МАРТенки сме ний красиви,чакаме бебчета здрави,игриви!

• 11 282
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Ralli, отворен е Джъмбо днес - от 10 до 20,00.

Andjela81, а имаше ли червена Кортина?

# 106
  • София
Рони какво е Кортина ?  Embarassed Имаше C2 В сиво и червено!
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 51fd8f5af1c76b972

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 12:00 от Andjela81

# 107
Ама аз такова да уточня: безумна разцветка викам на тъмносиньо, светлосиньо и оранжево. А това на снимката е прелест, според мен /луд на шаренко се радва/, ама Джул е права...

# 108
Славундер,на теб коя пенсийка ти приведе НОИ!Аз чакам все още декемврийската,що така ми се забави незнам.

# 109
Ralli_and изчисти си пощата, че не мога да ти отговоря.

Andjela81, моя модел е Chicco CT 0.2 Cortina. Но наистина не виждам разлика от Fuego.

# 110
Аз си мисля за къпането - казват да се къпе в стаята в която живее бебчето, но то с една вода като го насапунисаш, после трябва да я източиш и да го изплакнеш с друга. Така, че ваничката трябва да е на стойка и от долу да източиш в друг съд newsm78
Незнам, нещо не мога да си подредя целия процес в главата така че не мога да избера и ваничка Cry
Хайде мамите с опит да дават акъл.

Аз ползвах обикновено корито и допълнително стойка,която се поставя в него, бързо и лесно се изплаква и съхне.
Къпехме бебо в стаята в която живее,като отделно имах в друг съд с топла вода.
Всъщност го полагах в празно коритце и го поливах Wink
Нищо сложно,а и процедурата при бебета не трае повече от 10 мин.
Все още в същото коритце се къпе порасналият ми син,макар трудно да се побира Simple Smile

# 111
Славундер,на теб коя пенсийка ти приведе НОИ!Аз чакам все още декемврийската,що така ми се забави незнам.

Ноемврийската получих бе, душа! Какъв ти декември, какво се размечта ти... я си седи кротко! И понеже имам и-нет банкиране - в основание за плащане пише: "Превод Пенсии"  Mr. Green

Ralli_and изчисти си пощата, че не мога да ти отговоря.

Andjela81, моя модел е Chicco CT 0.2 Cortina. Но наистина не виждам разлика от Fuego.
Това след цифрите не е ли разцветката?

# 112
Не, цветът е Moonlight.

# 113
нинана мен кръвното винаги ми е пo-ниско,но защо си мислиш че ще качиш още 5кг,сестра ми роди преди 4месеца и деветия месец даже не качи не че не ядеше,може би се движеше повече,то по магазините не е лесно Grinning Grinning Grinning

Защото имам още 5 седмици.
За 4 месеца съм ги качила тези 20 кила.....мн зле се чувствам психически Cry

52 кг си потдържах след първото раждане и ми идват много тези килца.
Тогава /23-24/ги свалих за 3 месеца,но не съм кърмила и мн се ограничавах.
После половин година ходих на ЛПГ процедури....и сега ще ходя,те са ми утехата,но идва лято и незнам как ще се появя пред хора.
Много съм суетна по отношение на външния си вид...... Rolling Eyes

# 114
На мен за ноември ми я приведоха към 10 дек,и ми се хареса,та сега затова ми е кофти.Много е гадно така като ти приведат по-рано и почваш да мечтаеш.

# 115
Ангелче,кошарката е мн хубава...със здраве да си я ползвате Wink

Славундерче Маг Ингланд за мен са мноооого класи под Чиковската количка.
Цветовете на чикото са мн зареждащи ,весели.
Определено бих си купила Чикото
.Виж аз на какво се спрях,макар че си имам чудсна количка.....просто се изкушавамhttp://www.kasidabg.com/maxi-cosi.html-тази зеленката с зеленото столче  Laughing

Влади първият вариянт на мен повече ми допада...освен това количката е с 1,5 кг по-лека Wink

# 116
На мен за ноември ми я приведоха към 10 дек,и ми се хареса,та сега затова ми е кофти.Много е гадно така като ти приведат по-рано и почваш да мечтаеш.

М-да. Друго си е като ги чакаш три месеца Simple Smile Но щом и предния път са ти ги превели бързо и сега не би трябвало да чакаш много, най-вероятно този четвъртък.

А на мен ето каква бълха ми влезе под опашката: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 1/products_id/723

А февруарките си имат още едно бебче! Да им е живо и здраво!

# 117
Славундер тази количка  ми изглежда много приатна и функционална.
Да име живо и здраво и второто февруарче.
Леко полеко и нйе се приближаваме до финала. Peace

# 118
  • Sf
Здравейте, момичета, приемате ли нови мами?

Ние чакаме момиченце, терминът ми е на 14 март. Това ми е втора бременност, имаме си и кака-тийнейджър.
На всички пожелавам безпроблемна оставаща бременност и лесно и бързо раждане.   bouquet

# 119
Момичета аз уж съм вкъщи и тръгнах да ви чета, ама моя мъж мяна умора и пак взе да я боядисва вкъщи, уж за последно. И аз асиситирам с каквото мога.
Зори аз май накрая точно Bebe Confort ще си взема. Кошарката ти е много хубава. Иние харесахме подобни, но все в такива цветове бяха, а ми се иска да е нещо по-свежо и неутрално. А с матрачето ме заинтригува много - против буболечки! Дано да намеря и тук такова, че аз съм особено чувствителна на тази тема.
Славундерче цвета на количката е убийствен ама не съм виждала никъде такива. Погледнах резюметата на книжките и мисля и аз да си ги поръчам.
Честито бебче на мамата февруарка. Да й е живо и здраво!
За срещата - пак сте си изкарали супер. Благородно ви завиждам. Дано на следващата да присъствам и аз.
Добре дошла на новата мама! Лека и безпроблемна бременност и на теб!

Общи условия

Активация на акаунт