МАРТенки сме ний красиви,чакаме бебчета здрави,игриви!

• 11 269
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Аз от дете си знам, че ако имам момиче ще го кръстя на майка си Юлия...
Дъщеря ми е родена юли месец и за да не бъде кръстена на никого - щеше да бъде Юлиана, обаче малко го "модернизирах" :от месец July (Джулай) стана Джулиана  Wink

# 166
Добрютро! Хайде подхванахме новата седмица. Източва се времето- бавно, но сигурно:)
 Вчера с мъжо най-накрая открихме Бебе Планет, ходихме и в БебеМаркет. Поогледахме това-онова, горе долу му се изясни каква кошара искам, ама нещо ми е кофти да го оставя самичък да търси после... В бебе планет имаше една доста хубава иначе,ама цялата беше на човечета- извънземни...а аз предпочитам да няма шаренийки по нея, по-лесно ще бъде после с чаршафчетата... Ще видим:)

Хайде желая ви хубава седмица на всички и изчезвам по задачки!

# 167
Добро утро мамчета! Желая Ви хубав ден въпреки мъглата навън. Аз съм отново на работа и вече усещам как ми се замайва главата от кръвното.  Tired
Този пост го пиша вече час и половина. Ужас! Работата ме поглъща все повече с всеки оставащ ми ден до майчинството.
Герчо много се радвам, че си по-добре. Браво на сетилити се да ти донесат лаптоп. Кураж и дано утре те изпишат!
И аз се включвам в пожеланията за докторите, акушерките и всички баби! Да са живи и здрави!
Сега да ви кажа какво открих вчера. Ходих до Сити центъра и там в магазин Оviesse има 40% намаление на детските стоки. Аз се влюбих в една хавлийка с калинки и в куп други неща. Заслужава се да се видят. Намалението е до 2 февруари. Ако някой има възможност да отиде да види, препоръчвам горещо!
Къдричка успех в Токуда и да пишеш после.

# 168
Спокойна нова седмица на всички!
Добре дошла на Льо Пингвин Hug

# 169
  • Тук и там
Здравейте ! Много бремелинки, много коремчета на срещата - изглеждате фантастично  Wink
Ха дано и аз от следващия път се включа за купона  Laughing
Аз да се оплача - реших да направя първата покупка за малката - един дигитален термометър, който естествено купих от аптека /срещу болница - уж легитимна/ за скромната сума от близо 13 лв. Еми не иска да мери нормално  #2gunfire И двамата с моя се мерихме един през друг и все с едни такива температури от порядъка на 35,8 или 35,2 ...   #Cussing out
За съжаление в бързината хвърлих касовата бележка - не ми върви ей. Дано поне със следващите покупки се справям по-добре  Praynig

# 170
# 171
Здравейте и от мен.Весел и безоблачен ден ви желая....

# 172
Здравейте,много пишете не мога да смогна да ви изчета.Толкова сте сладки и на мен ми се иска да дойда на среща,но съм далече за съжаление.
За покупките-още не съм ви ги разгледала новите,аз легълцето от каката ще ползвам както и ваничка и повивалник имам и много бодита и камизолки не използвани и тях ще си ползвам 4 големи торби с дрехи съм си ги изпрала и изгладила,само чакам да дойде обзавеждането за стаята на каката,че да си подготвя и кошарката.На 31 януари ще ходя за болничния(майчинството)и ще видим как е бебето.При нас добре,че таткото идва с мен ,че този път нито веднъж не съм видяла бебето ,само той му се радва.Много е щастлив и се радва ,няма търпение да ходят за риба заедно и как щял да го научи да пишка прав Laughingмного е спокоен ,за първото повече се шашкаше,сега хубаво че той иначе все ще съм в паника за щяло и нещяло.
За къпането ми се ще да е в банята ,но е хладно и ме е страх ,а не ми се ще мъкни ваничка,мъкни кофи и води ааааа......само като си спомня ми настръхва косата,но нямаме избор освен ако не измислим как да топлим банята.Страдам от ужасно безсъние а сега не мога да гледам ребрата,кръста,гърба всичко ме боли.Много съм изтощена......
Никой няма да сменя форума,родили не родили - тук както си му е редът .Аааааа няма да се делим ,иначе много ще ми липсвате ,пък и как сме си свикнали.
Радвам се за Герчо Hug

# 173
След вчеращните ми премеждия с кръвното, доки иска да ме праща в болница. Аз не му се обадих, даже не ми хрумна, пък и какво можеше да направи той в неделя вечерта, но е имало издайник в семейството, който му е докладвал. Баща ми взел та отишъл при него днес сутринта и доки ми звъни строго, строго и ме смъмри, че не съм му се обадила. И съвсем сериозно ме заплаши с болница. За сега владея положението, но реши ли кръвното пак към висините да полети, явно ще трябва да полежа в патологията. Добре че днес съм си в нормално състояние.

# 174
здравейте и от мен.пиша тук сигурно за втори път,но вече се вълнувам от много неща.
вчера си харесахме количката и леглото ,но искам да питам,ако някой има наблюдения върху тази количка какви са:http://911.bg/a2/offers.asp?p=2027842&id=5168
иначе не е тежка и ще ми е удобно да я качвам по стълбите.незнам колко ще е устойчива.

# 175
Деси.а    аз ползвах на Чиполино комбинираната-Бевърли и пак такава ще си купувам защото наистина е много мулти функционална ,но не е за качване по стълби защото е тежичка ,но за сметка на това 100%стабилна.Мисля ,че не е зле пък щом ще я качваш по стълби трябва да е по-лека.

# 176
  • София, Борово
Привет от мен!
Минавам да  ви пожелая хубава и усмихната седмица.
bouquet

# 177
Дея, едни приятели си решиха проблема така. Роди им се момченце и те се чудиха дали да е Ясен или Явор. Бащата си пазарувал в Пикадили и касиерката разбрала за проблема. Пуснали анкета в магазина, сред клиентите и те решили да е Явор. И моите приятели го кръстиха Ясен  Laughing .Ако смалиш списъка малко, можем да ти помогнем  Wink.
Честит празник на акушерките и да си запазят малко нерви и за нас!!
Герчо да се стягаш за следващата срещичка.
Къдричка да споделиш след прегледа, че и аз на там съм се насочила. В събота се разходихме с мъжа до там и попаднахме на Диков, които меко казано беше кисела краставица. И сега се чудя на кого да се доверя!?

# 178
Аз да се оплача - реших да направя първата покупка за малката - един дигитален термометър...Еми не иска да мери нормално
Iva-1977, прочети къде трябва да се мери температурата. аz си вzех дигитален zа бебето на Chicco и с него покаzва точно само в дупето (поне така ми каz апродавачката, а и го пиШе на кутията).
аz направо иzтреЩях, като видях, че има нова тема, и то с цели 9 страници. сега се почва великото четене...  Shocked

P.S. ама аz даже съм писала в таzи тема  Rolling Eyes... ох, бременен моzък и това си е  Grinning Laughing

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 12:33 от myran

# 179
След вчеращните ми премеждия с кръвното, доки иска да ме праща в болница.

Дея пази се много и кротувай вкъщи, за да не се налага да те пращат в болница. Стискам палци, защото обстановката там няма да допринесе за подобряването ти. Е да, ще ти дават лекарства, но пък ако се отървеш, по-добро от собственото легло няма.

Общи условия

Активация на акаунт