Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 233 827
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм пила Приорин -доволна съм, широкоспектърен митаминен комплекс, има и биотин. Хубаво е да се пие поне 3 месеца, а може и повече без почивка, Като цена е около 40 лева, не знам за Анакапс не мога да ги сравня.
За мен най добри са Биоскалин, но в България не се намира лесно.

# 451
  • в 1001-та нощ
anri, бих те посъветвала да се консултираш с лекар за причината и след това да вземате мерки  Peace

# 452
И аз отново съм с обилен косопад, вече месец и половина пия Пантогар, но ефект все ощше няма. На темето вее ми прозира скалпа... Sad
От аптеката ми препоръчаха шампоан против косопад"Здраве", бил нов и много били доволни от него. Да видим...

# 453
И аз чувам добри отзиви за шампоана Здраве  Peace  вече няколко приятелки ми го похвалиха  Rolling Eyes  ще взема и аз да го пробвам профилактично  Simple Smile 

# 454
И аз да се включа в темата, миналата есен за 5 месеца пих анакапс на дюкре и останах  доволна ,косопадът ми спря.Трябваше да направя пауза за няколко месеца и сега отново косата ми пада обилно.Какво бихте ме посъветвали да взема приорин или отново анакапс.Приорин не съм взимала досега.Останах много доволна и от подсилващия шампоан на клоране.Мисля си че освен боите за коса виновник за косопад е и водата с която се мием.Чета само  за биотин  от другите постове,  но нали се съдържа в тези витамини балансирано с други съставки?
Анакапса концентрат спаси дъщеря ми от сериозен косопад, който и се появи когато беше в Азия за 4 месеца. Доколкото разбрах, се пие за 3 месеца, после почивка няколко месеца и може да се повтори за още 3 месеца.

# 455
Пиете ли дражета за коса и нокти, и какви?
Предстои да пусна анкета, за да може по - лесно да се ориентираме в отговорите.
Напишете всичко, което искате за ползваните от вас дражета или за такива, които вашите приятелки са ви похвалили или предупредили да не ползвате. Пълнеете ли, не пълнеете ли, има ли ефект, няма ли....
Всичко!
 Hug

Спирулина!😘Вече имам маникюр,косопада ми спря,чувствам се пълна с енергия и в добро настроение.Не се пълнее от нея,дори се препоръчва при отслабване,защото е богата на протеини.Естествен продукт е ,не е токсичен и не се натрупва в организма.Повишава имунитета и се препоръчва при анемия.🍀

# 456
Пила съм преди години мерц- ефект нулев. След това се хвърлих на калмацин,имайки предвид ,че имам болки и в коленете,и си мислех,че въздействието ще е комплексно,но... единственото , с което си "допринесох" бяха раздразненията на стомаха ми. Не знам какво толкова сте доволни от него , при положение,че се оказа ,че пием тебешир в негово лице,което крие опасност от излишни натрупвания  организма ни. Братовчедка ми пие Коксамин вече втори курс от по 3 месеца  -> http://apteka.framar.bg/30013855/%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D1%81%D0%B0% … 0-%D0%BC%D0%B3-60 и ми го препоръча.  Говорих с личния и той ми каза,че това е с наистина доказан произход , най-високо  съдържание на микроелементи и самата структура на калция била по-различна. Съжалявам,но не смея на своя глава вече да пия каквото и да е било. Смятам да се пробвам:) + ползването на подходяща козметика + ампули .

# 457
  • в 1001-та нощ
за коленете - по-скоро колаген 2 тип или направо АК  Peace хондтроитин и глюкозамин, МСМ .....

за калция - аз пия от коралов седимент - уж най-добре се усвоява, нямам проблеми със стомаха, а за да не прави камъни в бъбреците, го приемам с бор  Peace

# 458
за коленете - по-скоро колаген 2 тип или направо АК  Peace хондтроитин и глюкозамин, МСМ .....

за калция - аз пия от коралов седимент - уж най-добре се усвоява, нямам проблеми със стомаха, а за да не прави камъни в бъбреците, го приемам с бор  Peace

Ами да... да си призная честно личният ми лекар същото ми вметна първоначално за коленете  Embarassed
А за калция ,точно от тази гледна точка сега съм отправила поглед към въпросния Коксамин Simple Smile

P.S. a.l.e.n.a,поздравления за прекрасната снимка на аватара!!! ако си ти...изящна си!!  Flutter

# 459
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Blush (на всичките си аватари съм аз Embarassed )

П.П.   bouquet малко офф топик, но ако имаш проблеми с коленете - най-добре се допитай до специалист  Peace не разчитай само на ЛЛ  Peace

# 460
От днес започвам Анакапс, не искам есенен косопад,
 ще ги пия 3 месеца и после ще споделя мнение
 Peace

# 461
Има ли ползвали Брилиант лукс да споделят резултатите. #Crazy newsm78

# 462
  • в 1001-та нощ
те съдържат омега 7, аз съм пила други дражета омега 7 и съм доволна  Peace

# 463
Здравейте, моята коса расте доста бавничко и съм решила да изпробвам някои хапчета какво ще ми препоръчате ДЮКРЕ АНАКАПС  или Пантогар за подсилване на растежа?

# 464
  • Бургас
В България в аптеките продават ли MAXI HAIR или в био магазините ? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт