Бебета ЮНИ - 12

• 10 917
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • Разград
Благодаря зя топлия прием. На въпроса за раждането ще ви отговоря. Не е мой избор, а за съжаление се налага, защото ми е втора бременност, но първият път в началото на седмия ми се отлепи плацентата и на 12.09.2006 година излязоха близначета, за които ние не знаехме, но така или иначе те починаха. Ще раждам във Варна, защото там ми спасиха живота и оттогава си ходя там и на прегледи и сега и на консултации. Просто при мен няма друг вариант, защото и тогава родих със секцио. Иначе аз винаги съм искала да родя нормално, а и вече абсолютно съм убедена в това, защото аз имах контракции и доста дълго време - през целия път до Варна, но нищо не може да се сравни с болките които са след секциото. Но така или иначе всеки си решава, но както и да е боли, но заради бебчетата всичко си заслужава, а и вярвам че после се забравя и то особенно когато се гушне мъничето!  Hug

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 12:06 от maia_a

# 121
Здравейте, мамчета   bouquet

In4oka, аз може да се присъединя към теб във вторник. Темата ми се струва интересна, пък и после ми е много удобно за работа. Е, ще закъснея малко, обаче няма да има проблеми  Crazy Знаеш ли дали трябва да се записваме предварително и колко се плаща? Да не стане така, че да отидем без да сме се записали и да ни върнат...

Пфу, днес ми е много мързеливо. Милото пак отиде до вкъщи да подготви почвата за ремонта. Вчера майсторът от ВиК не дошъл, защото бил болен и така провали всичките ни сметки, защото утре идват плочкаджиите  Crossing Arms Ама няма да отлагаме повече нищо. Ще се бутат взаимно и това е  Naughty Иначе вчера поръчахме и плочките за банята и коридора, та вече единствено чакаме майсторите да си свършат работата.

И аз имам час при Марков, но чак на 31.01. Има доста време до тогава, а нямам търпение да дойде, че да видя бебчо пак  Hug

Приятен неделен ден на всички и хубаво мързелуване   bouquet

# 122
  • Разград
РОНИ_23 забравих да ти отговоря за упойката. Аз съм излязла почти веднага, но при всеки е различно. Някои после ги боли малко, но мен не ме боля нищо.
MISHA правилно са ти казали, защото ако си много тясна може много да те разкъса и за това е хубаво и лекарят да си каже думата.

# 123
Добре дошла на Мая! Hug

Аз сега се включвам да напиша нещо на kaka Maya -сигурно ще ти е интересно.
Намерих едно филмче за близнаци и многознацити. Аз Си го изтеглих  и сега ще го гледам.
Кака Мая, ,ако не си го гледала итегли си го и ти Wink
http://kolibka.com/2.html
Филмчето се казва  '"In the womb: multiples" и е с вградени субтитри. Има  "In the womb" за другите, които чакат едничко Crazy
Аз си го пускам и ще го гледкам yes

# 124
Ох, имам правописна грешка , ама това е от бързане Rolling Eyes Mr. Green
Само да добавя,че има и за близнаци от различен пол, както при теб kaka Maya, ама то
това било голяма рядкост newsm78.... не знаех Laughing
Айдееее ,изчезвам от тук Joy

# 125
Добре дошла на Мая Simple Smile Лека и безпроблемна бременност  Hug
Ins_Dimitrova, искам да те питам, беше споменала, че си си купила сутиен на RIM  за по-голям бюст, можеш ли да ми кажеш откъде си го взе, че и аз нещо доста нарастнах?

Да ви кажа, че докато се рових във форума, попаднах на темата на мамите на августинчета и така се умилих, като видях как са отчели бебоците си!  Heart Eyes  Живот и здраве, юни и нас тази радост ни чака  Praynig

# 126
Здравейте Момичета  bouquet

Доколкото виждам нещо много бавно вървим този път! newsm78 Къде са всички?

# 127
Здравейте, настоящи и бъдещи мамчета!
Най-накрая се реших и аз да се регистрирам, досега бях само читател. Казвам се Милена и съм на 28 от Варна. Бременна съм в 4ти месец с първото си бебче и не мога да опиша колко съм щастлива и ентусиазирана, нетърпелива да си го гушна! Термина ми е 29 юни, въпреки че докторът ми каза, че бебчо може и да се роди след термина си, тъй като бил с размери на бебе което е няколко дена по-малко. Но при всички случаи се очаква едно малко раче, също като мама си Simple Smile Иначе малко повече за мен - до преди няколко месеца си бях на работа; работех на онези големите пътнически кораби като сервитьорка, долу горе 6 години. Там се и запознах с годеника си и бъдещ татко, който се казва Кристиян и е от Перу, а наше бебе беше заченато някъде в Карибско море Simple Smile
Няма да влизам в повече подробности.. Много ми е интересно да посещавам сайта и научавам нови неща. Благодаря на всички, които споделят опита си или поне това което знаят! Simple Smile Hug

