Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект?

• 234 588
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
за витамините - не знам. може и да се почива някой месец. Имам разни периоди, в които нищо не взимам и по малко почивам от всичко, ама и всеки ден не е проблем. Направи си биоскенер да ти каже от кое какво ти липсва или пък обратното, си се пренаситила. Много хора го отричат, но според мен работи.

От геритамина обаче задължително почивам - в месеца поне по 10 дни.

Хидраплениш много скъпо излиза за непрекъснат прием, над 50 лв е опаковката за месец. По 3 месеца в годината смятам, че ми е предостатъчно. Ако някой е стигнал критическата или има проблеми със ставите, може да си го пие по 6, 9 месеца или непрекъснато, ама на тоя етап не смятам, че ми е нужно.

# 616
Къде мога да си направя такъв био скенер  Rolling Eyes 

# 617
  • София
Да питам за Alive! - какви са самонаблюденията ви - увеличава ли апетита?

# 618
при мен не увеличава апетита  Grinning

# 619
  • Belgium
При мен също не увеличава апетита, но аз каквито и добавки да съм пила до сега, нямат влияние върху него.

Между другото не знам дали има различни видове Alive!, но на мен адски не харесва, че самите дражета са огромни и отвратителни на вкус и засядат в гърлото. Почти толкова големи са, колкото Maxi Hair.

За това много обичах дъвчащите желирани витамини, но те пък спряха вноса  ooooh!

# 620
Момичета,на мен скоро ми свършва 3 месечния курс с Anacaps наа Дюкре,много съм доволна ,определено забелязвам разлика. Flutter
Въпросът ми е колко време,според вас, да си почина и какво да взимам след това? newsm78

# 621
 Здравейте момичета,
Аз вече си поръчах от iherb макси хеър, но случайно прочетох за шейка за коса с ванилия, който е също от iherb.... Може ли да ми дадете по- подробна информация за шейка?
За този ли шейк става въпрос: http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Ultra-Hair-Thick-Shake-French … b-454-g/7493?at=0

# 622
  • в 1001-та нощ
Този е, но имай предвид, че стига за 16 приема  Peace

...
Всъщност биотинът играе роля за въглехидратната обмяна, синтеза на мазнини и синтеза на витамин C. Витамин C e много важен, тъй като от неговия синтез, при други нормални функции, тялото си произвежда колаген, който е важен както за кожата, така и за почти всички други структури, в това число и косата. ....

Моля да споделиш по какъв начин повлиява въглехидратната обмяна, синтеза на мазнини и синтеза на витамин C  Blush    bouquet

# 623
Момичета,помагайте,моля ви! Спрях се между 2 марки добавки за косопад. Най-вече искам да спре и да ми се заздрави и подсили самата коса,не ми е важна скоростта на растежа. Кои да си купя,от кои сте по-доволни,не мога да преценя  Embarassed Аnacaps на Ducray  или Maxi hair на Country life?

# 624
Аз си взех  Maxi hair на Country life и токотриенолите Simple Smile
Не съжалявам нито за парите, нито за чакането. След, като започнах техния прием на третия ден вече имах новоизрастнали косъмчета. Доволна съм. Blush

# 625
  • София
Не съжалявам нито за парите, нито за чакането. След, като започнах техния прием на третия ден вече имах новоизрастнали косъмчета. Доволна съм. Blush
Нa третият ден? Rolling Eyes

# 626
  Ми да, на третия  ден започнаха да ми растат косъмчета.

# 627
  • София
  Ми да, на третия  ден започнаха да ми растат косъмчета.

Честито!!!  bouquet

# 628
 Мерси   bouquet
MayyaI, ти какви дражета пиеш за косата?

# 629
  • София
Анакапс на Дюкре.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт