Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 233 890
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Разбира се, стига да не забравя за темата Embarassed
Още през август ще си ги набавя, септември - октомври косата ми ще има прилив на нови сили;
 така винаги изпреварвам есенния косопад.

# 481
Алена,тази добавка я има в Бг казваш-да,ама като пиша в Гугъл,ми излизат само чужди сайтове.Дай съвет моля те къде да я търся,в аптеки ли?
Упс,намерих я на едно място  Embarassed Grinning

# 482
Благодаря a.l.e.n.a,
аз в момента довършвам едни американски от супермаркет Laughing, после ще направя почивка месец.
След това мисля да взема GNC Women's Hair, Skin & Nails Program, 30-Day Program.
Това се води за най добър продукт в момента.

GNC Women's Hair, Skin & Nails Program, 30-Day Program.

А това във Варна или в БГ  от къде можеда се купи?Simple Smile  bouquet

# 483
desiniko,не знам дали го има в БГ аз от щатите ще го купя GNC-то.

# 484
http://www.marvi.bg/gnc-programa-kosa-koja-i-nokti-kolagen_maslo … iselini-3048.html
За това ли става въпрос? Rolling Eyes
Аз съм пила Ултра-подхранващата формула за коса на GNC и ефектът беше много добър /т.е. някъде 15 дни от приема, обилния косопад спря/. Сега съм решила и аз да взема тази 30-дневна програма - още повече, че включва и маслото от Вечерна иглика, което ми е приоритет за овладяване на ПМС. Grinning

# 485
Точно това е да, и цента му е добра  Peace

# 486
Здравейте и от мен!
Миналата есен имах доста сериозен косопад,който продължи повече от нормалното и съответно тръгнах по доктори,изследвах щит.жлеза,зъби и всичко,което би могло да в причина за него.В крайна сметка косопада спря едва около нова година,но само след 3-4 месеца се появи отново и то дори в комбинация с алопеция.От месец пия MAXI HAIR. почти съм изпила опаковката /120 т/ но няма кой знае какъв ефект,та въпроса ми е към тези,които са го пили,кога са забелязали ефекта от приема?

# 487
Пила съм Новофан и Приорин.От първото сякаш имаше ефект.От Приорина не стана по-добре положението ,но не се и влоши.
Похвалиха ми Пантогар ,че още след месец се виждал ефект.Мисля да опитам.Единственото ,което не ми допада е ,че се приема три пъти дневно ,а не е изключено понякога да изпусна хапче.

П.П. Възможно ли е да се засили окосмяването на лицето и тялото от Пантогар?

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 12:23 от fiore_

# 488
  • в 1001-та нощ
Здравейте и от мен!
Миналата есен имах доста сериозен косопад,който продължи повече от нормалното и съответно тръгнах по доктори,изследвах щит.жлеза,зъби и всичко,което би могло да в причина за него.В крайна сметка косопада спря едва около нова година,но само след 3-4 месеца се появи отново и то дори в комбинация с алопеция.От месец пия MAXI HAIR. почти съм изпила опаковката /120 т/ но няма кой знае какъв ефект,та въпроса ми е към тези,които са го пили,кога са забелязали ефекта от приема?

120т са за месец, трябва да го пиеш поне 3 месеца  Peace обаче - в случая - едва ли е дефицит то такъв хареактер  newsm78

боядисваш ли се  Rolling Eyes

# 489
Да,боядисвам се от години с една и съща боя,мина ми през ума дали неможе да е от боята някаква реакция,но защо пък сега след толкова време newsm78

# 490

Joy Joy а възможно ли е метеорит да удари Земята?

# 491

Joy Joy а възможно ли е метеорит да удари Земята?
Срещнах две мнения на жени с такъв проблем след приема на Пантогар из интернет.
С мустаците шега не бива... Laughing (пу пу  ooooh!).

# 492
Извинявай fiore_ не се сдържах  Laughing И казваш пораснали  им мустаци хайдушки? Не съм пила пантогар, но доста други съм изпила, нито мустаци, нито космърлаци съм забелязала. Може би зависи от самото окосмяване на жената, ако е предразположена към мустак по добре да не пие таблетки, има и други методи за борба с косопада.
За мен най лошия страничен ефект от този вид третиране са излишни 2-3 килограма.  От Ревалид "загладих косъм" прилично  Laughing Laughing

# 493
  • София
Есента при мен започна страхотен косопад , взех си Анакапс и го пих 3 месеца почивах и сега от 1 м пак пия , дали да го спирам или да продължа и лятото ? От есента до сега косата ми е останала наполовина  Sad  но аз предполагам че допълнително я стресирах с често боядисване .
Сега се опитвам да възстановя щетите , но май ефект не виждам .
Дайте съвети  Praynig

# 494
  • София
Благодаря a.l.e.n.a,
аз в момента довършвам едни американски от супермаркет Laughing, после ще направя почивка месец.
След това мисля да взема GNC Women's Hair, Skin & Nails Program, 30-Day Program.
Това се води за най добър продукт в момента.

GNC Women's Hair, Skin & Nails Program, 30-Day Program.

А това във Варна или в БГ  от къде можеда се купи?Simple Smile  bouquet

В аптеки "Ремедум" ги има, както и в някои молове.

Общи условия

Активация на акаунт