Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 233 806
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
A.l.e.n.a.,тия токотриеноли....това би ли свършило работа?
http://nowfoods.bg/p/Vitamin-E-400-IU

# 436
  • в 1001-та нощ
не пише в какво съотношение са (алфа, бета, гама, делта токоферолите), по тази причина не мога да преценя дали е като посочения от мен

можеш да го вземеш, като мощен антиоксидант, дали ще тръгне нова коса - нямам идея  Rolling Eyes

# 437
не пише в какво съотношение са (алфа, бета, гама, делта токоферолите), по тази причина не мога да преценя дали е като посочения от мен

можеш да го вземеш, като мощен антиоксидант, дали ще тръгне нова коса - нямам идея  Rolling Eyes
Благодаря ти! Hug

# 438
Имал ли е някой положителен ефект върху косата от прием на Шуслеровите соли № 11?

с приятелка купувахме за нея шуслерови соли /не помня номера, но бяха за коса, кожа и нокти/ - никакъв резултат нямаше при нея - питала съм я, защото се интересувах за себе си  Simple Smile

# 439
  • русе
Същите са, благодаря за отговора.

# 440
  • Велико Търново
Здравейте,от кои витамини за коса наистина започва да расте нова коса,аз пия Цистин В 6,но в нета няма много добри отзиви за него,и се чудя дали да не го сменя,или в добавка с него да пия Брилянт Лук примерно,защото като съдържание са различни.Имах страшен косопад,в резултат на което косата ми остана наполовина,и все още пада,но вече съвсем малко и затова питам за нещо,което наистина би ми помогнало да я сгъстя и да мога да и се радвам отново.
Нека а.l.e.n.a се включи с по-компетентно мнение,но на мен лично от Биотин-а ми поникна страшно много нова косица!

много нова коса тръгва от токотриенолите, в опр. комбинация, това е другата форма на вит.Е, според последните изследвания силен трамплин им дава приемането на 1 ч.л. сусамов тахан сутрин и вечер заедно с тях

паралелно с това препоръчвам - максито, като комплексен продукт

омега 7 и силика, могат да се въведат постепенно, като допълваща грижа

принципно биотинът ускорява растежа, а цистеинът действа косъмът да е по-дебел, но това е условно и зависи от група фактори

каква е причината за оредяването Rolling Eyes

ако трябва да избереш само един продукт - вземи максито, като най-комплексен продукт, но ако можеш да си позволиш да добавиш и токотриенолите - би било добре  Peace

Благодаря ти,Алена Hug Много полезна информация  bouquet Аз сега пия Макси хеър,ще включа към тях сигурно и токотриенолите Peace

# 441
  • в 1001-та нощ
и към тях (към токотриенолите) - сусамов тахан, не сусам, като семе, а млян, продава се в диетичните магазини, и в други разни, по пазарите ...малкото бурканче е около 3-4 лв, големия 5-8 лв

на мен харманлийският ми харесва повече то този на Балчо, вземах белия - той е белен и не дразни стомаха, много е полезен - по 1 лъжица сутрин и вечер на гладно  Peace

# 442
  • Велико Търново
и към тях (към токотриенолите) - сусамов тахан, не сусам, като семе, а млян, продава се в диетичните магазини, и в други разни, по пазарите ...малкото бурканче е около 3-4 лв, големия 5-8 лв

на мен харманлийският ми харесва повече то този на Балчо, вземах белия - той е белен и не дразни стомаха, много е полезен - по 1 лъжица сутрин и вечер на гладно  Peace

Благодаря още веднъж  bouquet Днес го загледах на един диетичен щанд в супермаркет,чела съм и преди за положителните свойства на сусамовия тахан/на гладно-задължително/,на мен ми е приятен на вкус,така че няма да има проблеми с приема му Wink Hug

# 443
  • в 1001-та нощ
и внимателно с количеството, че е калоричен  Blush

# 444
  • Велико Търново

Дано и да е засищащ Wink Само по 1 лъж. Peace Вече си поръчах токотриенолите Peace Ще докладвам и за резултати после.Ти по една или две капсули вземаш дневно?

# 445
Спокойно с мазнините- от мазнини НЕ се пълнее! Проблемът идва от бялата захар и въглехидратите и липсата на физическо натоварване.
Токотриенолите се взимат сутрин и вече х 1 капс. +1 лъжица тахан.

# 446
  • Велико Търново
Спокойно с мазнините- от мазнини НЕ се пълнее! Проблемът идва от бялата захар и въглехидратите и липсата на физическо натоварване.
Токотриенолите се взимат сутрин и вече х 1 капс. +1 лъжица тахан.

Благодаря ти  bouquet

# 447
  • в 1001-та нощ

Дано и да е засищащ Wink Само по 1 лъж. Peace Вече си поръчах токотриенолите Peace Ще докладвам и за резултати после.Ти по една или две капсули вземаш дневно?

по 1 бр дневно  Peace

# 448
вече две седмици пия хранителна добавка за коса на клоран . В аптеката ми я препоръчаха но все още не мога да дам отзиви. Мисля да продължа поне три месеца. Ако някой може да даде отзиви ще бъда благодарна . Ще дам малко инфо: продава се в аптеките кадето продават продукти на клоран , в опаковката ива 60 капсули от които 30 бяли и 30 зелени , пият се сутрин по една от двата цвята , цената е около 30 лева.

Бреййй, в съседната тема се чудихме откъде да изкопчим инфо...
Дай още нещо, каквото и да се сетиш  Hug

potvyrjdavam che tezi tabletki sa mnogo dobri protiv kosopad - na men kosata mi padashe na snopcheta i samo s tezi uspiah da ia ukrotq

# 449
И аз да се включа в темата, миналата есен за 5 месеца пих анакапс на дюкре и останах  доволна ,косопадът ми спря.Трябваше да направя пауза за няколко месеца и сега отново косата ми пада обилно.Какво бихте ме посъветвали да взема приорин или отново анакапс.Приорин не съм взимала досега.Останах много доволна и от подсилващия шампоан на клоране.Мисля си че освен боите за коса виновник за косопад е и водата с която се мием.Чета само  за биотин  от другите постове,  но нали се съдържа в тези витамини балансирано с други съставки?

Общи условия

Активация на акаунт