Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 233 902
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • в 1001-та нощ
Есента при мен започна страхотен косопад , взех си Анакапс и го пих 3 месеца почивах и сега от 1 м пак пия , дали да го спирам или да продължа и лятото ? От есента до сега косата ми е останала наполовина  Sad  но аз предполагам че допълнително я стресирах с често боядисване .
Сега се опитвам да възстановя щетите , но май ефект не виждам .
Дайте съвети  Praynig

мерките за косопада се взимат - месец- преди момента, в който го очакваш, т.е. - ако допускаш, че на есен може пак да те споходи - още лятото - взимай мерки, вкл. - ампули и лосиони  Peace

# 496
  • Leeds, UK
И аз тука, с косопад, който не е сезонен, а постоянен и то от последната година. По принцип нямам хормонални проблеми и подозирам, че е от стрес. Направо ми се реве вече...Пих Приорин, много съм доволна - от него се оправям, обаче при мен има страничен ефект - влияе ми на цикъла, докато го пия, изобщо не ми идва. Като го спра - проблем няма! Преди 3 дни си взех Анакапс. Сега прочетох едно мнение, че пък ставал по-чест и по-обилен. Не знам кое предпочитам вече, но май второто.  Grinning Ще споделя мнение след месец  Grinning

# 497
Това с цикъла въобще не е нормално. Сигурна ли си за хормоните, какво си  изследвала?
За първи път чувам че тези добавки влияят на МЦ  Shocked

# 498
Миналата есен имах ужасен косопад ,като казвам ужасен в истинският смисъл , отидох и на кожен който потвърди че проблемът е сериозен , голям косопад без нов растеж  Embarassed лечението беше  следното:
1.-ВИШИ АМИНЕКСИЛ - АМПУЛИ ПРОТИВ КОСОПАД ЗА ЖЕНИ -имаше промоция опаковка 30 ампули на цената на 20  - в момента имам още 15 ампули -една ампула я използвах на два пъти
2.-ВИШИ ДЕРКОС ШАМПОАН С ВИТАМИНИ ПРОТИВ КОСОПАД имам още половин шише пак беше на промоция 250мл на цената на 150
3.-НОВОФАН ПРОТИВ КОСОПАД капс. 60 -изпих всички капсули
4.-И някакъв лосион но не се сещам как се казва -(ако някой се интересува от името ще потърся  рецептата )

Резултата беше положителен още първата седмица ,да чукам на дърво от тогава  нямам проблеми ,но от време на време 2-3 в месеца  се измивам с шампоана .

Според мен ако смятате че имате наистина проблем е най добре да посетите кожен лекар който да изпише правилните средства за лечение ,а не самоинициативно да си давате парите за по евтини препарати които нямат ефект ,както в началото направих аз

Сега на есен смятам профилактично да използвам останалите ампули ,лосион и шампоан ,и да си взема и таблетките Simple Smile

# 499
Даже не чакай есента, още август почвай. Превенцията е по лесна от лечението Naughty (за косопад говорим).

# 500
  • Велико Търново
 Обикновено,мен косопадът ме наляга още през лятото,та вече е налице,независимо че не съм спирала да пия добавки за коса:? За момента купих цялата серия на Фитовал-шампоан,серум и ампули,за резултат ще докладвам по-нататък Peace

# 501
Смятам към края на август да започна с профилактика  Simple Smile

# 502
доволна съм от Анакапс на Дукре  Peace

# 503
  • в 1001-та нощ
И аз тука, с косопад, който не е сезонен, а постоянен и то от последната година. По принцип нямам хормонални проблеми и подозирам, че е от стрес. Направо ми се реве вече...Пих Приорин, много съм доволна - от него се оправям, обаче при мен има страничен ефект - влияе ми на цикъла, докато го пия, изобщо не ми идва. Като го спра - проблем няма! Преди 3 дни си взех Анакапс. Сега прочетох едно мнение, че пък ставал по-чест и по-обилен. Не знам кое предпочитам вече, но май второто.  Grinning Ще споделя мнение след месец  Grinning

на твое място бих се консултирала с добри и ендокринолог и гинеколог  Peace

косопадът - ако не е реновиране с елемент на сезонност -  е симптом на нещо, което се случва и като се борим с него - често замазваме временно симптома, обаче ако лекарят узнае - за него е показателно  Peace

# 504
Геритамин- има ефект определено

# 505
  • Leeds, UK

на твое място бих се консултирала с добри и ендокринолог и гинеколог  Peace

косопадът - ако не е реновиране с елемент на сезонност -  е симптом на нещо, което се случва и като се борим с него - често замазваме временно симптома, обаче ако лекарят узнае - за него е показателно  Peace
Бях преди 2 месеца на гинеколог, на профилактичен преглед, всичко е ок, изследвах си и щитовидната жлеза - има леко увеличение в единия дял, но според доктора недостатъчно, че да причинява какъвто и да е дискомфорт от този тип. Както казах - подозирам, че е от стрес, защото работата ми е доста напрегната, пък и в личен план доста стресови ситуации преживях. Единствено имам леко покачване на захарта, но пак не е диабет - 5,30. Подозирам и че е от храненето - не се хранех много редовно и не особено качествено напоследък. Сега се храня по-здравословно и си почивам повече, възпитавам се малко в повече търпение и непукизъм, та може и да видя резултат.

# 506
  • в 1001-та нощ
дай- боже да е само това  Peace

имай предвид, че често пъти косопадът е  от хормоналните колебания, когато има нестабилност - особено що се отнася до ЩЖ  Peace т.е. стойностите може да гравитират около граничните, но това, че варират - води до косопада  Peace

освен анакапса си вземи и омега 6 от вечерна иглика Peace и ако имаш възможност - омега 7, омга 3 от риба - кожа  Peace

пролактин мериха ли?

# 507
  • Leeds, UK
Сега не. Мисля, че преди да забременея се изследвах.

# 508
Аз пия Head High Vitamins на FSC, спирулина(но в малки количества), чай от коприва. Взимам ги с надежда за сгъстяване на косата. Имала съм моменти с много силен косопад, бях взела целия комплект на Дюкре (анакапс, шампоан и дневен и нощен лосион), косата веднага спира да капе и започва да расте нова. Налагало се е 2 пъти да ги всимам, но всеки път ефектът на новата коса изчезваше със спирането на процедурите. А и новите косички бяха вяли, тънки, нестабилни Sad Но за косопад ми помогна определено. Отдавам косопада на едни хапчета, които като страничен ефект посочват и косопад. Разбира се, есента също не ме пропуска, миналата есен и тази пролет слагах тивитаминол и нямах грам косопад(дори фризьорите го отбелязваха). Тогава пиех мултивитамини с жен-шен на Бутс.
Как мога да комбинирам вечерната иглика? Като свърша тези витамини съм се наканила на таблетки алое, вечерна иглика, спирулина, омега 3-6-9 и едни добавки за коса, кожа и нокти. Какво да взема според вас и как да комбинирам?

# 509
  • в 1001-та нощ
няма проблеми да я комбинираш с каквото и да е  Peace по всяко време  Peace

Общи условия

Активация на акаунт