Звездни компромати - 20 част

• 80 506
  • 480
  •   1
Отговори
# 90
  • в баира
Бритни и приятеля й Аднан си купуват тест за бременност:

1
2
3

# 91
# 92
# 93
# 94
# 95
а-ууууууу е гати заспата!
тази райна направо не мога да я дишам! Sick

# 96
ЕЕЕйййй,тази Ева много ми харесва винаги.Много е пленителна

# 97
Ама хора, защо просто пускате линкове към снимки на този и онзи, на които позират!? Rolling Eyes Какво им е компроматното на тези снимки newsm78
Сaмо излагации ли се пускат?
Извинявам се че пускам снимки които са естетични и на които можем да се любуваме.
По-приятно за душата е да се изгаврим с външния вид на някого Simple Smile

# 98
Сaмо излагации ли се пускат?
Извинявам се че пускам снимки които са естетични и на които можем да се любуваме.
По-приятно за душата е да се изгаврим с външния вид на някого Simple Smile
Просто прочети заглавието на темата! Ако беше "Красотите на звездите, тоалети и усмивки." разбирам. Поне уважавай това, което е имала за идея авторката на 20-десетата поред тема с това заглавие. Ако е искала да публикуваме тук нещо друго, вероятно нямаше да я озаглави така.   bouquet

# 99
Заяждането на страна, сега сериозно: снимките на Джоли и на Джейми Лин бяха компромати - не позират, изглеждат сравнително зле и хванати в крачка (едната бледа, другата чорлава). Другите бяха просто красиви фотографии, в които има какво да се види. Ровейки се назад из темите, повечето снимки са така групирани - има няколко компромата и няколко нормални, зависи кой на какво е попаднал.
Не знам защо реши да ми правиш забележка, все едно нещо лошо съм направила или сакън, темата ще промени насоката си...
Както и да е, извинявам се на аудиторията за отклонението.

# 100
...сега сериозно: снимките на Джоли и на Джейми Лин бяха компромати - не позират, изглеждат сравнително зле и хванати в крачка (едната бледа, другата чорлава).
Никъде всъщност не бях споменала конкретно теб или пък конкретно всичките снимки, които си публикувала. Ама виж как сама се сети и си направи разбор на снимките.  Peace

# 101
Стига спор и тука ooooh!
Харесва ми да виждам тук и поэиорски снимки- така да се каже, то одавна се энае, че темата не е само компроматска Peace

# 102
# 103
те повечето са чисти монтажи.

мен пък ме кефи да виждам и красиви снимки,а не само кой си бръкнал в носа или бил без гащи.

# 104

Нещо и е възмалко долнището...Или дупето е голямо? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт