Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 233 911
  • 750
  •   1
Отговори
# 525

Дозата за нашия наистина е по 2 на ден. Много съм доволна от Приорина  Peace

И аз Peace Четох мнения, че повишавал апетита. При мен няма такова нещо.Косопадът ми, обаче намаля значително след една опаковка. За оптимален ефект препоръчват три.

# 526
В момента пия Макси хеър, Биотин и Омега 3. Тази комбинация ми действа много добре. Ефектът върху ноктите ми е поразителен. Толкова дълги и здрави не помня да са ми били. Вярвам и че ефектът върху косата ще бъде същият, но по-бавен във времето.
И аз се чудя за maxi-hair. Препоръчваш ги значи...

# 527
  • в 1001-та нощ
И аз ги препоръчвам  Peace

# 528
момичета, започвам ето тези
http://www.gnc.bg/formula-kosakozha-i-nokti-programa
ще пиша след първата опаковка за резултат..  надявам се поне малко да намалят косопада

# 529
  • Belgium

Още един глас и от мен  Peace

И на GNC програмата е хубава, най-вече се отразява добре на ноктите и растежа на косата.

# 530
Да се включа с мнение- аз съм доволна от Мерц.

# 531

Дозата за нашия наистина е по 2 на ден. Много съм доволна от Приорина  Peace

И аз Peace Четох мнения, че повишавал апетита. При мен няма такова нещо.Косопадът ми, обаче намаля значително след една опаковка. За оптимален ефект препоръчват три.

За какъв тип косопад са? Гледам, че вече има и шампоан  newsm78

# 532

За какъв тип косопад са? Гледам, че вече има и шампоан  newsm78

За реактивен косопад.

# 533
  • София
Здравейте, на мен дерматолог ми предписа Anacaps на Ducrаy, взех ги миналата седмица, но след като ги изпя се чувствам много странно, на някой прилошавало ли му е от тези капсули? Изпила съм 2 и мисля да не продължавам.. та ако някой проявява интерес, може да се разберем Simple Smile

# 534

Купих ги, ще следя за ефект и в скоро време може и аз да съм от препоръчващите Simple Smile

# 535
А от къде си ги закупи?

# 536
Здравейте, на мен дерматолог ми предписа Anacaps на Ducrаy, взех ги миналата седмица, но след като ги изпя се чувствам много странно, на някой прилошавало ли му е от тези капсули? Изпила съм 2 и мисля да не продължавам.. та ако някой проявява интерес, може да се разберем Simple Smile

Аз изпих вече една опаковка и половина и имам още толкова, нямам проблеми никакви, но задължително ги пия след хранене, никога на гладно  Peace
Някои момичета се похвалиха , че косопада им спрял още след първата опаковка Анакапс, а при мен понамаля, но все още капе  Tired
Дано като направя 3-месечния курс да спре напълно  Praynig

# 537
  • София
А от къде си ги закупи?

от аптеката в The Mall, нямам съмнения, че са оригинални, но явно на мен не ми действат добре (ако въпросът е към мен де:)).

Polin4e, аз също ги пия след хранене и даже си мислех, че може от това да е (на опаковката пише просто сутрин с голяма чаша вода и нищо за това дали трябва да си ял или не)

# 538
  • в 1001-та нощ
Мисля, че въпросът беше за максито, поръчваме го то сайт, в БГ не се внася Peace

# 539
Алена, писах и в другата тема, че при се установи много висок пролактин, в момента пия бромокриптин, вече 6 месеца, косопада въобще не се повлиява...т.е. няма никакво подобрение.

Какви дражета мога да пия в този случай? + андрогенен, сигурна съм  Cry

Общи условия

Активация на акаунт