МАРТенки сме ний красиви,чакаме бебчета здрави,игриви!

• 11 255
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
сега се загледах в албума с дрешките. всичките са мнооооого красиви, но една част от тях са с копчета на гърба- това се облича много трудно на малко бебе, казвам от личен опит. позволявам си дребен съвет- копчетата да са отпред.

# 196
Ива кога има ден на отворени врати, струва ми се, че през януари няма? Аз също бих се присъединила към Вас защото въпреки, че съм решила за Токуда искам да имам и резервен вариант.

Bori, тук  http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool има информация за дните на отворени врати - гледам, че в Тина Киркова има на 24.01, само не мога да се ориентирам на кой телефон да звънна, за да се запишем. Не ми е проблем утре да отскоча и да попитам.

сега се загледах в албума с дрешките. всичките са мнооооого красиви, но една част от тях са с копчета на гърба- това се облича много трудно на малко бебе, казвам от личен опит. позволявам си дребен съвет- копчетата да са отпред.

Уж знам, пък и аз такива си купих.  Rolling Eyes Но, пък са много хубави...

# 197
  • София
уф голям сън му ударих.Бше ми много лошо нещо и легнах уж за малко,но си поспах здраво и сега ми е по-добре.Ще изслезем даже малко да глътна чист въздух. Grinning

Ники,в сайтовете за поръчка на бебешки неща има такива и в много хубави цветове.Аз също исках и двете неща и тази едвам я намерихме по магазините.

Iva-1977 ,за едно и също става въпрос и е като на Ането.

ането,съжалявам за неприятностите. SadЗа столчето-до колкото виждам,има си възглавничка,така че няма да му е неудобно,а ако няма-продават такива.Но в такава кошница бебето не трябва да стои повече от 2 часа!!! , за това не е много хубаво да се използват като зимно кошче,ако правите големи разходки.

boomerang,това и аз го знам за дрешките,но тук в Белгия трудно се намират такива.Аз обаче намерих няколко магазина,в които дрешките са много евтини и с предно закопчаване и вече само от там пазарувам.

VDinkova,май се попълва и мисля че Дидето беше дала линк към нея из по-задните страници.

# 198
  • София, Борово
Aneto, кураж  Hug
VDinkova, попълва се молба за банкова сметка - върни се някъде на зад съм дала линк( Приложение 7 ), както и от банката ти издават документ за сметката.

# 199
Diana, само това ли е? Само банковата сметка?

# 200
VDinkova, на мен не ми искаха нищо, понеже тези документи - писмото с банковата сметка и декларацията я бях подали от счетоводството ни още при предишният ми болничен

# 201
Аз като гледам всички си имаме предпочитания за количките,на мен ми подхвърлиха за GRACO като чета обаче никой не казва нищо за тях Sad,а поне някой да ги е виждал в някой магазин  в София....аз нали още не съм обикаляла никаде

Веси, GRACO има в Piggy's House. Вчера бях там и ги гледах, но още не бяха получили новите модели. Казаха да проверя пак след около 2 седмици. Продавачката каза, че били много хубави и здрави, с много стабилно шаси и хубави амортисьори, като минус посочи, че са малко тежки. Ако искаш след около две седмици звънни да видиш за новите модели и отиди да ги разгледаш. Иначе сгъвали много лесно.

# 202
  • София...........
Здравейте:)
ането , твойто пак е добре, а кошницата за кола на Giordani 3per6 е под абсолютно прав ъгъл(като голямите столчета за кола) и няма адаптер (независимо, че пише, че има ергономичен адаптер за новородено) за да стане по-полегнало:( Днес ходих да гледам на Chicco и няма нищо общо самото столче в ъгъла си има задигнато и отделно си има това мекото , което е цяло и става като шезлонг. Май ще ходя да мрънкам да връщам Giordani-то, защото аз ще ползвам доста кошницата за кола, нали трябва да взимаме баткото от училище всеки ден ... Ох , незнам , но откакто съм бременна се чувствам неуверена във всяко мое решение , а не съм такава по принцип и това ме вкарва в депресия...

# 203
Roni,
права си и аз сега видях, че има на 24.01. Аз съм твърдо за, и  утре ще звънна да се запиша а допълнително можем да се уговорим да се видим там.  Wink

VDinkova,
подава се само болничния, а декларацията е за банковата сметка и се подава само ако до сега не си подавала такава (т.е не си излизала в болнични от както въведоха новия закон - НОИ да изплаща болничните.)

