Звездни компромати - 20 част

• 78 761
  • 480
  •   1
Отговори
# 345
Ама и хлапенцето й е сладурче голямо, само как се хили  Heart Eyes

# 346
  • София
........които Дудка (хихи, Карч, позна ли се Heart Eyes )

Помните ме още ей. Laughing.
Абе Стеф така е ама то не е повтаряне като повтаряне,има снимки дето буквално се въртят едни и същи,пускани хиляди пъти.Особено на фолк певачките съм ги пускала сигурно още в първите 3 теми.След това да не говорим коооолко пъти се въртят,става досадно вече.. Crazy

# 347
  • Пловдив
Случва се някой да пропусне снимка и да я постне повторно. Голяма работа, стига сте го правили на въпрос. Сякаш с един линк по-малко или повече нещо ще се измени в глобален мащаб Tired Издребняване му се вика на това, не виждам смисъл...ако трябва да сме педантични, 2 от снимките на Бритни, които Дудка (хихи, Карч, позна ли се Heart Eyes )пусна, са почти същите (просто в ралична поза) които аз пуснах преди няколко дни. И какво, дай сега да се хванем за косите че сме пуснали еднакви снимки Tired Ааа, недейте тъй, мол' ви съ - големи хора сме Hug

Не става въпрос за подобни снимки. Става въпрос за непрекъснато повтарящи се - Бат Бойко си лъска обувките - поне 5-6 пъти е пускана, някаква чалгаджийка (така и не ги научих) дето и се виждат пломбите е пусната 10.тина пъти, Гергана ли Камелия ли, с прозрачната риза, дето сумати мъже само задника и гледат е пускана 20-тина пъти. Давам само три няколко примера, не ми се иска да изреждам всичко. Повтаря се непрекъснато и то не само по веднъж.

# 348
  • Пловдив
Карчева, извинявай, просто  съм отговорила веднага като видях поста, без да видя че си  се изказала вече  Embarassed

# 349
# 350
# 351
# 352

Ужасни зърна.
И все пак не е Пам това според мен.Прилича ми на Джордан май. newsm78

# 353
Памела е! Wink
Виж и на сайта какво пише!
А и тая устааааа..... Crazyне може да се обърка!

# 354
 Пише "fake Pamela".  Wink

# 355
О!
''Fake''-означава фалшива! Mr. Green
Значи туй не е ПамитУ бе! newsm78
Заблудили са ме! Thinking

# 356

Баш па тука нищо не може да се види! Ма нали някой писа, че и тя чака бебе!? newsm78

Тази,която писа,че е бременна я беше объркала с друга Тайра,която е жена на тузара от Секса и града.Просто всеки чул-недочул си пише тука глупости.
Между другото и аз съм с мнението на Карчева,че вече гледаме едни и същи снимки във всяка тема.

ТАЗИ, която писа тук по този въпрос бях аз, извиних се!
Посочих линк с точната статия и списание, от където го бях прочела.
Преди мен някой друг беше подхванал темата, а аз не го казах като компромат, а просто като нещо, което съм прочела, а не чула недочула ....
Ако толкова смущавам някого извинявайте за "Глупостите" които си позволих да напиша тук!

# 357

Баш па тука нищо не може да се види! Ма нали някой писа, че и тя чака бебе!? newsm78

Тази,която писа,че е бременна я беше объркала с друга Тайра,която е жена на тузара от Секса и града.Просто всеки чул-недочул си пише тука глупости.
Между другото и аз съм с мнението на Карчева,че вече гледаме едни и същи снимки във всяка тема.

ТАЗИ, която писа тук по този въпрос бях аз, извиних се!
Посочих линк с точната статия и списание, от където го бях прочела.
Преди мен някой друг беше подхванал темата, а аз не го казах като компромат, а просто като нещо, което съм прочела, а не чула недочула ....
Ако толкова смущавам някого извинявайте за "Глупостите" които си позволих да напиша тук!
Хайде пък ти! Ще се извиняваш чак! Тука всеки ден се бълват тонове истински глупости, ако някой седне да ги брои и поименно да им прави забележка ще се пенсионира след три месеца с натрупан трудов стаж! Че си прочела нещо си и смотаните списвачи на жълти списания са толкова тъпи, че не различават хората, за които пишат, та ти ще се извиняваш вместо тях! Другите нали всичко са чули и знаят... Sick

# 358
Лелееее,много обидени бе.Я по-спокойно. StopЩом има засегнати да взема да се извиня на wish .Нито съм я запомнила,че тя го е казала,нито нищо.Просто обяснявам на хората че съвсем друга Тайра е бременна,а че тая Тайра е дебела от ядене. Mr. Green Много директно приемате всички думи.Ужас. ooooh!

# 359
Лелееее,много обидени бе.Я по-спокойно. Stop
Ако мен броиш в множественото число на обидени - няма опасност да се обидя от някого тук!  Peace По-спокойно...!? newsm78 иначе кво? Thinking
Пък на хората найш ли колко им е важно да са напълно информирани, коя точно Тайра е бременната, че чак пък "дезинформацията" по въпроса да я квалифицираш като глупост!?

Общи условия

Активация на акаунт