Звездни компромати - 20 част

• 78 766
  • 480
  •   1
Отговори
# 330
# 331
# 332
Бритни я забелязвам, че като носи чаша на нея все пише кафе.С умисъл го прави явно Laughing

# 333
  • София

Е нали малко по-наэад в темата стана ясно, че ни е приятно и интересно да виждаме и не само компроматски снимки Wink
Ако съм повторила някоя снимка сори  Peace Освен това хората в темата се менят-един видял, друг не видял Wink
Ми те повече от половината снимки се повтарят за 100-ен път сигурно,във всяка тема по няколко пъти ги има.

# 334
# 335
Ей този и преди казах, че е копие на Мони Паси! Бляк Sick мноо ми е противен, ба си секс символа Mr. Green

Баш па тука нищо не може да се види! Ма нали някой писа, че и тя чака бебе!? newsm78

# 336
  • София

Баш па тука нищо не може да се види! Ма нали някой писа, че и тя чака бебе!? newsm78

Е как, виж какъв огормен ханш има, нищо общо с преди.

А може и да е бременна верно.  Thinking

# 337
 С това черното облекло на тъмния фон, ама  хич не мога да й видя ханша  Rolling Eyes

# 338
  • София
А рабрахте ли, че има подозрения, че Том Круз не е истинския баща на Сури, и че Кейти Холмс е била оплодена със замразената сперма на починал основател на сциеонтологията???
Това е извратено...
http://www.thestar.com/entertainment/article/291894

Suri Cruise was conceived using frozen sperm from dead Scientology founder L. Ron Hubbard. Morton likens the littlest Cruise to the Rosemary's Baby offspring.

Аз винаги съм си мислела, че Том е стерилен. Нямаше деца с Мими Роджърс - после тя забременя, за да му направи напук. После с Никол осиновиха 2 деца - сега и тя е бременна. Учудих се, че имат същеря с Кейти, но истината излезе наяве...

Аз пък четох, че Никол е била два пъти бременна, веднъж извънматочна, после спонтанен аборт. И е била бременна малко преди да се разделят с Том. По-скоро не е стерилен.

# 339
  • София
С това черното облекло на тъмния фон, ама  хич не мога да й видя ханша  Rolling Eyes

Явно само аз го виждам.  Crazy

Значи наистина добре си е избрала тоалета.  Mr. Green

# 340

Тази,която писа,че е бременна я беше объркала с друга Тайра,която е жена на тузара от Секса и града.Просто всеки чул-недочул си пише тука глупости.
Между другото и аз съм с мнението на Карчева,че вече гледаме едни и същи снимки във всяка тема.

# 341
Случва се някой да пропусне снимка и да я постне повторно. Голяма работа, стига сте го правили на въпрос. Сякаш с един линк по-малко или повече нещо ще се измени в глобален мащаб Tired Издребняване му се вика на това, не виждам смисъл...ако трябва да сме педантични, 2 от снимките на Бритни, които Дудка (хихи, Карч, позна ли се Heart Eyes )пусна, са почти същите (просто в ралична поза) които аз пуснах преди няколко дни. И какво, дай сега да се хванем за косите че сме пуснали еднакви снимки Tired Ааа, недейте тъй, мол' ви съ - големи хора сме Hug

# 342
# 343
# 344
е има страхотен бюст за жена родила първото си дете на 40 години
И аз това си помислих.Бюста и е страхотен.

Общи условия

Активация на акаунт