Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 234 628
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря, Алена  Hug. Тук в щатския амазон има 2 максита, едното се пие по 4 на ден, а другото по 2, не бях сигурна кое е  Peace

# 571
И аз си взех Анакапс. Имам големи очаквания към този продукт.  Peace

# 572
  • в 1001-та нощ
http://www.amazon.com/Country-Life-Maxi-Release-90-Tablet/dp/B00 … eywords=maxi+hair

Момичета това макси ли пиете или другото че нещо се обърках... Rolling Eyes

Това има ли го по аптеките да се продава?

В България не  Peace

Някой от вас който пие биотин 10 000 усеща ли някаква специфична миризма излъчваща се от тялото му и урината? Аз пия от месец биотин и имам такова чувство.  newsm78 Иначе съм много доволна от ефекта. Расте по-бързо.

Да, при вит. гр.Б, може и цветът да стане лимонаден  Peace

# 573
  • София
Момичета, влизам да споделя положителен резултат от дражетата на Допел херц за коса и нокти.
След една седмица прием, има видим ефект при ноктите- растат по -бързо, по-твърди са и като цяло по-здрави. За косата сякаш се отнася същото, дано само не си внушавам.  Blush

# 574
Момичета, влизам да споделя положителен резултат от дражетата на Допел херц за коса и нокти.
След една седмица прием, има видим ефект при ноктите- растат по -бързо, по-твърди са и като цяло по-здрави. За косата сякаш се отнася същото, дано само не си внушавам.  Blush

Може ли линк?

# 575
# 576
  • София

Да, това са дражетата. От аптека Ремедиум ги взех за около 8 лв.

# 577
  • София
Изпивам трета опаковка от шведския Женски комплекс за красота на Орифлейм, и съм във възторг. Принципно не бях ползвала нищо на тази марка, но моя приятелка ги пиеше и ми даде да пробвам няколко. Харесаха ми и си взех. Страхотно състояние цялостно-кожа, нокти, коса, дори и на цикъла ми влияе, за редовността не мога да кажа, защото моя е на деня, но болката намаля значително.

# 578
  • София
Имах лек косопад, който си го "влача" доста време, но от месец пия колаген от тип I и III заедно с хиалуронова киселина + витамин C /не само заради косопада/.
Не мога да съм категорична, но има резултат.   bouquet

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 16:33 от _Dessi_

# 579
Това в един продукт ли? /ХК, колаген и вит.С/ , ако е така, искам линк, моля

# 580
  • София
Това в един продукт ли? /ХК, колаген и вит.С/ , ако е така, искам линк, моля

Не в един продукт, но ето все пак линк: Колаген тип I и III ; Хиалуроновата киселина и допълнително витамин C 500 mg  Simple Smile

# 581
Мина доста време от последния ми пост тук.
Пробвах Геритамин, но се оказа пълно абсолютно разочарование!
Ревалид и той не е кой знае какво.
Пантогар също нищо съществено не върши.
Фитовал таблетките и те така.
Калмацин?! Ко?

Всичките са употребявани отделно и все за периоди от поне 2 месеца стриктно, според предписаното в листовката.

Та както и преди, така и сега най-доволна съм от Мерц специал драже, нищо че след 1-2 месеца употреба, апетитът ми скача до небесата. На мнение съм, че в него е събрано всичко необходимо за хубава коса, а и на маникюра също се отразява изключително, разбира се.  Heart Eyes
Таблетки от сорта на Геритамин, съчетали 1-2 вещества........ Naughty

# 582
http://health-products-market.com/image/cache/data/AboPharma/ABO … iotin-500x500.jpg

Специално при мен това е имало много повече ефект отколкото други които съм пила (Priorin, Pilexil, ForpilComplex),а струва само 6 лв.

# 583
А тези на Допелхерц Актив хубави ли са?

# 584
На мен Калмацин не ми подейства, иначе в момента пия само омега 3+фолиева киселина+вит Б6 и 12 на Допелхерц и се чудя какво още, може би масло от пореч или вечерна иглика??? Косата ми спря да капе вече де, но много дълго време ми падаше-около 5-6 месеца. При мен беше от много силен стрес и напрежение.

Общи условия

Активация на акаунт