МАРТенки сме ний красиви,чакаме бебчета здрави,игриви!

• 11 274
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Приятна седмица! Hug

Ането наистина никаква я няма и се притеснявам и аз за нея!

Дея,аз вчера изядох доста солидно количество чесън-ако обичаш,може да пробваш с него и с лимони - посмъкват малко кръвното.
Къдрич,стискам палци за прегледа.
Ники,ти от туристическите кошарки ли ще взимаш?

# 181
Тук съм, чета ви редовно и не изоставам, че после трудно се наваксва Wink Просто не съм писала.
Случи се нещо много тъжно около мен  Cry и просто нямах желание да пиша, но не искам да споделям тук тъй като всички сме бременни и трябва да си говорим само за хубави неща, а не да се натоварваме.
Разгледах и придобивките на всички, много са хубави и аз съм натрупала доста за снимане, даже и количка, но ще видим кога ще се мобилизирам да ги наснимам.

Хубав ден на всички мами    bouquet

P.S. Дея, сега прочетох за кръвното ти, пази се много, не е шега работа, дано не се стигне до болница, но се следи и при следващото завишаване хич не се дърпай, ами иди си полежи там под наблюдение, щом доктора е казал.
Еййй момичета малко остана, дръжте се всички Hug

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 13:01 от ането

# 182
Деси.а    аз ползвах на Чиполино комбинираната-Бевърли и пак такава ще си купувам защото наистина е много мулти функционална ,но не е за качване по стълби защото е тежичка ,но за сметка на това 100%стабилна.Мисля ,че не е зле пък щом ще я качваш по стълби трябва да е по-лека.
благодаря,ще мислим над въпроса.оф за толкова много работи има да мислим.кошарата си харесахме,но пак умуваме.дали е добра,дали това и онова.на мен не ми е за първи път,но първия беше преди толкова години,че нямам грам спомен.
иначе много дрешки вече сме си накупили,и ме сърбят ръцете за още,но се въздържам.
иначе вече ми е тежички от това лежане по цял ден.не ми дават много да се движа лекарите и имам чувството че се разлагам.

# 183
Аз да се оплача - реших да направя първата покупка за малката - един дигитален термометър, който естествено купих от аптека /срещу болница - уж легитимна/ за скромната сума от близо 13 лв. Еми не иска да мери нормално  #2gunfire И двамата с моя се мерихме един през друг и все с едни такива температури от порядъка на 35,8 или 35,2 ...   #Cussing out
За съжаление в бързината хвърлих касовата бележка - не ми върви ей. Дано поне със следващите покупки се справям по-добре  Praynig
Продавах такива дигитални термометри преди време под формата на биба,а и за под мишница и определено мога да кажа,че им нямам никаква вяра.Още повече,че нашите бяха френски и "маркови" и пак си даваха големи отклонения при измерване...Живачните са си най-точни,само дето трудно можеш да накараш едно дете да стои 5 минути с него Whistling

# 184
  • София
Тук съм, чета ви редовно и не изоставам, че после трудно се наваксва Wink Просто не съм писала.
Случи се нещо много тъжно около мен  Cry и просто нямах желание да пиша, но не искам да споделям тук тъй като всички сме бременни и трябва да си говорим само за хубави неща, а не да се натоварваме.
Ането, ако ще ти олекне- сподели, нали за това сме тук, да се подкрепяме  Hug

Аз също си купих ел Т и няколко пъти го проверявах като си измервах t с него и с живачен и няма отклонения м/у двата- много е точен (даже като бях болна с температура пак беше точен).

Къдрич, стискам палци да се харесате с д-ра!

# 185
Ането, Hug
Зори, май ще са е от туристическите кошарки-такава като твоята. Вчера мъжо го разбих- викам искам от едната страна да има цип, а от другата- джоб. Е нямаше такава и с двете неща:)
 Отивам да оправям едни документи на майка ми и после мисля да ида да огледам намаленията в Сити центъра.  Наплаших се,че ако влеза в болница, може и до края да си откарам там и сега гледам да свърша повечко неща, че после кой newsm78 Даже май ще поработя тая седмица за последно към сряда-четвъртък и повече няма Rolling Eyes А хич не ми се спираше окончателно,ама какво да се прави...
 Хайде да изчезвам,навън мирише на пролет  bouquet

# 186
Здравейте момичета. Аз днес вече не съм на работа. Разходихме се в това прекрасно пролетно време. Имаше толкова много мамите с колички... Heart Eyes едно ми стана мило.
Тази нощ обаче се събудих от невероятни болки в кръста. Не знам какво беше, дали контракции или нещо друго, но болеше много станах да се разхождам посред нощ и след няколко минути ми мина.
Вече започнах да се притеснявам доста, като започна да наближава времето.
Вчера взех окончателното решение да раждам в Селена при д-р Минев. Не го познавам, но прочетох доста добри отзиви за него.
Моля мамите от пловдив да ми кажат нещо за там, ако знаят. Praynig

# 187
много набързо се включвам, затова ще пиша по-късно за прегледа в Токуда ... да си споделя както си трябва ooooh!
просто после ще забравя, а исках да кажа :
Зори, май ще са е от туристическите кошарки-такава като твоята. Вчера мъжо го разбих- викам искам от едната страна да има цип, а от другата- джоб. Е нямаше такава и с двете неща:)

Ники, 100% сигурна съм, че някъде видях такава ... от едната страна с цип, от другата с джоб и на две нива, с повивалник и играчки! Само да се сетя къде и каква, защото тогава доста я огледах и си казах - ако реша кошарка да е - такава ще е. Но има.

# 188
Здравейте отново и от мен!

Аз се завърнах от Закрила  - оправихме проблема. Но има друг проблем - щях да раждам при д-р Джонгова, но от Закрила ми покриват избор на лекар само от списъците в болниците, а не и на външни лекари. Така, че последно реших да раждам в Тина Киркова - на 5 минути път ми е и си виждам блока от там. Само, че сега се чудя  при кой лекар. Моя приятелка скоро ражда при д-р Ковачева, каза че е много доволна. В сряда като я изпишат ще я разпитам по-подробно. Приемам съвети за добри лекари от Тина Киркова.

Ането, не искам да ти е тъжно.  Hug

# 189
  • Тук и там
Аз днес като съм решила, че ще досаждам та се почна... Embarassed
За термометъра - пише, че става за всяко мерене като дава отклонение от еди колко си до еди колко си градуса - един вид ще трябва да си играя на гледачка дали това е вярната темп. или трябва да добавям или вадя от нея  #Cussing out
Сега все пак другите ми питания:
1. Задължително ли е болничния да се вземе 45 дни преди термина и по принцип аз мога ли да отида да ми го напишат от деня на излизането ми в болничен по майчинство ?
2. Гледам много мами пишат за столчета за кола от 0+, така както и за кошчета за кола пак от 0+ та не мога да разбера за едно и също ли се говори или все пак са различни неща ?
/Извинявам се за глупавите въпроси, ама човек като не се е сблъсквал с това... Blush/

Рони, за Тина Киркова: тя ми остана една от 3-те болници, за които се чудя все още. Във форума в Здравословен справочник има тема за болницата. Предимно са доволни, естествено като си с избор на екип. Аз ще ходя на отворените врати за да си преценя на място и да си задам "точните" въпроси  Laughing Успех все пак. За Ковачева - имах 2 колежки, на които им водеше бременноста и те са много доволни от нея - не видях и отрицателно мнение. Проблема бил, че трудно се ураждат при нея, защото била много заета, но ти все пак можеш да опиташ. Успех  Hug

# 190
Ането заради бебка бъди по- силна макар да знам ,че е трудно. Hug
Дея слуший докито ,ако трябва , ще посетиш Хотела. Peace
Айде приатна вечер на всички.  bouquet

# 191
Аз на тия дигитални термоментри хич им нямам вяра, та не знам какъв да купувам. То ясно че живачен не е много подходящо за бебета.
А за кошчетата, сигурно става въпрос за едно и също. Ние взехме такова http://www.maxi-cosi.nn-bg.com/cabrio_fix/cabrio_fix.html , обаче ъгъла ми се струва много остър, не знам как ще си слагам новороденото бебе там. Може би с някакво нагънато одеалце трябва да запълня чупката.

# 192
Iva, мерси за отговора!  Hug Като решиш да ходиш на отворените врати, пиши, за да ходим заедно. Ще ми е по-приятно, отколкото да съм сама.

# 193
Рони за Тина Киркова: тя ми остана една от 3-те болници, за които се чудя все още. Във форума в Здравословен справочник има тема за болницата. Предимно са доволни, естествено като си с избор на екип. Аз ще ходя на отворените врати за да си преценя на място и да си задам "точните" въпроси 
Ива кога има ден на отворени врати, струва ми се, че през януари няма? Аз също бих се присъединила към Вас защото въпреки, че съм решила за Токуда искам да имам и резервен вариант.
Утре мисля да отида на лекцийте на 9 месеца. Някой друг желаещ?
Слънчев ден на всички Hug

# 194
Ането, не знам какво ти се е случило, но ние сме с теб!
Имам едно питане- някъде бях мярнала и отговора му , но сега не мога да го намеря. Та питането е заедно с болничният за майчинството попълва ли се някаква декларация и каква?

Общи условия

Активация на акаунт