TFK Buggster в България

• 54 841
  • 790
  •   1
Отговори
# 750
Rastina, каква е цената ? на каката харесва ли е да стои на него?

# 751
Rastina, каква е цената ? на каката харесва ли е да стои на него?

Ами на Алексия много и харесва, ние така се придвижваме в квартала, когато съм без колата, вика му:борда, борда и веднагаа се качва.
Струва 129 лв или 120 лв, едната цена от двете беше.Дано съм ти била полезна.

# 752
Здравейте,   bouquet харесала съм количка TFK Buggster S и се чудя за кошницата за кола.  newsm78 Може ли мамите с опит да ми кажат дали има разлика между кошницата Maxi Cosi CabrioFix и Maxi Cosi Cabrio? Стават ли и двете за количката? От прочетеното разбрах ,че моделът Сити не е съвместим.

# 753
Здравейте,   bouquet харесала съм количка TFK Buggster S и се чудя за кошницата за кола.  newsm78 Може ли мамите с опит да ми кажат дали има разлика между кошницата Maxi Cosi CabrioFix и Maxi Cosi Cabrio? Стават ли и двете за количката? От прочетеното разбрах ,че моделът Сити не е съвместим.
и Сити е съвместим.КАбрио фикс е за изофикс,но може да се ползва и без. Идватамоела са съвместими

# 754
Благодаря за отговора.  bouquet
Изводът за Сити го направих от този пост:
"Купих си количка бъгстър с адаптери за кошница макси кози, после си купих кошницата модел city от една майка от форума и не можах да я напъхам изобщо, отворите, в които влиза адаптера много си приличат, обаче на city е по-тесен и адаптера не можеше да влезе напълно и да щракне.
Много неловко се получи, обаче кошницата не ми вършеше работа така, наложи се да си купя cabrio - влезе от раз"

# 755
най-добре е да отидеш в магазина  и там да ти покажат как става.Не е сложно...освен  кошницата да е била по-стар модел от адапторите.

# 756
# 757
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да попитам за последно кой дъждобран и кое чувалче стават за Бъгстъра или трябва да се ходи с количката на място и да се пробва?Благодаря.

# 758
  • София
Здравейте, бих искала да попитам имате ли идея в кой магазин в София мога да намеря TFK Buggster? Предпочитам да е реален магазин, а не online, защото съм я виждала и пробвала преди известнно вереме, но още ни беше рано, а сега момента наближава и искам да я изпробвам наново и да си я купя...проблема е че я търся от 2 седмици и навсякъде ми казват че не я внасят - дори в Пигис хаус, които пък вече не и били официални вносители Sad

# 759
Доколкото знам във Вис Виталис я има.Звънни на техните тел,за да питаш къде в Сф ги продават.  Peace

# 760
  • София
За съжаление, аз ходих лично и в двата магазина на Вис Виталис, нямат я налична и не могат да ми кажат кои е вносителя....мерси много въпреки това  Hug

# 761
Неделчев и Неделчев са вносителите.
02-958 26 29

T: 02-958 26 62

Обади се и попитай в кои магазини в София я има. Те имат няколко магазина също, сигурно я продават там

# 762
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Вече съм горд собственик на Бъгстър.

# 763
  • София
АссолИ ВилАр, благодаря много Hug

# 764
Момичета, дойде време да се разделя с моя Бъгстър. Така, че ако някой проявява интерес, да ми пише ЛС. Моят е червен, със зимно чувалче, дъждобран и чантата за път за количката  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт