TFK Buggster в България

• 54 871
  • 790
  •   1
Отговори
# 360
Аз имам бъгстър ,а моя приятелка бъгстър С бутала съм ги и двете и не намирам разлика, а по повод друсането не се притеснявай не зависи толкова от количката колкото от улиците  Peace все още няма чудо на този свят което няма да се друса по нашите трасета  Crazy

# 361
Аз имам бъгстър ,а моя приятелка бъгстър С бутала съм ги и двете и не намирам разлика
И аз така Simple Smile

# 362
ами значи си слагам главата в торбата с един обикновен бъгстър, чувал и приставка за крака.
Няма къде да го видя на живо хубаво. Само съм го мяркала по улиците.
Мерси, бяхте ми много полезни. Бебето ми е на 5 месеца. Надявам се да му е удобно.
Последни въпроси.
Тва за UV лъчите не спарва ли. От каква материя е.
От кой сайт препоръчеате да купя че на доста места го има.

# 363
  • Sofia
Не спарва изобщо, а и честно казано ми предпазваше цяло лято сенника от мръсните багажници на такситата. Не знам каква точно материя е, трябва да погледна етикета, но има еластичност.

# 364
Аз не съм ползвала този сенник ,но ми се струва доста удобен  Peace

# 365
А някой да е ползвал този сенник
http://www.kolichki.com/index.php?m=320&prodid=6371&lang=1
Аз мисля него да си купя, че не ми се занимава с поръчка на един сенник от другия край на света  Sunglasses

# 366
  • СОФИЯ
А някой дали вече е ползвал гаранционните услуги? Моята спирачка не хваща едната гума и трябва да  нося количката /а къде всъшност да я нося/  да видят проблема къде е - та се чудех дали ще ми е безплатно .............

# 367
А някой дали вече е ползвал гаранционните услуги? Моята спирачка не хваща едната гума и трябва да  нося количката /а къде всъшност да я нося/  да видят проблема къде е - та се чудех дали ще ми е безплатно .............
Занеси я в магазина от който си я купила, би трябвало поправката да е безплатна нали затова има гаранция/мисля ,че не покрива само проблеми на текстилната част придобити след покупката/

# 368
  • Sofia
Аз 4 пъти съм я носила за ремонт точно на гумите и спирачките, безплатно е, но на мен ми е истински досадно и съм си обещала, че при следващото блокиране на гумите ще изтръгна спирачките собственоръчно.
Иначе в магазина от който си я взела трябва да я занесеш.

# 369
  • София

И аз имам същия проблем със спирачката, моя приятелка също. Това им е слабото място изглежда.  ThinkingВсе още не съм носила количката на сервиз, защото ми е неудобно и не ми се занимава....но ще го направя скоро, защото много ме дразни този проблем.

# 370
Слабото място, но май само на бъгстер С  newsm78

# 371
Според мен пък слабата част на TFK Buggster е тапицерията и по-точно сенника. За 1 месец избеля и се прокъса, като се има предвид, че почти не е разгъван. Twisted Evil
По ходовата част и шасито няма никакви забележки, а всеки ден я бутам по павета и доста разбити улици.

# 372
Слабото място, но май само на бъгстер С  newsm78

Аз съм с Бъгстър С и нямам проблем със спирачките.
И с тапицерията нямам проблем. Не е мърднала откакто съм я купила. Вече около половин година. А я ползваме.
 Peace

# 373
Според мен пък слабата част на TFK Buggster е тапицерията и по-точно сенника. За 1 месец избеля и се прокъса, като се има предвид, че почти не е разгъван. Twisted Evil
По ходовата част и шасито няма никакви забележки, а всеки ден я бутам по павета и доста разбити улици.
На моя бъгстър въобще не му избеля сенника за година и половина ,но малкия го счупи по особено жестока начин  Joy поръчах си нов и ми струваше 30 лева ,мисля ,че не е много ако искаш можеш да си го смениш  Peace

# 374
Момичета, Пигис хаус ли са вносители на TFK за България?Вече месец количката ни е при тях.ДАдоха ми две оборотни от магазина,обаче не става с двете бебета да бутам сама две колички.И освен това всяка седмица чи казват, че другата седмица ще е готова, и накрая днес ми съобщиха че гаранцията не покривала текстилната материя.Е да де ама то на шасито няма какво да му стане,пък и ние купуваме количка,а не текстил или шаси!!!Извинете за дългия пост обаче,много ми е криво.За цял месец сме излезли сигурно 5 пъти!И как се процедира в случая?

Общи условия

Активация на акаунт