Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 233 841
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  • в 1001-та нощ
не  Peace

вземи си анакапс, ако не ти се поръчва  Peace

# 466
  • Бургас
мерси   bouquet

# 467
  • Велико Търново
Само в iherb съм виждала  Maxi hair Peace

# 468
Излизат ми  отговори, а темата е стара... Забравила съм да пиша за Анакапс -нищо  особено,
 обикновено когато пия добавки за коса имам и повече блясък, а с анакапса нито нов растеж нито блясък- не съм доволна.

# 469
  • в 1001-та нощ
добавките не влияят на блясъка  Peace

много е индивидуално - от какво има нужда един организъм и кои добавки му го дават, защото не само трябва да се съдържа, но и да е в усвоима от този организъм форма  Peace

# 470
Да разбирам, и благодаря за  отговора  Peace На мен лично добре ми влияе Биоскалин и ако го пия 3-4 месеца -Приорин, и другите добавки  имат ефект но той е бил минимален в сравнение с горните 2  Peace

# 471
  • в 1001-та нощ
тук продава ли се?  Rolling Eyes

# 472
Биоскалин от Италия само съм го купувала.  Капсулите са в кутия по 30 броя, зелени на цвят, не дразнят стомах- има за жени bioscalin donna има и за мъже bioscalin uomo, последно преди 2 години си бях взела някаква нова версия беше bioscalin con biogenina. Проблема е че вече не пътувам до Италия и не съм ги виждала другаде, ползвала съм ги поне 5-6 години като в този период излезе и маска и шампоан, ампули пак за жени и мъже и всичките им продукти са хубави .
Капсулите бяха 20 евро кутията аз купувах 3 и ми даваха шампоан подарък 200мл

# 473
  • в 1001-та нощ
ако пазиш някоя опаковка - снимай да видим какво съдържат  Peace

# 474
Ingredienti:
Involucro esterno (capsula): gelatina, coloranti: giallo chinolina (E104), indigotina (E132). Contenuto interno: metionina, idrossipropilmetilcellulosa, vitamina C, betacarotene, rame aminoacido-chelato, zinco aminoacido-chelato, vitamina E, lievito a tenore garantito di selenio organico, talco, manganese aminoacido-chelato, calcio pantotenato, magnesio stearato, vitamina B6 cloridrato, silice colloidale e biotina.

Нямам опаковка но с гугъл ми  излиза това за ингредиенти
пускам линк на цяла страница
http://italiasalute.leonardo.it/imgfarma/pagine/bioscalinretard.asp?id=121554

намерих и листовката на италиански е
ето
http://www.bioscalin.it/cronobiogenina/pdf/clinico.pdf

# 475
  • в 1001-та нощ
все добри съставки, аз съм ги пила по отделно  Peace в краен случай може и по отделно да си ги набавиш  Peace

имаше още една добавка в бг - много добра, в момента ми бяга името, като се сетя ще сравня състава с този  Peace

# 476
Благодаря a.l.e.n.a,
аз в момента довършвам едни американски от супермаркет Laughing, после ще направя почивка месец.
След това мисля да взема GNC Women's Hair, Skin & Nails Program, 30-Day Program.
Това се води за най добър продукт в момента.

# 477
  • в 1001-та нощ
о, точно GNC имах предвид и аз имам много добри отзиви за тях, дано ти харесат  Peace

# 478
# 479
  • в 1001-та нощ
 Peace ще споделиш и ти отзиви, като имаш наблюдения  Peace

Общи условия

Активация на акаунт