Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 233 978
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
Напълнява се от Геритамина, чувала съм за изключения, но учителката е права - в общия случай Peace

# 556
  • Sofia
Препоръчайте ми нещо ефикасно против косопад Sad

От два месеца е нещо ужасно с косата ми,никога не е падала така...при къпане на кичури направо пада,след това ресането е кошмар и отново голямо количество паднала коса,когато е суха само с пръсти да прокарам през нея и шепата  ми пълна....

# 557
с две ръце съм за ПРИОРИН- Peace

# 558
A кaкво бихте препоръчaли зa сгъстявaне нa косaтa ..и нaй вече отпред нa темето  bouquet  newsm78

# 559
аз пия Приорин вече два месеца,има ефект някакъв,но нещо не ми се взема 3 опаковка,както пише на листовката да се пие 3 месеца.Търся нещо за подхранване на косата и ноктите ,не толкова за косопад Rolling Eyes Пила съм и Фито -за тях мога да кажа че ноктите ми станаха много здрави,но косата определено се повлия от Приорина. Сега умувам дали да не взема Дюкре Анакапс или Биотина 

# 560
  • в 1001-та нощ
Анакапс  Peace

Биотинът е само за растеж  Peace

# 561
От Анакапс някой качил ли е ?Чувам такива коментари за Ревалид, Гератимин и като цяло за тези добавки и се стархувам да пробвам  Анакапс. Tired

# 562
Аз съм много доволна от Мерц. Знам, че има противоречиви мнения за тях, но ги бях пиша преди 5 години и бях доволна, затова преди 3 месеца като ме нападна косопада си взех тях. За 2 опаковки нещата се нормализираха (в комбинация с ампули и шампоан Виши Деркос). Чета за всякакви добавки, но на мен не ми се почва какво ли не ей така, защото го пише във форум...

# 563
  • в 1001-та нощ
От Анакапс някой качил ли е ?Чувам такива коментари за Ревалид, Гератимин и като цяло за тези добавки и се стархувам да пробвам  Анакапс. Tired

Аз не пълнея от него  Peace

# 564
  • Варна
В момента пия тези и тези.

# 565
http://www.amazon.com/Country-Life-Maxi-Release-90-Tablet/dp/B00 … eywords=maxi+hair

Момичета това макси ли пиете или другото че нещо се обърках... Rolling Eyes

# 566
  • в 1001-та нощ
Да  Peace

# 567
http://www.amazon.com/Country-Life-Maxi-Release-90-Tablet/dp/B00 … eywords=maxi+hair

Момичета това макси ли пиете или другото че нещо се обърках... Rolling Eyes

Това има ли го по аптеките да се продава?

# 568
  • През девет планини в десета...
Някой от вас който пие биотин 10 000 усеща ли някаква специфична миризма излъчваща се от тялото му и урината? Аз пия от месец биотин и имам такова чувство.  newsm78 Иначе съм много доволна от ефекта. Расте по-бързо.

# 569

Аз не пълнея от него  Peace

Мреси много,от днес го почвам.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт