МАРТенки сме ний красиви,чакаме бебчета здрави,игриви!

• 11 252
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Записвам се набързо.
Добре дошла на новата мама!   bouquet
Деяяя, пази се и се надявам повече да нямаш проблеми.
Ронибони, аз съм чувала само добри отзиви за д-р Ковачева, а и много пъти / докато съм чакала пред някой кабинет/ съм я виждала как се отнася с пациентите си. Винаги е усмихната и разговорлива. Септември месец моя позната ражда при нея и е много доволна. Аз бях при д-р Силвия Савова, но изобщо не съм доволна от отношението и - по точно е на моменти. Но пък за манипулации и операции съм с добри отзиви.
Няколко дни няма да ме има - отивам на гости при мама и при татко. Него го оперираха миналата седмица и сега ще си стоя при него и ще му правя компания. Не зная дали ще има интернет Sad  
Ще ми липсвате!

# 211
  • София...........
Момичета, и аз мисля да е Тина Киркова, защото моето Доки е там.Освен това знам , че в Тина Киркова са събрани едни от най-добрите лекари. Иначе отворени/затворени врати все тая;), аз лежах октомври месец там в патологията 3 дена за болничен и мога да кажа , че прилично все пак санитарен възел един за две стаи, отношението перфектно беше, само храната не е на ниво, но не мисля , че ще ни е толкова до ядене. За мен единственото важно е всичко да мине нормално и бебчо да е добре , а няколко дена каквото и да е се трае. Първия път като раждах в Окръжна болница на целия етаж бяха две тоалетни и една баня(на около 30-ина жени) и пак мина и замина;)

# 212
Телефона за записване в Тина Киркова е 822 1808, а акушерката, която записва се казва Дарина Димитрова.
Аз мисля утре да ходя на лекцията на 9 месеца, но не знам дали ще ви позная - нали никога не съм идвала на срещите. Ще се опитам де, надявам се да мерна някоя позната физиономия - май само Дея съм виждала.  newsm78

Ани, кураж и от мен  Hug!

# 213
  • Sofia
Ейййй, забравих да се похваля! Simple Smile
Имаме си количка Chicco, мисля че модела и  е SimpliCity / но ни е подарък и не зная точно/.
Имаме си и ваничка, стерилизатор за микровълнова на Chicco, електрическа помпа Chicco и кенгуру Chicco. Laughing Laughing Laughing Мноого съм щастлива. Остана ни да купим кошчето за кола и шезлонга.  baby_neutral

# 214
утре на лекцията кой ще ходи?
Аз ще ходя Peace

# 215
  • София
ами ако искате среща на второто ниво първата маса от дясно точно до решетките има хубава видимост и се чуват лекциите пък ще се питаме кога е термина и готово

# 216
  • София, Борово
Мерси за отговорите.
Аз съм си подала такава декларация за сметката още при първият ми болничен, така че явно няма какво да подавам.

Щом си подавала, няма нужда пак да подаваш Simple Smile
На каква тема е лекцията утре, че и аз се замислям дали да не дойда?

# 217
  • София
"Първи грижи за новороденото в болницата и у дома" с презентация на авент води я Елена Василева

лекцията ще е интересна и полезна

# 218
Славундер гащите ги взех от един магазин близо до нас. На Канпол или нещо такова. Ако не намериш кажи да ти купя. Само не разбрах дали мога да си ги изпера предварително newsm78. Ти каква кошара си взела , че нещо не видях линк да си пуснала?

Енигма аз пътувам всеки месец за преглед до София. Предпочитам с влак , че мога да се разходя , а и по-сигурно ми се вижда. Но ние нямаме кола. Ако ще си с кола винаги може да спрете където пожелаете. За колички и аз в Пловдив не намирам много, но съм възможила задачата на сестра ми, която е в София. И без това ще е подарък от нея. Само дето тя много работи и няма много време да обикаля.

Аз мисля да взимам от ваните със стойка , повивалник и етажерки. Те са с колелца и лесно мога да си я местя. В нашата баня минават тръби за парното и е топло. Дори когато няма парно и е затворен прозореца е топло. Освен това в целия апартамент държиме парното на максимум, ако е студено пускаме климатици или подвижен радиатор. Така че, мисля да го къпя бебока в банята. Отделно се чудя не може ли веднага след като се изкъпе бебето да се избърше и да се облече в банята?

# 219
здравейте момичета, дано приемате и позакъснели и поразсеяли се бъдещи мами  Hug ние всичко, ама съвсем всичко сме си накупили, защото сме самички тук и няма за кога да чакаме, а по-добре всичко да ни е готово. на мен терминът ми е 20 март, но много ми тежи момченцето, май е доста големичко  newsm78 тук има само два ултразвука и на мен ми минаха, те са предимно за гледане на евентуални проблеми. сега може би в края ще имам още един по изключение, защото бебето беше напречно, но това към 36-37 седмица.

ние ще къпем бебето в нашата вана - неговата ваничка се поставя в нашата и така  Hug

Веси, Грако е страшно популярна марка тук и в Щатите, една от най-популярните. вярно е, че са им малко по-тежки количките, но хората са доволни. аз не съм с такава, но това съм чувала  Peace
това е от мен засега, желая лек ден на всички   bouquet

# 220
Забравих да напиша нещо : Според мен 150лв получават тези, които не работят. Неосигурените имат право на помощ преди раждането. А иначе всички майки получават пари при раждането.  Аз като неработеща ще попитам лекарката ми следващия път.
Има ли някоя майка студентка? Интересуваме студентите трябва да си взимат болничен , който да отнесат в университета или нещо друго?

# 221
Привет и от мен
roni,аз ще раждам в Тина Киркова,доктора ми е от там и аз съм много доволна от него,а и не само аз имам още 4-5 познати които бяха при него(две от тях лекарски чеда).Незнам лично за д-р Ковачева,но ако тя работи по варянта с водното раждане,значи  и за нея съм чувала добри неща
 JeniB за еднократните бикини,аз купих такива на сестра ми за раждането,преди 4 месеца и доколкото знам те са стерилни,затова ги допускат в болницата,не би трябвало да ги переш
Vlady благодаря за инфото аз днес успях да скокна до един магазин,но там си имаха предпочитани към chico,аз не съм им фен,преди да си тръгна едната продавачка на саме ми каза 4е и graco са много добри,само малко е по голяма.

# 222
  • София, Борово
Евето, мерси!  bouquet
galiushka, честита количка! Да си ползвате със здраве и любов! Hug
simplyaven, добре дошла и лека бременност до края Hug
ОТносно количките graco - много ги харесвам!

# 223
Diana , благодаря ти  Hug хубави са наистина количките, аз разглеждам сега тези сайтове, от които си пазарувате, там не виждам да ги има, но пък да ви кажа имате много голям избор, тук не съм виждала и половината модели  #Crazy браво! страхотни работи видях, само дето няма как да си ги поръчам  Laughing

# 224
благодаря за отзивите за Graco,малко се бях притеснила

Simplyaven добре дошла  bouquet и аз съм от закъснелите във форума,но до преди време много работих и нямах време,а скоро....В Канада и САЩ и аз знам че много ги ползват и цените им едни добри...Зет ми ще е там някой друг месец и ще ми изпрати от Чикаго,даже и с доставката излиза много по-евтина

Общи условия

Активация на акаунт