Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 233 632
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Мелиса, пожелавам ти най-прекрасната коса. Аз съм доказателство, че чудеса се случват, дано и при теб по-скоро се получи  Praynig

# 346
Пия Мерц и съм доволна от цялостния ефект.
Аз нямам косопад, а само неприятно късане на косата - Пантогар дали ще помогне?

# 347
Препоръчвам ви маслото от ракитник- Брилиант Лук на капсули има го по аптеките в комбинация с витамини върши доста добра работа.Трябва да се пие около месец за да проличи ефекта.

# 348
Аз съм доволна от Геритамин

# 349
  • Перник
Свърших геритамина и сега си взех Атлантик Ойл...да видим ще има ли ефект...в аптеката ми казаха че влияе много добре и на кожата

# 350
На какава цена е маслото от ракитник и може ли да се приема с други витамини?

# 351
  • в 1001-та нощ
Пия Мерц и съм доволна от цялостния ефект.
Аз нямам косопад, а само неприятно късане на косата - Пантогар дали ще помогне?

Продуктите, които се приемат вътрешно действат върху новоизрастващата коса  Peace върху вече израстналия косъм действат продукти отвън  Peace

В случая - накъсването вероятно е от химическо третиране (боя, трайно къдрене/изправяне ....) или термично третиране (преса ....)

# 352
  • Бургас
Пантогар, Ревалид. Сменям ги през няколко месеца.

# 353
Аз почти редовно имам силен косопад-в смисъл почти целогодишно.Пробвала съм всичко,всякакви мазила и помади без никакъв ефект.Пила съм почти всички видове витамини,които се продават по аптеките- или с временен или никакъв ефект.От около 2 месеца започнах да пия рибено масло,цинк и биотин.В момента нямам никакъв косопад и се надявам положението да остане така:)

# 354
И аз пия Калмацин.Много съм доволна от него.Косата ми капеше ужасно и една приятелка ми го препоръча.Обаче ми обясни, че за да има ефект трябва да се пие по-дълго, т.е. повече от месец.Разбира се, освен него през това време изчетох какви ли не мнения и слагах на главата си какви ли не маски.И косата ми спря да капе.Дали е само от него незнам, но докато го пиех/сега съм в почивка/, нормализира ми се метаболизма,свалих кг. и настинка не ме хвана, при положение, че всеки вирус ми се лепва.Мисля тези дни пак да започна с него.

1+

# 355
Наскоро смених Анакапс с Цистин Б6 - така ме посъветва дерматоложката.

# 356
Всяка година есента си вземам Фитовал - те се пият 2 месеца. Доволна съм от тях и има голям ефект върху кожата на лицето - изчиства си и става по хубава. Само че имам чувството че са силни като хапчета - задължително трябва да съм яла когато ги пия - иначе ме боли корема.
А за напълняване аз от никакви хапчета не пълнея - даже и тези които са за повишаване на апетита - природно слаба съм си.

# 357
На какава цена е маслото от ракитник и може ли да се приема с други витамини?

Маслото от ракитник го купувам  на цена 56лв. от аптеките заедно с витамини Алайв.Ефекта се проявява след около месец.

# 358
Да се включа и аз.
Есента пиех Цинк-Биотин на Абофарма. Косопадът значително бързо намаля, ноктите ми станаха по-здрави,... Останах с добри впечатления от продукта.
Сега целта ми е ускоряване на растежа на косата и заложих на Биотин 5мг. Понеже още го чакам да пристигне, отзиви ще споделя по-нататък.
Успех на всички в постигането на целта!
  Hug

# 359
Аз почти редовно имам силен косопад-в смисъл почти целогодишно.Пробвала съм всичко,всякакви мазила и помади без никакъв ефект.Пила съм почти всички видове витамини,които се продават по аптеките- или с временен или никакъв ефект.От около 2 месеца започнах да пия рибено масло,цинк и биотин.В момента нямам никакъв косопад и се надявам положението да остане така:)

elinna,коя марка рибено масло пиеш,и цинка и биотина,комбинираните на Абофарма ли са? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт