Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 233 905
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
  • Вила Великула
имам същия проблем и ще следя мненията ви с интерес

# 511
няма проблеми да я комбинираш с каквото и да е  Peace по всяко време  Peace
Благодаря  Hug

# 512
Аз в момента пия Геритамина в комбинация с рибено масло и ми действа много добре

# 513
дай- боже да е само това  Peace

освен анакапса си вземи и омега 6 от вечерна иглика Peace и ако имаш възможност - омега 7, омга 3 от риба - кожа  Peace

Аз пия анакапс и съм доволна. Ще добавя и омегите за още по-добър резултат.  Hug

# 514
В момента пия Макси хеър, Биотин и Омега 3. Тази комбинация ми действа много добре. Ефектът върху ноктите ми е поразителен. Толкова дълги и здрави не помня да са ми били. Вярвам и че ефектът върху косата ще бъде същият, но по-бавен във времето.

# 515
Здравейте, в момента пия цинк+биотин на Абофарма и Калмацин на валмарк и като се зачетох видях, че и двете добавки съдържат цинк - в едното 11,67мг, а в другото 8,5мг. , та въпроса ми е да не се предозирам със цинк?
Биотина е 100микрограма, което според мен пък е малко, Вие какво мислите. Приемам предложения, решила съм много да се подсилвам - и имунитет,  коса, кожа.

# 516
От нищо не съм видяла полза, но се записвам да ви чета  Heart Eyes

# 517
  • София
Преди два месеца си купих Анакапс на Дюкре...Пих ги месец и косопада ми спря.

# 518
От вчера започнах да пия Кератин + на Рамкофарм, дано да ми спре косопада и да няма странични ефекти.

# 519
Момичета обещах да пиша за GNC
Вече месец ги пия и няма ефект дори мисля че имам лек косопад което се опитах да  избегна Crossing Arms
http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=4273803

# 520
Момичета от Геритамин не ви ли се увеличава апетита?

# 521
  • тук и там
Аз съм на Приорин,но само от 10 дни-имам сезонен косопад,положението още не е станало страшно,но закъснях  със мерките-трябваше още миналия месец да започна.Усещам си косата по-гладка и мека,но за сега само това,ще докладвам по-нататък дали  ми повлиява на косопада или не.На опаковката пише да се взема по 1таблетка дневно,а в сайта на продукта-пише по 2таблетки на ден.Аз първата седмица вземах по 2,сега се чудя дали да не намаля на по една таблетка дневно newsm78

# 522
  • тук и там
Аз сега извадих и листовката на Приорина-ами и там пише по 1таблетка дневно,и даже да не се превишава дозата newsm78.Купих си го във Белгия,пак е на Байер-но не пише като на българския при косопад да се вземат по 2-3 таблетки...На тези Биотина в една таблетка е 0,1мг,л-цистеин-3мг.Извинявам се за двата поста Peace

# 523
  • София
Аз сега извадих и листовката на Приорина-ами и там пише по 1таблетка дневно,и даже да не се превишава дозата newsm78.Купих си го във Белгия,пак е на Байер-но не пише като на българския при косопад да се вземат по 2-3 таблетки...На тези Биотина в една таблетка е 0,1мг,л-цистеин-3мг.Извинявам се за двата поста Peace

Може белгийският да е някакъв по-концентриран. Аз бих следвала указанията от листовката, не от българския сайт. Дозата за нашия наистина е по 2 на ден. Много съм доволна от Приорина  Peace

# 524
  • тук и там
Ами аз сега като го разгледах по-подробно,то на моя и не пише че е за косопад,пише  една уникална формула за обемна,блестяща и силна коса.Както и да е,така или иначе ще го изпия.

Общи условия

Активация на акаунт