# 128
  • варна
 Добре дошли на новите мами, виждам, че и варненският отбор нараства вече. Heart Eyes

# 129
  • Пловдив
Здравейте всички мами, добре дошли на новите! Hug
На мен днес не ми е много добре, толкова съм отнесена напоследък, пък и нещо ми се обърна режима на спане, хубаво си беше първите месеци като си заспивах към 10 ве4ерта, сега се въртя до 2-3 полунощ.
 Относно движенията, аз мисля , че ги усетих началото на 16-та седмица два пъти, нещо като леко 4очукване там долу, но оттогава нищо не съм усещала, а толкова много искам... Rolling Eyes сигурно чувството да усетиш истинските ритничета е несравнимо... Heart Eyes

# 130
  Добре дошли на новите мами! Радвам се, че от Варна сме толкова активни и се увеличаваме.

Аз вече доста добре усещам ритничетата на бебо Grinning. Даже като се наведа повече рита, сигурно от самото притискане. Пожелавам на тези мами, които още не са осетили ритничетата същото в най-скоро време. При мен е втора бременност и за това може би е по-рано. newsm78

# 131
In4oka, аз може да се присъединя към теб във вторник. Темата ми се струва интересна, пък и после ми е много удобно за работа. Е, ще закъснея малко, обаче няма да има проблеми  Crazy Знаеш ли дали трябва да се записваме предварително и колко се плаща? Да не стане така, че да отидем без да сме се записали и да ни върнат...

Ох, ами аз най-важното съм забравила да напиша, извинявай, Танита, ама нали съм бременна!  Embarassed

Телефона на списанието, на който може да се запишеш е 946 13 69. Таксата се плаща на място - 2лв е. Хубаво е утре да звъннеш, да те имат  предвид, все пак е в пицария Мис Каприз, местата не са неограничени, въпреки, че едва ли ще дойдат толкова много майки, за да няма места. Аз се записах в петък, нямаше проблем. Ще се радвам да те видя!

Хайде мами, организирайте се да ходим отчетно по повече!

# 132
Ах, така ви завиждам на тези, които вече сте усетили ритничета! Аз още не мога да усетя нищо, дори понякога като легна и си слагам ръката на корема, но усещам само собственото си сърцебиене.. Нямам търпение!! А иначе съм чувала, че при втора бременност по-отрано може да се усети бебчо  Heart Eyes

# 133
Здрастииии Heart Eyes
Не прочетох всичко, обаче Почти всичко  Mr. Green
Бях малко на ски, на Ком, и останахме и за неделя. Хубава разходка, чист въздух... Имаше едно много сладко малко човече, беше на не повече от 18-20 месеца, и го бяха изтипосали на едни малки ски... С беберон, обаче на ски! Направих му снимчица, че беше много забавно!
Аз засега за бебето нищо няма да купувам - има време! Като пооправим поне едната стая в къщата, може да си сложа кошарка, но нищо повече. Даже се замислям дали да не си я поръчам на същия дърводелец, който ще ни прави дограмите, за да ми я направи както аз я искам (нищо че още незнам какво искам  Joy ) Ама ще видим.

Аз нищо не усещам откъм бебето  Tired Само една вечер ми се стори че ми се изду корема изведнъж от едната страна, като цицинка, и после се изравни ... предполагам че се е намествало човечето, но нищо не усетих. Киселини много рядко, по-скоро ми се стяга стомаха както като си пътувал 7 часа с автобус... обаче винаги си пия газирана вода! И ям лютооооо днес хем ми се скофти стомаха от завоите към Берковица, обаче като седнахме в Кръстевата къща (много добра кръчма) и очите ми се разшириха от едно шкембенце... ма лютоооо, хехехе, много странно - на разстроен стомах наливам шкембе, и той се оправя моментално!!!

Пожелавам ви приятна вечер, пък може пак да се завъртам!

# 134
Здравейте мам4ета!!!Аз имам един малко тъп въпрос Embarassed .Вие как усещате беб4етата и колко 4есто?Аз го усещам от една,две седмици и го усещам по 1-2 пъти на ден а има ден когато и въобще не се обажда.И усещам съвсем леки4и побутвания  Rolling Eyes .Вярно е 4е това ми е втора бременност,но се притеснявам,не помня как беше преди.Ако можете пишете че да се успокоя поне малко.

Общи условия

Активация на акаунт