като аз самата преди три години изпаднах в ужас от интензивния ми косопад, който с времето намали наполовина обема на косата ми - от много гъста, къдрава и дълга. За първи път изпаднах в паника, тъй като никога преди не ми се е налагало да полагам грижи, просто я имах за някаква даденост. Естествено опитах доста от продуктите на пазара ревалид, фитовал, мерц, витамини и какво ли още не. Истинският ефект обаче дойде след употребата на ПАНТОГАР - косата ми буквално "избуя" - фризьорката ми, която ежемесечно ме обслужва от години беше изумена от възстановяването на обема /косопадът спря, появиха се хиляди малки косъмчета/. Пих го точно три месеца без това да се отрази на теглото ми.

# 341
Доника,аз пия Пантогар вече месец и половина,надявам се след още толкова да се похваля с дълга и гъста коса. Hug

# 342
  • София
Мелиса, ще имаш мечтаната коса, сигурна съм, Пантогар е супер продукт както вече съм споделяла   Wink

# 343
Пила съм Ревалид след раждането, че почна да ми капе косата. Верно, че имаше ефект, ама и надебях дрстично Sad

# 344
Ева,дано.  bouquet Hug
А ти след като ги спря продължи ли пак да ги приемаш или не?

Общи условия

Активация на акаунт