# 204
Здравейте, сладурки!
Аз няколко дни се изгубих, ама мамчето беше на гости, после контракции, ходене по болници и т.н., а днес цял ден се опитвам да изчета пропуснатото. Така се уплаших като тръгнахме към болницата - хич не се чувствах готова бебо да излиза. И ми казаха, че много мърда, та затова са ми болките в корема. Дали е възможно newsm78. То наистина е шавливо - сигурно го усещам по 7-8 пъти на час, ама чак пък болкоте да са от това?
Имам един въпрос - с това скъсяване на шийката всички казват, че само лежане оправя нещата, ама аз вече тотално изкукуригвам вкъщи. И съответно не лежа, само дето не се натоварвам. Някой може ли да даде съвет - поне по малко не може ли да се разхождам или до края трябва все да съм като затворник?
Отивам да дочитам написаното.
Много са ви хубави покупките на всички. И ние трябваше в събота и неделя да ходим по магазините, ама не се получи. Надявам се вече този уикенд да успеем
То май стана дългичко Blush

# 205
Ането, не знам какво ти се е случило, но ние сме с теб!
Имам едно питане- някъде бях мярнала и отговора му , но сега не мога да го намеря. Та питането е заедно с болничният за майчинството попълва ли се някаква декларация и каква?

Аз току - що си взех болничния (този, дето е 45 дена преди термина - за майчинство вече) и не съм попълвала нищо друго, но си дадох данните за сметката, когато започнах да взимам болнични, може би за това не съм попълвала  newsm78

# 206
Мерси за отговорите.
Аз съм си подала такава декларация за сметката още при първият ми болничен, така че явно няма какво да подавам.

# 207
Iva, мерси за отговора!  Hug Като решиш да ходиш на отворените врати, пиши, за да ходим заедно. Ще ми е по-приятно, отколкото да съм сама.

Рони, мисля, че в четвъртък има отворени врати в Тина Киркова. Аз също ще раждам там най-вероятно и затова мисля да се запиша, но акушерката не вдигаше телефона днес, та ще звъня утре пак. Но аз ще съм при д-р Щерева.
Оф, аз само пиша по два реда, но чета подред и като видя се включвам.  Wink

# 208
Еее,прибрах се най-накрая, голямо мотане падна, всичко ме заболя, умрях от глад /ама хапнах една баничка и ми мина глада, сега останаха само киселините:(/. Не се сдържах обаче...в Marks& Spencer видях едни бодита по 7 на брой в пакетче, много сладурски розовеещи за бебоци до 3 месеца... ми купих ги.  Сега ги разгледах и са много сладки... стана ми мило като си представих дребосъчка в тях Praynig Praynig Praynigтолкова ме е страх... Оня ден разрових дрешките от миналата година и стъкмих комплект за изписване, прибрах го в един плик и го показах на мъжа ми да знае къде е. Много е сладко комплектчето, жълтичко, има си и шапка със заешки уши:)
 След Сити центъра се замъкнах до Захитекс, разгледах там какво има. Точно до него пък има магазин за бебшки стоки- там видях точно такива кошари, имаше 2 разпънати, едната беше BREVI и с повивалник като на Зори,много готина. Ама аз си имам повивалник върху гардероба. Тия дни ще ида и до Бялата къща да разгледам.
 Има ли някоя мама, на която лекаря вече да й е издал такава бележка за социалните за онези 150 лв за бременност? Да каже как изглежда и какво пише в нея,щото съм сигурна,че като й кажа на моята лекарка няма да знае за какво става дума... ще трябва да й обяснявам...
 Рони, чувала съм много хубави неща за Ковачева. Когато лежах в приемната стая, приеха нейна пациентка с изтекли води, беше неделя и тя  дотича от провинцията, за да й направи секциото. Много симпатична, младичка, останах с много добро впечатление от нея. Даже преди време,като мислех за лекар, си мислех и за нея...ама ни щъ Тина Киркова и затова се отказах.

# 209
  • София
KikiNiki виж това

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1368

има ги в няколко цвята и е и със джоб и със цип а и с още няколко екстри, аз вече съм се спряла на тази. сега остава само количка да избера и сме почти готови.

утре на лекцията кой ще ходи?

Общи условия

Активация на акаунт