Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 233 941
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
Ще ти пиша  Peace

# 541
  • Leeds, UK
На мен ми подейства много добре Анакапса. Аз даже след втората опаковка не виждах никакъв резултат и се бях поотчаяла, обаче реших да продължа и пих 4 опаковки. Спря ми косопада и имам нови косъмчета навсякъде. Стоят ми смешно, като таралеж съм, ама карай Grinning Ще направя тримесечна почивка и пак ще ги пия.

# 542
Момичета,да попитам за тази 30-дневна програма на  GNC
Като мине курса(свърши опаковката) почивка ли трябва и какво да пия след това?

# 543
  • в 1001-та нощ
Аз предпочитам да сменям продуктите, за да доставям по-разнообразни в-ва, можеш да продължиш с макси хеър, анакапс  Peace

# 544
Благодаря,a.l.e.n.a   bouquet
Понеже още съм на биотина,мисля да си взема масло от вечерна иглика,в сайтовете гледам капсула съдържа 1000-1300мкг ,а тези в аптеката по 500 мкг. ,т.е. аптечните ще трябва да ги пия по 2 или 3 пъти на ден  Rolling Eyes

# 545
Оле,момичета хвана ме и мен есенния косопад!Още малко ще изчакам и ще продължавам с маските и ако няма стпиране ще почна и аз с добавки.Чета ,че повечето ползват Биотин,а този който го препоръчвате от чужд сайт,само от там ли може да се намери?Пълнее ли се от него?По точно увеличава ли апетита?И ако някоя от вас поръчва мога ли да помоля и за мен една опаковка?  bouquet

# 546
  • София
Привет и от мен, както бях писала аз си взех Anacaps, но изпих 2 и ги спрях. Попрочетох тук из форума за разни шампоани и си взех Клоран, мия се с него от няколко седмици и определено забелязвам подобрение, като се къпя не вадя после цяла топка косми от канала. Пак падат доста, може би повече от нормалното, но със сигурност не е това, което беше преди Simple Smile

Иначе, ако някой проявява интерес към таблетките - нека ми пише на лични и ще се разберем.

# 547
Привет и от мен, както бях писала аз си взех Anacaps, но изпих 2 и ги спрях. Попрочетох тук из форума за разни шампоани и си взех Клоран, мия се с него от няколко седмици и определено забелязвам подобрение, като се къпя не вадя после цяла топка косми от канала. Пак падат доста, може би повече от нормалното, но със сигурност не е това, което беше преди Simple Smile

Иначе, ако някой проявява интерес към таблетките - нека ми пише на лични и ще се разберем.

Какво за таблетките и кой е шампоана?

# 548
  • София
Искам да похваля Приорин, първата хранителна добавка, която видимо намали косопада ми.

От Максихеар, не видях никакво влияние върху косата, за това пък ноктите ми станаха, бетон  Mr. Green

# 549
  • София

Какво за таблетките и кой е шампоана?

пих Anacaps на Ducray два поредни дни и двата пъти ми се стори, че ми прилошава от тях. На мен често ми се вие свят като цяло.. Иначе попитах момичетата тук дали на някоя също се е случвало и нямаше други оплакали се. Купих ги от аптеката в The Mall и нямам съмнения за произхода Simple Smile

За шампоана - Клоран / Klorane - имаше промоция в аптеката в The Mall и доста голямо шише струваше 14 вместо 20 лева.

# 550
Здравейте  Hug
От два-три дни пия биотин 5,000мкг. От вчера имам болки в корема (не стомаха) и се чудя дали може да има нещо общо. И преди съм пила биотин, но в количество 0.5мг ( http://www.healthstore.uk.com/p400204/fsc-head-high-vitamins-for … hair-30-caps.html ).  Rolling Eyes

# 551
Нормално е да ви прилошава, просто не се пият на празен стомах  Grinning

# 552
И мен тези мисли за хапчета са ме налегнали , защото косата ми за пръв път пада толкова много ooooh! а хем я подстригах драстично до под ушите  Mr. Green
Четох из нета много коментари за Геритамин-а ама се колебая заради напълняването , с което постоянно го свързват.едни казват , че се пълнее други отричат....пффф не знам.преди година бях почнала да пия Калмацин ама ме болеше корема от него и го хвърлих.сега наблягам доста на червеното цвекло , че е много полезно , ама искам да пия и нещо временно.
Ако някой ме просветли за Геритамин ще съм благодарна

Пс.Моята г-жа по Биология още в ученическите ми години ни беше казала , да не го пием , защото от него се дебелее дали да и вярвам Wink

# 553
Здравейте и от мен,аз пък пия Шуслерова сол 11.Впечатлението ми на този етап е че поне прекомерното омазняване спря.Ще следя темата да видя с какво друго бих могла да си помогна.

# 554
Аз не съм имала проблеми с Геритамина, но при всеки е различно. Няма да разбереш как ти влияят докато не ги пробваш. Има много витамини за коса, кожа и нокти. Скоро пих на Абофарма, преди това на FSC, чела съм добри отзиви за GNC, както и за Макси Хеър, Анакапс на Дюкре и още безброй. Просто си избери някой и действай смело. Можеш да ги сменяш през няколко месеца, за да набавяш различни неща в организма. Отделно можеш да пиеш и спирулина, масло от вечерна иглика, бирена мая(от моя някои хора напълняват, но аз също не съм имала проблем). Разбира се, можеш да си вземеш и често обсъждания от нас биотин. Аз в момента пия биотин - 5,000мкг и Starflower oil (Borage), не знам как се казва на български.

Общи условия

Активация на акаунт